- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Ok internetten sipariş edem bunu.Eki Görüntüle 2128651
Bununla başla canım
Yok mu orda satan yer canım bi koşu al gel spor olurOk internetten sipariş edem bunu.
ay sen öyle zannet şafak 28 dahaAllah kabul etsin bacım. Ne güzel borç fln bırakmadın haa
Şöyle bi 65in altına düşsem öpüp başıma koyarım herhalde.hedef kiloları profilden mi düzenliyoruz canım? Malum yeni üyeyim
Evet makbus:))kisisel bilgileriniz yazan yerden yaziyorsun..baslangic kilon..guncel kilon ve hedef kilonŞöyle bi 65in altına düşsem öpüp başıma koyarım herhalde.hedef kiloları profilden mi düzenliyoruz canım? Malum yeni üyeyim
Ne diyon gı heç bişeee anlamadım vallaBu lafta ne varki dedim sonradan mbeni bi hoykurme aldi....
Yanlismi anlasildin yani,benim anladigim gibimi
Hahahh kiz yoksa benmi fesatim ki
Hangi topik bu..ben niye yokum orda..birikimmi yapiyosunuz....benide al kaptan:))
Hosgeldin aramiz makbile..
Nerden katiliyorsun aramiza..
Okula gidiyormussun cocuk ocin mi kendin mi..yoksa ogretmen misin...
Bende merve ..grubun en meraklilarindan
Cocuklarin ismi ne...
Nasıl oldun onu bunu boşver de iyimisin kapalı mı açıkmı amaliyat oldunİyi geceler kizlar...
İnsaallah bismillah diyip baslaiyayim..
Spor yapamam gibi ..biraz iyileseyim yuruyuslere devam insaallah..
Bu kilolar ya gidecek,ya gidecek!!!
Senin bu mutfak niye hiç toplanmıyo bence sen yanına yardımcı al o hiç mutfaktan çıkmasın anacım sanada yazık mutfagadaŞarjım %1 ben kaçtım kızlar ç. Şarj olurken mutfağı toplayayım inşallah herkese allah rahatlık versinsabah tartı yüzümüzü güldürür inşallah
Param olsa biriktiririm ama olunca gelirimBiz değil canım karamlli turtanın birikim topiği var onu dedimZ birikim yapacaksan sen de gel
Evet baci hatta yarın karatay 2 öğüne basliyorummmAaaa instagrama ne hacet burda ben varımasya_01 var. Son zamanlarda azcık bozduk ama aslen karataycıyız
Para dedigin harcamak için vardır yaşam için bi nevi araç işte bu zamanda bu pahalılıkta birikim nerde eee teeeeParam olsa biriktiririm ama olunca gelirim
Karatayda bulgur haftada 3 kaşık canım. Hem onun yaptığı mercimek köfte farklı. O mercimeği haşlayıp bulgurla ıslıyor. Sonra kalan malzemeleri çiğden koyuyor. Zeytinyağıyla tabii. Biz soğanlar ölene kadar yağı trans yağa döndürüyoruz
Tarçınlı kahve iç canımya da meyveye tarçın dök ye.
Kilo verme üzerine olumlamalara baksana canım. Ben de buldukça eklerim. Olacağım dersen ertelemiş olursun. Şimdiki zaman veya geniş zaman kullan ve her gün sabah öğle akşam tekrarla. Yarın hatırlat bana araştıralım bu konuyu detaylı
Bu gün de biri bişey hatırlatacaktı neydi ki şimdi geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?