- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Ne yapabirim peki insan kaynaklarında ay alırlarsa beni tabi ararımInsan kaynaklari bolumundekileri ekle ara ve ekle hepsini canim.
Yok canim yanlis anladin. Insan kaynaklari pozisyonunda calisan insanlara arkadaslik istegi gonder linkedln den. Senin profilin onlarin eline gecmis olur ve sana uygun bir pozisyon oldugunda hemen yazarlar demek istedim.Ne yapabirim peki insan kaynaklarında ay alırlarsa beni tabi ararım
He anladıım çok mantıklı tamamdırYok canim yanlis anladin. Insan kaynaklari pozisyonunda calisan insanlara arkadaslik istegi gonder linkedln den. Senin profilin onlarin eline gecmis olur ve sana uygun bir pozisyon oldugunda hemen yazarlar demek istedim.
Ama tabiki o alanda da calisabilirsin.
Ne kadar cok eklersen o kadar cok is teklifi geliyorHe anladıım çok mantıklı tamamdır
Yabanci dilin iyiyse Lionbridge diye bir sirket dunyanin dort bir yanindaki insanlara evden calisma imkani sagliyor. Sitelerine girip basvuru yapabilirsin. Ben bir sure isten sonra evde bu sirkete tercumanlik yaptim parasi cok iyi ve dakikanin ucretini bile oduyor.He anladıım çok mantıklı tamamdır
Yabanci dilin iyiyse Lionbridge diye bir sirket dunyanin dort bir yanindaki insanlara evden calisma imkani sagliyor. Sitelerine girip basvuru yapabilirsin. Ben bir sure isten sonra evde bu sirkete tercumanlik yaptim parasi cok iyi ve dakikanin ucretini bile oduyor.
Cok guvenilir canim. Calistigin 1 dakikanin parasini bile oduyorlar. Saati 12 dolardi yanlis hatirlamiyorsam. Parasi iyi yani.Aaa gercektenmi çok şaşırdım buna.
Bi zamanlar araştırmıştım böyle bir iş ama güvenilir bi yer bulamamıştım.
Çok iyi denk geldi öğrendiğim:)
Cok guvenilir canim. Calistigin 1 dakikanin parasini bile oduyorlar. Saati 12 dolardi yanlis hatirlamiyorsam. Parasi iyi yani.
Hiç denecek kadar az malesefYabanci dilin iyiyse Lionbridge diye bir sirket dunyanin dort bir yanindaki insanlara evden calisma imkani sagliyor. Sitelerine girip basvuru yapabilirsin. Ben bir sure isten sonra evde bu sirkete tercumanlik yaptim parasi cok iyi ve dakikanin ucretini bile oduyor.
Kız merak edip şu linkdln denen siteye baktım bi halt anlamadım. Sen anladın umarim bacimHiç denecek kadar az malesef
Kızım dün çok huysuzdu. Yapamadım. Bugünde de yapamadım. Kızımın dış sıkıntısı var galiba. Yarında kayivalidemlere gidiyoruz. pazara donusyapariz inş. Ben izinli olabiliyormuyum
Kızım dün çok huysuzdu. Yapamadım. Bugünde de yapamadım. Kızımın dış sıkıntısı var galiba. Yarında kayivalidemlere gidiyoruz. pazara donusyapariz inş. Ben izinli olabiliyormuyum
Ne uyuması ne sporu ıftardan beri kızın aglaması kusması üstü bası ayy bugun kac kere kıyafet degıstırsım bılmıyorumHerkes uyuyor mu sporda mi yoksa?
Kotuymus o acaba calissan mi biraz evde. Canim insanin dogasinda var dil ogrenme yetenegi. Cok farkli yollari var film izleyerek. Muzik dinleyerek. Hem eglenirsin hem de ogrenirsin. Eger istegin varsa bir dene. Is bulmana cok yardimci olur.Hiç denecek kadar az malesef
Tamm teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?