- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Birgelir olmayınca giderde olmuyor her gördüğümü alasımda geliyor. Kıyafetim hiç kalmadı 44den 38e xlden s bedene düştüm ama işte.Para dedigin harcamak için vardır yaşam için bi nevi araç işte bu zamanda bu pahalılıkta birikim nerde eee teeee
Maşallah kuzuma helal olsun bende 2xl den m beden oldumBirgelir olmayınca giderde olmuyor her gördüğümü alasımda geliyor. Kıyafetim hiç kalmadı 44den 38e xlden s bedene düştüm ama işte.
Yalnız burdada sürekli para lafı ediyorum. En son allah versin deyip takımdan beni atıcağınız
O spor yokmu o spor banada gelsin artık o eski hevesim yoksa verdiklerim 1ayda geri gelecekYarında epilasyona gidicem o yüzden küçük iki ısırmalık bi çikolata alırım sabahta az yiyim akşamda az yiyim.
Yarında mantar sote olur. Eve çok geç gelmezsek yorgun gelmezsem şu karatay böreğinden yapayım.
2yk mantar sote
Börek yaparsam 1 dilim börek
Yapmazsam 1 tahta kaşık pilav yerim
Öğlende bişey yemem.
Spor yok ya işte o spor üşengeçliği bir çöktü üstüme dahada gitmiyor allahın cezası
Sanamı maşallah banamııMaşallah kuzuma helal olsun bende 2xl den m beden oldum
O spor yokmu o spor banada gelsin artık o eski hevesim yoksa verdiklerim 1ayda geri gelecek
Kız varya pazartesi salı çarşamba bana spor yasak bu hafta. Cuma seninle yarışıcaz tamammı spordaSporrr yapın yaa arkadaş olun bana yanlız hissediyorum kendimii
Kapali oldum gulum:)Nasıl oldun onu bunu boşver de iyimisin kapalı mı açıkmı amaliyat oldun
İlk olarak sarı mezuralı canım. Genellikle aynı şeyler yazıyor zatenAnka kaptanım hangisi daha iyi ona göre alam?
Birinin yediğini öbür yemiyor 3-4 çeşit yapıyorum yaparken bi yandan toplama adetim de yok. Dağılıyor hepSenin bu mutfak niye hiç toplanmıyo bence sen yanına yardımcı al o hiç mutfaktan çıkmasın anacım sanada yazık mutfagada
Ben zenginlik ve birikim üzerine olumlamalara başlayacağım sen de başla belki beynimizi inandırırsak zengin oluruzParam olsa biriktiririm ama olunca gelirim
Hadi bakalımEvet baci hatta yarın karatay 2 öğüne basliyorummmşimdiden söyleyim.neden 2 öğün diye soylenmeyin
Yaaa bişey kalmamış ki sen hala mantı kurabiye yeBayram haziran sonu dimi e temmuzdada nişan düşünüyoruz bayram hedefiniz benim nişan hedefimAnka 55olmalıyım ve sıkılaşmalıyım benim hedefimde 55kaptanım
Günaydın kaptancımmGünaydın canlarımmm güzel bir gün diliyorum herkese.
Olur canım önemli değil. İyi uykular sanaGünaydın kaptancımm
Tüm gece uyanıktım ben ,bir uyuyup uyanıp öyle bildireyim kilomu ne dersin ?
Öğleden sonra yani.
Doğru ölçüm olmaz öteki türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?