Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne yapabirim peki insan kaynaklarında ay alırlarsa beni tabi ararım
Yok canim yanlis anladin. Insan kaynaklari pozisyonunda calisan insanlara arkadaslik istegi gonder linkedln den. Senin profilin onlarin eline gecmis olur ve sana uygun bir pozisyon oldugunda hemen yazarlar demek istedim.
Ama tabiki o alanda da calisabilirsin.

He anladıım çok mantıklı tamamdır

He anladıım çok mantıklı tamamdır
Yabanci dilin iyiyse Lionbridge diye bir sirket dunyanin dort bir yanindaki insanlara evden calisma imkani sagliyor. Sitelerine girip basvuru yapabilirsin. Ben bir sure isten sonra evde bu sirkete tercumanlik yaptim parasi cok iyi ve dakikanin ucretini bile oduyor.

Aaa gercektenmi çok şaşırdım buna.
Bi zamanlar araştırmıştım böyle bir iş ama güvenilir bi yer bulamamıştım.
Çok iyi denk geldi öğrendiğim:)

Aaa gercektenmi çok şaşırdım buna.
Bi zamanlar araştırmıştım böyle bir iş ama güvenilir bi yer bulamamıştım.
Çok iyi denk geldi öğrendiğim:)
Cok guvenilir canim. Calistigin 1 dakikanin parasini bile oduyorlar. Saati 12 dolardi yanlis hatirlamiyorsam. Parasi iyi yani.

Hiç denecek kadar az malesef

22 mart menu

10 civarı
Sucuklu yumurta, bir adet haşlanmış yumurta, çeyrek ekmek, bal kaymak,3 lokma, 10 yeşil zeytin, bol salata

Öğlen
Bir kase çorba,yarım muz, 3 dilim elma
Akşam
Sucuklu yumurta,karnabahar,peynir kibrit kutusu,iki dilim ekmek
İki litre su

Hiç denecek kadar az malesef
Kotuymus o acaba calissan mi biraz evde. Canim insanin dogasinda var dil ogrenme yetenegi. Cok farkli yollari var film izleyerek. Muzik dinleyerek. Hem eglenirsin hem de ogrenirsin. Eger istegin varsa bir dene. Is bulmana cok yardimci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…