Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Niye yenmesin canım. Yağda kızartma değilse bol bol yeseydin. Hem kalorisi az hem proteini yüksek. Adana'da alisiklar. Sabah ciğer kavirmasi ya da ciğer kebabı yerler. Bana yabancı gelmedi valla ciğer yemen. Olsa da ben de yesem.

Sahur saat 01.30
2tane yagda yumurta
2dilim tam bugday ekmegi
1kupa şekersiz çay

İftar saat 18.40
1kase ayran çorbası
1tane fırın but
3tane elma dilim fırın patates
2çk pirinç pilav
Salata

Ara ögün saat 20.30
3bardak çay
1dilim baklava

1litre su

Insan kaynaklari bolumundekileri ekle ara ve ekle hepsini canim.

22 mart menum
Sabah: 2 dilim kiymali borek (icine toplam 1 tavaya sadece 1 yk yag koydum. Kiymasini sifir yagla kavurdum) 2 bardak ayran.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 3 hurma. 2 kaju fistik.
Ara: 1 elma.
Ara: 1 elma
Aksam 17:00_ 2 dilim borek. 2 bardak ayran.

Su: 2lt

Sabah akşam börek hiç olmamış hele perşembe günü hiç olmamış bacım

Supersiniz ne guzel ailecek yemek
Evet kalabalıktık 2softa kurduk çok zevkli geçti hamdolsun ama camiye gidemedim bu kandil bi yanım boş gibi geçti üzüldüm eltinin biri kürtaj oldu biri Regl o yüzden gidemedik bi valideyle ben niyetliydik gidemedik malesef menümü yazdım bana Müsade canlar dualarınızda beni unutmayın sakın hepinizi öptüm gecemiz hayır Kandilimiz mübarek olsun inş Allah

Ne guzel yapmissiniz. Allah kabul etsin canim

Baklava haric cok guzel dikkat etmissin canim. Ee onu da oructun ve bir de 1 tane ile birakmissin ne guzel.

Orda pişirilirkenki olan yağınıda süzüyor kardeşim kalanıyla kavuruyorum. İçimde bir adanalı yatıyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…