- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Ben de baslayacam bacım kitabı al dediler ilk. Kitabi bi okuyum. Ama ne yapmam gerektigini nasil işledigini söylersen hemen başlarimkız ben karataya başadım gel sende başla rakibem
Tüh ya jj fln da yapmıstım neyse bi dahakine hemen yazayim bariYok canım 11 i geçti saat
Anlasilan ş de ac..kuyrugunu yemis...hihahahahaallah seni nişan tamam ş nin kuyruğu kaçmış
Ben bi daha mı denesem acabaKizlar bnm seker diyetine baslamam lazim..arkadas ariyorum..sifir seker un tuz ...
Kaptan baslayalim bi arindirmamiz lazim kendimizi yaaa..alti ustu 21 gun ya...wayyy arkadas yapanlar nasil yapiyo..bizim onlardan eksigimiz neeee..Ben bi daha mı denesem acaba
Ohooo daha 5 ay var her ay 3 verdin diyelim (en kötü ihtimal ) 15 kilo verirsin beybiAgustosta kac kilo olurum sizce..o zamana kadar ne kadar verebilirim..cocuklarimla sunnet fotosu cekinicem,mevlut okutcam,guzel ana olmam lazim..
:)))
Aslinda tum analar guzrldir de zarif ana desem daha iyi olur
Kizzz uc kilo ne ko ya..istesem vermem mi ya..Allah askina beee..15 kilo ne demek 60 kilo olmak ne demeeeekkOhooo daha 5 ay var her ay 3 verdin diyelim (en kötü ihtimal ) 15 kilo verirsin beybi
Hayal gibiKizzz uc kilo ne ko ya..istesem vermem mi ya..Allah askina beee..15 kilo ne demek 60 kilo olmak ne demeeeekk
benim favorim türk kahvesiohh yuruyusunu de yapmissin masallah. Ben masa basindayim sabahtan beri
Ben de mi kahvemi sade icsem ki ama sutsuz tadini alamiyorum kahvenin ya. Turk kahvesi de yok bizim iste
BENNNNNKizlar bnm seker diyetine baslamam lazim..arkadas ariyorum..sifir seker un tuz ...
dene tabi ya.Ben bi daha mı denesem acaba
kız nere gidiyon sen.ben daha keşke menü de paylaşşsan bizi motive etsen dicem.kız burdan uzak kalınca azıtıyor insan.burası dizginliyor yineArkadaşlar aranızda kaptanlık yapabilirim diyen var mıben çok yoruldum artık ... gelen rahat rahat gidiyor ben hep burdayım. Ben de biraz dinlensem iyi olacak. Kaptan olan arkadaşımıza yardım ederim elimden geldiğince öğrenene kadar. Ama artık emekli olma zamanı geldi sanki
bana da hayal geliyorHayal gibi60 olsaaaaaakkk ne guzel olur yaa
kız nere gidiyon sen.ben daha keşke menü de paylaşşsan bizi motive etsen dicem.kız burdan uzak kalınca azıtıyor insan.burası dizginliyor yine
Ama nedenArkadaşlar aranızda kaptanlık yapabilirim diyen var mıben çok yoruldum artık ... gelen rahat rahat gidiyor ben hep burdayım. Ben de biraz dinlensem iyi olacak. Kaptan olan arkadaşımıza yardım ederim elimden geldiğince öğrenene kadar. Ama artık emekli olma zamanı geldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?