Hadi bakalım at içindeki kötülükleriemzirirken bakiyordum foruma firsati yakalayınca wc ye kostum
İyiyim canım sen nasılsın.gunaydinlar kaptanim nasilsin
biraz uykusuzluk ama hamdolsun kaptanim benim başlangıç kilom ne gozukuyor liste ilk geldiğim günki mu yoksa listeye girdiğim günki muİyiyim canım sen nasılsın.
Takıma geldiğin kilo canım bakayım bi dkbiraz uykusuzluk ama hamdolsun kaptanim benim başlangıç kilom ne gozukuyor liste ilk geldiğim günki mu yoksa listeye girdiğim günki mu
11 mart 2011 de 64,4 ile başlamışsın o kilon başlangıç canım. Neden sordun sen de mi gideceksinbiraz uykusuzluk ama hamdolsun kaptanim benim başlangıç kilom ne gozukuyor liste ilk geldiğim günki mu yoksa listeye girdiğim günki mu
daha o zamanki kilo mu sayılıyor11 mart 2011 de 64,4 ile başlamışsın o kilon başlangıç canım. Neden sordun sen de mi gideceksin
Benim bebek de öyle hep emiyor bişey yemiyor. Ama imkanım olsa listeye girerim listeden çıkınca cozutuyor insandaha o zamanki kilo mu sayılıyor
ya düşünmedim değil ama kopamiyorum kız beni çok zorluyor emdikkçe emiyor butun gun yapisik ikiz gibiyiz spor da yapamıyorum yemeği az yiyince halsizlik oluyor bu sefer saldırmak istiyorum zor tutuyorum kendimi oofffff değişik haller ama burası olmasa kendimi frenleyemem
Oooo haftaya eksiyle başlamışız**12. Takım pazartesi tartı kontrol***
Gulumse25(75/
bulutungokyuzu(66,5
soffty(58.2/
mrv2855(75,2
compeng ( 67.2
elifff_9595 (69.7/
Edebiye 006 (79/
Karamelli_turta (56,8/
deyno (69.8
ICanDoThis (72.7)
ozlemm89.( 65.9)
sibell16 (68,59
deryaondiet(68.5
Florence_N(74.8/74.4/0.4)
Yeni üyelerimiz de ismini ekleyerek kilolarını yazabilir
Dün adet oldum canım. Cuma adetin şişkinligi vardı. Az daha gider umarım. İlk günü bugün malum.Oooo haftaya eksiyle başlamışız
Ne güzel ben olmadım halaDün adet oldum canım. Cuma adetin şişkinligi vardı. Az daha gider umarım. İlk günü bugün malum.
Cuma da oruç olacaksan perşembe iftardan önce tartıl canım.kaptanim allah izin verirse bu hafta oruçlu olucam cuma bildirimini ne zaman yapıyordu oruclular
Darısı başına o zaman.Ne güzel ben olmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?