- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Üyeliğim var ama tekrar bakayım onada. Yani genelde benim iş deneyimlerim stajyer olarak. Ve çok bilgi sahibi değilim yaptığım işler halkında sadece pozisyonumu biliyorum.Canim CV ni nasil hazirladigin da cok onemli. Calistigin pozisyonlari bir kelimeyle birakma altina gorevlerini nelerden sorumlu oldugunu tek tek yaz. Ve gecen de soylemistim sana Linkedln e uyeligin var mi? Yoksa ona uye ol ucretsiz. Cok is ilani geliyor ordan
Ahh yawruum herseyin hayirliai bebeem. Diyecek bir şey yok. Allahım guzel kapilar acsin inşİnsallah canım. Hiç torpilim yok malesef. Kısmetimde varsa olur insallah.
Kız çeyizede öyle meraklı değilim değişken benim beğenilerim bugün beğenirim yarın beğenmem. Ama bari nişanımı güzel yapabilseydim iki para biriktirseydim yunusta iş bulamadı tamam babası ben destek olurum ev almanız için dedi ama onunla olucak iş değil. Bizim birikimimizde yok birde ailevi bir mesele yüzünden borcumuz çıktı 25-30bine yakın. Belki daha fazla. Üzülüyorum zaman çok çabuk geçiyor
Akşam yiyince derim ben sana.İnternette çok tarif var karatay böreği için tadı güzel mi yani bende yapayım yarın cuma pazarımız var anneme diyim alsın malzeme
Manda yoğurdu çok yoğun olmuyomu ya. Tadıda çok güzel oluyormuş diyoollaarr ama pahalı
Ben de senin menüne bayildim canımsabah
2 yumurta beyazından 1 sarısından peynirli domatesli omlet
1 dilim tb ekmeği
ara
1 yk peyman form mix
1 sb laktozsuz süt
akşam
yarım avakadolu salata
2 kase mercimek çorbası
gece
kefir veya süt
Ben de senin menüne bayildim canımafiyet olsun
Ama 2 kilo artim var...Olmaz canım ne çıkarsan onu yazarız. Sağlık olsun nolcak. Sabit yazarsak haksızlık olur.
Canım hoşgeldin. Menün gayet güzel afiyetler olsun22 Mart
1 haşlanmış yumurta
Çawdar ekmeğinde yağsız ufak tost (tulum peynirli)
6 adet sele zeytin
2 salatalık
Biraz maydonoz
Yeşil çay
Öğle yemeği;
1 büyük patates we 1 kabakla haşlama
Üstüne 5 yk yoğurt
3 badem 2 üzüm
Akşam:
2 tabak hindi haşlama
Yanında birşey yemedim
2 tabak yediğim için.
2 litre su
Hawa şartları nedeniyle 30 dk yürüyüş.
BiraZdan bitki karışımı çayımı içicem
Aaa cok guzel uygulama yine de ben yarın sabah tartılırım çünkü iftardan once cok cok ac olduğum icin kilom cok düşük çıktı. Iftarda fazla kaçırmadım sabah kahvalti oncesi tartilirim.İftardan önce tartılabilirsin canım. Ramazanda öyle yapıyoruz
zaten kaptanimiz yarinda oruc tutacaksan iftardan önce tartil demek istediAaa cok guzel uygulama yine de ben yarın sabah tartılırım çünkü iftardan once cok cok ac olduğum icin kilom cok düşük çıktı. Iftarda fazla kaçırmadım sabah kahvalti oncesi tartilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?