Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bi daha mı denesem acaba
Kaptan baslayalim bi arindirmamiz lazim kendimizi yaaa..alti ustu 21 gun ya...wayyy arkadas yapanlar nasil yapiyo..bizim onlardan eksigimiz neeee..
Ben insaallah yarindam itibaren basliyorum..aslinda bugunde baslayabilirim ama az sekerli kahve ictim..

Agustosta kac kilo olurum sizce..o zamana kadar ne kadar verebilirim..cocuklarimla sunnet fotosu cekinicem,mevlut okutcam,guzel ana olmam lazim..
:)))
Aslinda tum analar guzrldir de zarif ana desem daha iyi olur

Agustosta kac kilo olurum sizce..o zamana kadar ne kadar verebilirim..cocuklarimla sunnet fotosu cekinicem,mevlut okutcam,guzel ana olmam lazim..
:)))
Aslinda tum analar guzrldir de zarif ana desem daha iyi olur
Ohooo daha 5 ay var her ay 3 verdin diyelim (en kötü ihtimal ) 15 kilo verirsin beybi

Arkadaşlar aranızda kaptanlık yapabilirim diyen var mı ben çok yoruldum artık ... gelen rahat rahat gidiyor ben hep burdayım. Ben de biraz dinlensem iyi olacak. Kaptan olan arkadaşımıza yardım ederim elimden geldiğince öğrenene kadar. Ama artık emekli olma zamanı geldi sanki

ohh yuruyusunu de yapmissin masallah. Ben masa basindayim sabahtan beri
Ben de mi kahvemi sade icsem ki ama sutsuz tadini alamiyorum kahvenin ya. Turk kahvesi de yok bizim iste
benim favorim türk kahvesiyürüyüş kendime getirdi beni.dönüşte de konu komşu dışardaydı hava güzel diye herkes atmış kendini dışarı.zayıflamışsın dediler hoşuma gitmedi desem yalan oluröğle molanda çıkabiliyorsan yürüseydin biraz

kız nere gidiyon sen.ben daha keşke menü de paylaşşsan bizi motive etsen dicem.kız burdan uzak kalınca azıtıyor insan.burası dizginliyor yine

**12. Takım pazartesi tartı kontrol***

Gulumse25(75/
bulutungokyuzu(66,5/66,9/-0,4)
soffty(58.2/
mrv2855(75,2
compeng ( 67.2/67.2/sabit
elifff_9595 (69.7/69.6/0.1)
Edebiye 006 (79/79/sabit)
Karamelli_turta (56,8/56,1/0.7)
deyno (69.8

ICanDoThis (72.7)
ozlemm89.( 65.9)
sibell16 (68,59
deryaondiet(68.5
Florence_N(74.8/74.4/0.4)

kız nere gidiyon sen.ben daha keşke menü de paylaşşsan bizi motive etsen dicem.kız burdan uzak kalınca azıtıyor insan.burası dizginliyor yine

Benim enerjim düşüyor canım. Diyet yapmadığım için menü paylaşmıyorum zaten. Daha enerjik sorumluluğu az birisi daha iyi yapacaktır eminim..

Ama neden
Gayet iyiydin sen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…