Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ya günlerdir dışardayım hep akşam eve gelebiliyorum arada telefondan girebiliyorum ama zor oluyor. iki gündür spor yapamadım ama dışarda surekli ayaktayım yarın bol spor yapıp dönucem ama söz

Şöyle bi 65in altına düşsem öpüp başıma koyarım herhalde.hedef kiloları profilden mi düzenliyoruz canım? Malum yeni üyeyim
Evet makbus:))kisisel bilgileriniz yazan yerden yaziyorsun..baslangic kilon..guncel kilon ve hedef kilon

Ne diyon gı heç bişeee anlamadım valla

İyi geceler kizlar...
İnsaallah bismillah diyip baslaiyayim..
Spor yapamam gibi ..biraz iyileseyim yuruyuslere devam insaallah..
Bu kilolar ya gidecek,ya gidecek!!!
Nasıl oldun onu bunu boşver de iyimisin kapalı mı açıkmı amaliyat oldun

Şarjım %1 ben kaçtım kızlar ç. Şarj olurken mutfağı toplayayım inşallah herkese allah rahatlık versin sabah tartı yüzümüzü güldürür inşallah
Senin bu mutfak niye hiç toplanmıyo bence sen yanına yardımcı al o hiç mutfaktan çıkmasın anacım sanada yazık mutfagada

Net çok kötü ya sürekli takılıyor sayfa açılmıyor sirillendim gece gece gidim yatim birazda yastığı dinlim

Kaptanım dediklerin hepsini soğanı kavururken düşündüm
Bu yağ şimdi transa dönüşüyomu ne kadar kısık ateşte yapmaşıyım acaba falan diye..sonra içimdeki ses boşver kavur sen kitabı okuyunca bi dahakine öğrenmiş olup yaparsın dedi
Haklısınn.

Tarçınlı kahve iç canım ya da meyveye tarçın dök ye.

Bunuda ilk duyuyorum ama kulağa hoş geliyoor denicem:)

Ben kaptanım..yarın şeker ölçtürcektim karatay kesin olarak hangi testleri istiyor ona bakarım hatırlat demiştin ama ben çekindim..o kadar işinin arasında uğraşma diye söylemedim.
Biraz baktım karatayın şekerle ilgili videolarına toklukla insülin önemli diyor. O son 3 aylık olan testi dediğie rastlamadım o yüzden şimdilik yaptırmıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…