slm canim. Cumadan beri olu gibi yatiyorum. Bagirsaklarimda sorun vardi. Butun hafta sonu sadece su ve ilac ve bitki cayi ictim. Sukur bugun iyiyim bakalim ise geldim. Kotu olurdsam donecegim eve.
Giremedim cnaim ya. Yoksa biliyorsun elimden geldigince katiliyorum. Cok hastaydim ve hicbirsey de yiyemeyince gucsuz kaldim. Dun aksam beri iyiyim sukur. Bakalim birkac test yaptirdim sonuclari 11 gune cikacakmis.Aynen ya nerde bu kızlaar? Umarım bi aksilik yoktur. Derya girip toplu bi yorum yapardı hep nerdesiniz yawrular B bibliyofil_k andDeryaOnDiet
Geçmiş olsun cnm benim dikkat et kendine yaaGiremedim cnaim ya. Yoksa biliyorsun elimden geldigince katiliyorum. Cok hastaydim ve hicbirsey de yiyemeyince gucsuz kaldim. Dun aksam beri iyiyim sukur. Bakalim birkac test yaptirdim sonuclari 11 gune cikacakmis.
Kaptanim bagirsaklarimda sorun vardi. Ne yediysem cikardim suyu bile, doktora gittik tes filan yaptirdik, bakalim belki glutene belki de baska birseyi vucudum sindiremiyormus. Sonuclar ciksin ins birseyde sorun olur da ogrenirim. Degilse baska neye baktircam onu da bilmiyorum.
Sagol canim, bana kalirsa insallah sorun ortaya cikar da neyi sindiremiyormus su bagirsaklar anlariz. Gluten testi 11 gunde cikiyormus. Birsey cikmazsa bilmiyorum neye baktiracagiz. Bir sorun var ama neGeçmiş olsun cnm benim dikkat et kendine yaasonuçlar baya geç cıkacakmış. Umarım ters bir durum yoktur beybi
Heeeee. Anladımm cnm. Ne oldugu çıkar insallah da sende ona göre dikkat edersin. Kili durumun nedir? Cuma tartilabildin mi? Kontrol tartisi nasil?Sagol canim, bana kalirsa insallah sorun ortaya cikar da neyi sindiremiyormus su bagirsaklar anlariz. Gluten testi 11 gunde cikiyormus. Birsey cikmazsa bilmiyorum neye baktiracagiz. Bir sorun var ama ne
AbbboooowwKaptanim bagirsaklarimda sorun vardi. Ne yediysem cikardim suyu bile, doktora gittik tes filan yaptirdik, bakalim belki glutene belki de baska birseyi vucudum sindiremiyormus. Sonuclar ciksin ins birseyde sorun olur da ogrenirim. Degilse baska neye baktircam onu da bilmiyorum.
Kisacasi butun hafta sonu hicbir sey yemedim sadece suyla ilacla gecti ve hep yattim. Dun aksamdan beri iyiyim.
Sen naislsin kaptanim? Naisldi hafta sonun?
Bu Sabah baktim cnaim ama o kilo gercek degildir. 2 gundur birsey yemedigimden oyledir diye dusunuyorum. 67 kilo ciktim . Cuma gunu 68 lerdeydim.Heeeee. Anladımm cnm. Ne oldugu çıkar insallah da sende ona göre dikkat edersin. Kili durumun nedir? Cuma tartilabildin mi? Kontrol tartisi nasil?
Geçmiş olsun kıyamam ya insallah ortaya çıkarda ya ilaç tedavisi ya da kendinin doktoru olursan bir daha olmaz öyle. İyiysen bugün çok şükürSagol canim, bana kalirsa insallah sorun ortaya cikar da neyi sindiremiyormus su bagirsaklar anlariz. Gluten testi 11 gunde cikiyormus. Birsey cikmazsa bilmiyorum neye baktiracagiz. Bir sorun var ama ne
Helal olsun ne demek ne yapsam hakkını ödeyemem ben tabiki veda degil daha çok kahrımı çekeceksiniz size o rahatlığı vermem tepenizdeyimSen de çok başarılıydın... hep yardım etti hep güzel kilolar verdin herşey için teşekkür ederim
Çok kafana vurdum saçını çektim hakkını helal et .
Ama bu veda yazısı değil dimi buralardasın dimi hala
Geçmiş olsun canım benim sen bize lazımsın iyi bak kendineSagol canim, bana kalirsa insallah sorun ortaya cikar da neyi sindiremiyormus su bagirsaklar anlariz. Gluten testi 11 gunde cikiyormus. Birsey cikmazsa bilmiyorum neye baktiracagiz. Bir sorun var ama ne
Insallah canim. Bakalim bu sabah birseyler yedim simdilik iyiyim. Bosuna dememisler insanin neresi agrirsa cani ordadir diye, bir de ben hasta oldum muydu biraz cewkilmez oluyorumGeçmiş olsun kıyamam ya insallah ortaya çıkarda ya ilaç tedavisi ya da kendinin doktoru olursan bir daha olmaz öyle. İyiysen bugün çok şükür
Sagol rakibim. Amin cumlemize.DeryaOnDiet rakipcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allah şifa versin
Simdilik iyiyim kaptanim cok sagol. Allahim kherkese saglik versin. Ayy insan hasta olunca gozu hicbirseyi gormuyor.DeryaOnDiet çok geçmiş olsun canım. Daha iyisindir inşallah.
Sagol canim. Ayy ben hasta olunca cok kotu oluyom. Allah sabir versin esimeGeçmiş olsun canım benim sen bize lazımsın iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?