- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Spor plani harikaŞimdi yiyim. İp atliyim 500 plates yapiyim yarım saat 40 squat 50 mekik çeksem 40sn de plank yapsam süper olur akşamki planım. Sen üzme kendini sonuç önemli benim 10günüm var keşke bende şiş olsaydıııımm
Niye yenmesin canım. Yağda kızartma değilse bol bol yeseydin. Hem kalorisi az hem proteini yüksek. Adana'da alisiklar. Sabah ciğer kavirmasi ya da ciğer kebabı yerler. Bana yabancı gelmedi valla ciğer yemen. Olsa da ben de yesem.22.03.2018 perşembe
Sabah 11.30
3yk ciğer
3-4 çatal çökelek
2 çatal marmelat
1dilim ekmek
3 keçi peyniri
8 zeytin
2 fincan çay
1 fincan bitki çayı
Ara 16.30
2yk taze fasulye kavurması
1 fincan bitki çayı
Akşam 16.30
Büyük 1 kase ederdi sanırım salata yaptım
Ciğer yenir mi kahvaltıda demeyinkardeşim pilavcıda çalışıyor ordan getiriyor bazen küçük küçük doğranmış ben onu tavada iki çevirip baharatlıyorum tadına doyulmuyor
Ay benim gelinler de sizin gibi anlaşırlar insallah.İyi akşamlar canlar eltiler yemek yapıp kayın valide ye gittik hep beraber iftar yaptık internette sorun varmış ordan giremedim eve yeni geldim size bi göz atim dedim
Insan kaynaklari bolumundekileri ekle ara ve ekle hepsini canim.Üyeliğim var ama tekrar bakayım onada. Yani genelde benim iş deneyimlerim stajyer olarak. Ve çok bilgi sahibi değilim yaptığım işler halkında sadece pozisyonumu biliyorum.
Ama bilgisayar bilgime çok güveniyorum onu ayrıntışı ayrıntılı anlatıyorum
Supersiniz ne guzel ailecek yemekİyi akşamlar canlar eltiler yemek yapıp kayın valide ye gittik hep beraber iftar yaptık internette sorun varmış ordan giremedim eve yeni geldim size bi göz atim dedim
Zaman degişiyo bacım bayramdan bayrama gelirlerse şükrederiz artıkAy benim gelinler de sizin gibi anlaşırlar insallah.
Sabah akşam börek hiç olmamış hele perşembe günü hiç olmamış bacım22 mart menum
Sabah: 2 dilim kiymali borek (icine toplam 1 tavaya sadece 1 yk yag koydum. Kiymasini sifir yagla kavurdum) 2 bardak ayran.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 3 hurma. 2 kaju fistik.
Ara: 1 elma.
Ara: 1 elma
Aksam 17:00_ 2 dilim borek. 2 bardak ayran.
Su: 2lt
Evet kalabalıktık 2softa kurduk çok zevkli geçti hamdolsun ama camiye gidemedim bu kandil bi yanım boş gibi geçti üzüldüm eltinin biri kürtaj oldu biri Regl o yüzden gidemedik bi valideyle ben niyetliydik gidemedik malesef menümü yazdım bana Müsade canlar dualarınızda beni unutmayın sakın hepinizi öptüm gecemiz hayır Kandilimiz mübarek olsun inş AllahSupersiniz ne guzel ailecek yemek
Canim baska birsey istemedi bugun . Ama cok az yag vardi icinde toplamda 1 tepsiye 1 yk yag koydum. Off ins arti gelmem. Ya iste listede degilken SIkamiyorum kendimi. Zor oluyor.Sabah akşam börek hiç olmamış hele perşembe günü hiç olmamış bacım
Ne guzel yapmissiniz. Allah kabul etsin canimEvet kalabalıktık 2softa kurduk çok zevkli geçti hamdolsun ama camiye gidemedim bu kandil bi yanım boş gibi geçti üzüldüm eltinin biri kürtaj oldu biri Regl o yüzden gidemedik bi valideyle ben niyetliydik gidemedik malesef menümü yazdım bana Müsade canlar dualarınızda beni unutmayın sakın hepinizi öptüm gecemiz hayır Kandilimiz mübarek olsun inş Allah
Baklava haric cok guzel dikkat etmissin canim. Ee onu da oructun ve bir de 1 tane ile birakmissin ne guzel.Sahur saat 01.30
2tane yagda yumurta
2dilim tam bugday ekmegi
1kupa şekersiz çay
İftar saat 18.40
1kase ayran çorbası
1tane fırın but
3tane elma dilim fırın patates
2çk pirinç pilav
Salata
Ara ögün saat 20.30
3bardak çay
1dilim baklava
1litre su
Bacim sen niye listeye giremiyon?Canim baska birsey istemedi bugun . Ama cok az yag vardi icinde toplamda 1 tepsiye 1 yk yag koydum. Off ins arti gelmem. Ya iste listede degilken SIkamiyorum kendimi. Zor oluyor.
Ben 3 4 ay once mezun oldum. En az6 ay gecmesi lazimmis mezuniyet uzerindenBacim sen niye listeye giremiyon?
Listedeyken cok daha guzel veriyordum. Cumanin bir agirligi oluyordu ustumde. Daha cok motiveydimBacim sen niye listeye giremiyon?
Orda pişirilirkenki olan yağınıda süzüyor kardeşim kalanıyla kavuruyorum. İçimde bir adanalı yatıyor deseneNiye yenmesin canım. Yağda kızartma değilse bol bol yeseydin. Hem kalorisi az hem proteini yüksek. Adana'da alisiklar. Sabah ciğer kavirmasi ya da ciğer kebabı yerler. Bana yabancı gelmedi valla ciğer yemen. Olsa da ben de yesem.
Afiyet olsuuunnSahur saat 01.30
2tane yagda yumurta
2dilim tam bugday ekmegi
1kupa şekersiz çay
İftar saat 18.40
1kase ayran çorbası
1tane fırın but
3tane elma dilim fırın patates
2çk pirinç pilav
Salata
Ara ögün saat 20.30
3bardak çay
1dilim baklava
1litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?