Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kaptanim yarin ben otuca niyetlenecem ınş tartı fazla gelebilir haberin ola

Aynen karamsarlığımı yenip kendime inanmaya başlasam iyi olur:) istedikten sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok. Sen de 6 kilo vermişsin, ne güzel. Sen ne kadar sürede verdin canım kilonu?
Canim 1 bucuk ay oluyor neredyse 85.5 le başladim ben. Insallah bir 10 kilom daha kaldi hedefime

Tamam kaptanım. Hemen bakıyorum

Tamam o zaman.
Bayram hedefim : 120
Bu süreçte sizinle birlikte ilerleyeceğim için artık gözüm korkmuyor.
@Edebiye 006 mesela çok kaçamak yapıyor. Her gün pilav yiyor nerdeyse yavaş veriyor. Ama deyno çok dikkali ve emin adımlarla ileryor. Bu hafta 100 küsur kişi içinde 2. oldu mesela

Tamam kaptanım. Hemen bakıyorum
Bak canım önce inanmak lazım.
Ben sana inandım güvendim sen yapacaksın inşallah ama mutlaka destek al yolun çok uzun sağlıklı bilinçli şekilde yürü bu yolda. Bizler kendi tecrübemizle elimizden geldiğince yardımcı oluruz ama bir uzman daha sağlıklı yol gösterir
Hangi şehirdesin sen

Maşallah canım, çok güzel kilo vermişsin. Karatay mı uyguluyosun?
Karatayı bilmiyorum canım kitabi alacam ben de insallah. Kafama gore takiliyorum. Şunu da belirtiyim son iki haftadır biraz cıvıttım. Yoksa daha fazla giderdi eminimAma karatay uygulayanlar hep basariya ulasiyor instagramda da görüyorum hep. Ben de ona geçecem insallah.

Aaaa instagrama ne hacet burda ben varım asya_01 var. Son zamanlarda azcık bozduk ama aslen karataycıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…