- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Off ya izleme oyle seyler kaptanim. Ben okuyunca bile uykularim kaciyor. Ya ha kadin ha erkek ikisinin de iki eli ayagi var anlamiyorum nedne kadinlara farkli davraniliyor bazi ulkelerde. OffYaa kızlar bi video izledim karnıma ağrılar girdi resmen çok fenayım yaaşu dünyada kadnın hiç bir yerde değeri yok
Tebrikler canim. Mezuniyetin hayirli ugurlu olsun. Insallah her zaman saglikli ye ve hic kilondan sikayetin olmasinHelal olsun ne demek ne yapsam hakkını ödeyemem ben tabiki veda degil daha çok kahrımı çekeceksiniz size o rahatlığı vermem tepenizdeyim
hafta da 1 gün böyle oluyor canım, o da az yiyip yürüyüş yapıp denngelemeye çalışıyorum. haftaiçi kaçamak yooookBana sağlıksız geldi menü daha iyi yemekler seçenekler olsa daha sağlıklı verirsin
Canim benim hamdolsun dahada iyiye gidiyorum insaallah..dahada iyi olcam..ufak tefek agrilarim var..ozellikle yatip kalkarken gobegim agriyomrv2855 Merve nasil oldun cnaim?
Sagol cnaim . Amin cumlemiz saglikli olalim insallahGulumse24 bacimmm tebrikkk ederim..ama birakma bizi bakkk...
DeryaOnDiet canim gecmis olsun..Rabbim acil sifalar versin...hemen atlat..!!
Anka kaptanim izleme bencede..insan inanki etkisinden uzun sire cikamiyo...
bulutungokyuzu canimin ici ne kalmis nisana ...hedefe yogunlasss
Acil sifalar canim. Insallah kisa surede eski sagligina kavusursun. Nasil yaptirlar operasyonu? Acik mi yoksa laparoskopi mi?Canim benim hamdolsun dahada iyiye gidiyorum insaallah..dahada iyi olcam..ufak tefek agrilarim var..ozellikle yatip kalkarken gobegim agriyo
Supesin kaptanim masallah.200 ip atladım kızlar haydi sizler de harekete edin biraz
Cumartesi dogum gününde pazar evde misafirle geçti şükür iyiyim galibaSagol canim. Ayy ben hasta olunca cok kotu oluyom. Allah sabir versin esime
Sen nasilsin cnaim? Naisldi hafta sonun?
Mezuniyetini de kutlasaydin dogum gunundeCumartesi dogum gününde pazar evde misafirle geçti şükür iyiyim galiba
Nisanda ne varmışGulumse24 bacimmm tebrikkk ederim..ama birakma bizi bakkk...
DeryaOnDiet canim gecmis olsun..Rabbim acil sifalar versin...hemen atlat..!!
Anka kaptanim izleme bencede..insan inanki etkisinden uzun sire cikamiyo...
bulutungokyuzu canimin ici ne kalmis nisana ...hedefe yogunlasss
Kapali oldum canim..acikda yapiliyor amma ilerlemis vaziyette kapali alinamayacak hale gelirse oyle yapiyorlar..Acil sifalar canim. Insallah kisa surede eski sagligina kavusursun. Nasil yaptirlar operasyonu? Acik mi yoksa laparoskopi mi?
kız ben karataya başadım gel sende başla rakibem
Nişan yapmayi dusunuyoz demis ya kiz kaptan...seviyorum seni..:))..nisan yazarsam oyle olur dimiNisanda ne varmış
Yok canım 11 i geçti saat
Nişan yapmayi dusunuyoz demis ya kiz kaptan...seviyorum seni..:))..nisan yazarsam oyle olur dimi
ohh yuruyusunu de yapmissin masallah. Ben masa basindayim sabahtan berinasılsınız çıtır hatunlar?kız ben bugün tartılmayı unuttum yabiraz önce yürüyüşümü yaptım geldim 45 dk.şimdi sade kahvemi içiyorum.evi toparlayıp ders çalışacam anam durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?