- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Benim de 8. gün hiç bu kadar gecikmezdibu ara kilo vermem durdu. adetim de gecikti şişim
Kahvaltı yapsaydın keşke canım.sabaha ev yapımı meyveli yoğurtumla başladım :)
kahvaltı niyetine yoğurtun içine bir sürü meyve attım yedim canım acelem vardı biraz.Kahvaltı yapsaydın keşke canım.
benim de 2 aydır kist dolayısıyla 10 gün gecikmişti bu ay da öyle olur diye düşünüyorumBenim de 8. gün hiç bu kadar gecikmezdi
günaydın canımGünaydın kızlar
Olsun seni çok etkileyecek bir gecikme değilse varsın geciksinbenim de 2 aydır kist dolayısıyla 10 gün gecikmişti bu ay da öyle olur diye düşünüyorum
Teşekkürler kaptanımDünbulutungokyuzu kaptanlık görevlerini yazmamı istedi. Arkadaşlar aslında layığıyla yapılsa kaptanın çok görevi var ama ben çok iyi yapamadığım için çoğu görevimi yerine getirmiyordum zaten.
Öncelikle kaptanın en önemli sorumluluğu takım içi düzeni sağlamak. Spor menü kontrolü yapmak herkesle tek tek ilgilenmek.ben bunu hiç tam yapamadım mesela...
Cuma günleri çok önemli cuma günleri listede olan kişilerin kilolarını toplayıp kişi sayısına bölüyoruz. Ve listemizi düzenleyip paylaşım alanında paylaşıyoruz.
Yeni üyeler geldiği zaman ilk olarak daha önce yarışıp yarışmadığına bakıyoruz. Eğer daha önce yarışmışsa ona göre işlem yapıyoruz ama yarışmadıysa yeni üye gibi işlem yapıyoruz.
İşin kurallar kısmını yeni kaptan arkadaşımız alışana kadar ben yardım ederim. Bir çeşit sekreter gibi işlemleri yapabilirim. Beni yoran her gün gelmek eksik hissetmek.
Dünden beri kaptan adayı çıkmadığı için yönetime de yazdım. İnşallah bir kaptan bulunur. Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda.
şişkinlik yapıyor bir de bebek varsa diye bir umut spor yapmak istemiyorum fazla umut dünyası işteOlsun seni çok etkileyecek bir gecikme değilse varsın geciksin
benimde basenler gidiyor bel incelmiyot kalçaya göre yavaş gidiyorkızlar benim sporu arttırmam lazım ama nasıl ? bacaklarımı inceltmek için beslenme bir yere kadar. yağ oranını düşürmem lazım.
Masaallah canim...bnm daha khvalti bulaaigim durii tezgahtagünaydın kızlar akşam yemeklerinin bi kismini yaptim simdi kizi geçiriyorum
benim de bel gidiyor. bacak için egzersizi ve yürüyüşü arttırmam lazım. nere gitmiyorsa oraya bölgesel hareketi arttırmak lazım.benimde basenler gidiyor bel incelmiyot kalçaya göre yavaş gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?