Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaa kızlar bi video izledim karnıma ağrılar girdi resmen çok fenayım yaa şu dünyada kadnın hiç bir yerde değeri yok
Off ya izleme oyle seyler kaptanim. Ben okuyunca bile uykularim kaciyor. Ya ha kadin ha erkek ikisinin de iki eli ayagi var anlamiyorum nedne kadinlara farkli davraniliyor bazi ulkelerde. Off

Helal olsun ne demek ne yapsam hakkını ödeyemem ben tabiki veda degil daha çok kahrımı çekeceksiniz size o rahatlığı vermem tepenizdeyim
Tebrikler canim. Mezuniyetin hayirli ugurlu olsun. Insallah her zaman saglikli ye ve hic kilondan sikayetin olmasin

Canim benim hamdolsun dahada iyiye gidiyorum insaallah..dahada iyi olcam..ufak tefek agrilarim var..ozellikle yatip kalkarken gobegim agriyo
Acil sifalar canim. Insallah kisa surede eski sagligina kavusursun. Nasil yaptirlar operasyonu? Acik mi yoksa laparoskopi mi?

nasılsınız çıtır hatunlar?kız ben bugün tartılmayı unuttum yabiraz önce yürüyüşümü yaptım geldim 45 dk.şimdi sade kahvemi içiyorum.evi toparlayıp ders çalışacamanam durmak yok

Acil sifalar canim. Insallah kisa surede eski sagligina kavusursun. Nasil yaptirlar operasyonu? Acik mi yoksa laparoskopi mi?
Kapali oldum canim..acikda yapiliyor amma ilerlemis vaziyette kapali alinamayacak hale gelirse oyle yapiyorlar..
Ama yinede zor tabi..Bugunume hamdolsun..bugun bir hafta oldu..iyiyim...en azindan birdaha tas agrisi cekmicem

nasılsınız çıtır hatunlar?kız ben bugün tartılmayı unuttum yabiraz önce yürüyüşümü yaptım geldim 45 dk.şimdi sade kahvemi içiyorum.evi toparlayıp ders çalışacamanam durmak yok
ohh yuruyusunu de yapmissin masallah. Ben masa basindayim sabahtan beri
Ben de mi kahvemi sade icsem ki ama sutsuz tadini alamiyorum kahvenin ya. Turk kahvesi de yok bizim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…