Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün kan şekerimi ölçtürmek için dışarı çıktım insülin için aç olmak gerekmez dedi laboratuvardaki kız o yüzden kahvaltımı yaptım tokluk için gidicem ama internettende araştırdım insülinde açken ölçtürülmesi gerek yazıyor.
Sizce ne yapayım ?
Bana mantıklı gelmedi tokken ölçtürmek
Şimdi tokluk kan şekerini yarında açken insüline baktırayım demi..

Canım sen tokum diye belirtirsen bunu yarın yapalım derler eğer gerekiyorsa o yüzden sen sıkıntı yapma onlar daha iyi bilir

Canım sen tokum diye belirtirsen bunu yarın yapalım derler eğer gerekiyorsa o yüzden sen sıkıntı yapma onlar daha iyi bilir
Açıkcası pek iyi bildiklerini düşünmüyorum canım çünkü daha önce annem demir öçltürcem demiş kız yanlış testi yapmış..
Ne kadar tuhaf merak ediyorum yoldan geçeni işemi alıyorlar acaba.
Bana sanki iki kere uğraşmak istemedi tokluk kan şkerini ölçmüşken insülinide aradan çıkartalım havası verdi

Nasıl bir saçmalık o zaman birkaç kez sor hani sorunlu insanlar vardır ya herşeyi ayrıntısıyla bilcek kontrol etcek vs o çekilde davran soru sor sürekli elbet açığa çıkar. Keşke oraya gitmeseydin

Sadece açlık şekeri için aç kalmak lazım sanırım. Ben de emin olamadım şimdi. Tokluk şekerinin de kuralları var son lokmayı ağzına attıktan 2 saat sonra yapılmalıydı sanki. Bi bakmak lazım bunlara

elifff_9595 canım sen sigorta yok diyordun ya nerde oturuyorsun bilmiyorum da vakıf gurebada ücretli yaptirabilirsin hem devlette olduğu için özeller kadar pahalı olmaz bi arastir istersen

Herkese öncelikle günaydın kızlar neredeyse 7aydır buradayım çok güzel günler geçirdim sizlerle kimler geldi kimler geçti bu handan yeni geleceklere yer açalım artık bizde sıramızı savdık Allahın izniyle ya bahanelerin olur ya sonuçların diyerek bu yola başlamıştım iyikide başlamışım hamdolsun sizler gibi giden arkadaşlarım gibi çok degerli insanlar tanıdım gerek 14.takımda gerek bu takımda hepsi benim için ayrı ayrı degerliler çok zor günlerimde oldu ama hepsini buraya gelince unuttum şu son 4ay önce yaşadıklarım benim yıllarımı aldı götürdü sanki o günleri ben hep sizlerle atlattım hepiniz çok kahrımı çektiniz hepinizden Rabbim ebeden razı olsun başta emegi geçen bizi ayakta tutan çok degerli kaptanım Anka olmak üzere ve bütün 12.takım yol arkadaşlarıma giden 25kilo için ayrı ayrı çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum iyiki Varsınız

Sen de çok başarılıydın... hep yardım etti hep güzel kilolar verdin herşey için teşekkür ederim
Çok kafana vurdum saçını çektim hakkını helal et .
Ama bu veda yazısı değil dimi buralardasın dimi hala

selam kızlar;
25 mart menü;
sabah: yarım gevrek, bol yeşillikli omlet, domates salatalık peynir,
öğlen karışık bitki çayı, hurma
akşam: 2 adet kıymalı çiğ börek saat 6 da yedim sonra da hiç birşey yemedim :)

ayrıca 1 saat tempolu yürüyüş yaptım dışarda

Ya sen ne kadar tatlısın

Bana sağlıksız geldi menü daha iyi yemekler seçenekler olsa daha sağlıklı verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…