Tamam o zaman.Bence 110 olur da ben 120 koydum. İradene sahip çıkarsan inanırsan mutlaka olur. Dengeli beslen ki beynin noluyor diye kriz göndermesin
Canim 1 bucuk ay oluyor neredyse 85.5 le başladim ben. Insallah bir 10 kilom daha kaldi hedefimeAynen karamsarlığımı yenip kendime inanmaya başlasam iyi olur:) istedikten sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok. Sen de 6 kilo vermişsin, ne güzel. Sen ne kadar sürede verdin canım kilonu?
Allah kabul etsin bacım. Ne güzel borç fln bırakmadın haakaptanim yarin ben otuca niyetlenecem ınş tartı fazla gelebilir haberin ola
Tamam kaptanım. Hemen bakıyorumKilo verme üzerine olumlamalara baksana canım. Ben de buldukça eklerim. Olacağım dersen ertelemiş olursun. Şimdiki zaman veya geniş zaman kullan ve her gün sabah öğle akşam tekrarla. Yarın hatırlat bana araştıralım bu konuyu detaylı
Bu gün de biri bişey hatırlatacaktı neydi ki şimdi geldi aklıma
@Edebiye 006 mesela çok kaçamak yapıyor. Her gün pilav yiyor nerdeyse yavaş veriyor. AmaTamam o zaman.
Bayram hedefim : 120
Bu süreçte sizinle birlikte ilerleyeceğim için artık gözüm korkmuyor.
Maşallah canım, çok güzel kilo vermişsin. Karatay mı uyguluyosun?Canim 1 bucuk ay oluyor neredyse 85.5 le başladim ben. Insallah bir 10 kilom daha kaldi hedefime
Kaptanım ah o kaçamaklar olmasın@Edebiye 006 mesela çok kaçamak yapıyor. Her gün pilav yiyor nerdeyse yavaş veriyor. Amadeyno çok dikkali ve emin adımlarla ileryor. Bu hafta 100 küsur kişi içinde 2. oldu mesela
Bak canım önce inanmak lazım.Tamam kaptanım. Hemen bakıyorum
Sen de süpersin canımKaptanım ah o kaçamaklar olmasın
Benim nasıl ?
Karatayı bilmiyorum canım kitabi alacam ben de insallah. Kafama gore takiliyorum. Şunu da belirtiyim son iki haftadır biraz cıvıttım. Yoksa daha fazla giderdi eminimMaşallah canım, çok güzel kilo vermişsin. Karatay mı uyguluyosun?
Aaaa instagrama ne hacet burda ben varımKaratayı bilmiyorum canım kitabi alacam ben de insallah. Kafama gore takiliyorum. Şunu da belirtiyim son iki haftadır biraz cıvıttım. Yoksa daha fazla giderdi eminimAma karatay uygulayanlar hep basariya ulasiyor instagramda da görüyorum hep. Ben de ona geçecem insallah.
Zaten bi benim menülerimi okuyon kaptanımSen de süpersin canımben edebiyeye çatıyorum
Anlat yawru bize de ya. Napak ne edek biz?Aaaa instagrama ne hacet burda ben varımasya_01 var. Son zamanlarda azcık bozduk ama aslen karataycıyız
Önce kitabı okumak özümsemek lazım. Burda üç beş mesajla özetlenemez ki. Sonrasında yedikleriniz uygun mu nerde hata ver neresi uygun ona göre devam ederiz.Anlat yawru bize de ya. Napak ne edek biz?
Yok canım sanki diğer arkadaşlara göre benim menüler kalabalıkSen de süpersin canımben edebiyeye çatıyorum
Oyy kıyamam yaz sen küsmeZaten bi benim menülerimi okuyon kaptanımyarın bir sey yemeyecem küstüm
Zaten bi benim menülerimi okuyon kaptanımyarın bir sey yemeyecem küstüm
Hamgi kitabi aliyim kPtanım?Önce kitabı okumak özümsemek lazım. Burda üç beş mesajla özetlenemez ki. Sonrasında yedikleriniz uygun mu nerde hata ver neresi uygun ona göre devam ederiz.
Yani karatay ekmeği kes yumurta ceviz ye gibi bir şey değil
Bununla başla canımHamgi kitabi aliyim kPtanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?