Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

emzirirken bakiyordum foruma firsati yakalayınca wc ye kostum

gunaydinlar kaptanim nasilsin

biraz uykusuzluk ama hamdolsun kaptanim benim başlangıç kilom ne gozukuyor liste ilk geldiğim günki mu yoksa listeye girdiğim günki mu
11 mart 2011 de 64,4 ile başlamışsın o kilon başlangıç canım. Neden sordun sen de mi gideceksin

11 mart 2011 de 64,4 ile başlamışsın o kilon başlangıç canım. Neden sordun sen de mi gideceksin
daha o zamanki kilo mu sayılıyor
ya düşünmedim değil ama kopamiyorum kız beni çok zorluyor emdikkçe emiyor butun gun yapisik ikiz gibiyiz spor da yapamıyorum yemeği az yiyince halsizlik oluyor bu sefer saldırmak istiyorum zor tutuyorum kendimi oofffff değişik haller ama burası olmasa kendimi frenleyemem

**12. Takım pazartesi tartı kontrol***

Gulumse25(75/
bulutungokyuzu(66,5
soffty(58.2/
mrv2855(75,2
compeng ( 67.2
elifff_9595 (69.7/
Edebiye 006 (79/
Karamelli_turta (56,8/
deyno (69.8

ICanDoThis (72.7)
ozlemm89.( 65.9)
sibell16 (68,59
deryaondiet(68.5
Florence_N(74.8/74.4/0.4)

Yeni üyelerimiz de ismini ekleyerek kilolarını yazabilir

Benim bebek de öyle hep emiyor bişey yemiyor. Ama imkanım olsa listeye girerim listeden çıkınca cozutuyor insan

Kızlar günaydın. Dün Harry Potter filmi izledik, benim ortanca oğlan korktu yanına uzanmistim uyuyakalmışım. Hemen menumu vereyim
26 mart pazartesi menüm
Sabah 9
1 haşlanmis yumurta
6 çubuk kızarmış patates
1 lira büyüklük ve kalınlığında kızarmış sucuk
1 dilim çavdar ekmeği
1 YK kayısı reçeli
1 kase salata

Ara sekerli limonlu cay

Ara yarım çay bardağı cips

Ara yarım elma

Akşam 19
6 kaşık taze bakla kavurması
3/4 kase yoğurt
4 küçük parça fırında tavuk derisiz
Su 2 lt

Oooo haftaya eksiyle başlamışız

kaptanim allah izin verirse bu hafta oruçlu olucam cuma bildirimini ne zaman yapıyordu oruclular

Allah kabul etsin bu arada. Ben de 1 haftadır regl olacağım bozulur diye tutmadım olmayacağım sanırım yarın başlasam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…