Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

26 .art menü
sahur
6 yi bulgur o
1dilim peynir
yarım kase yoğurt
3 hurma
iftar
2 hurma 1 bardak şu
1 kepçe çorba
45 dk sonra
2 yk yağda yumurta
6 dilim sucuk
2 köfte
1 çığ köfte
1bucuk dilim ekmek
iftardan 2 saat sonra
1 kase cilek yogurt

Afiyet olsun kuzum güzel bir menü

Afiyet olsun bebeeem. Müthiş bir menüyle dönüş yaptın

Geçmiş olsun çok iyi anlıyorum ya benimde kusmaşı sancılı mancışı ortaya karışık oluyor bazen

Konu ney bilmiyoruz ama dua ederiz elbette allah yardımcın olsun. Hayırlısı neyse o olsun. Allah gönlünüze göre versin

26 MART menü
Sabah
Bir avuç kabuklu fıstık..10 a yakın kuru siyah üzüm.5e yakın kuru incir
Öğlen
Yumurta salatası.iki adet. Bir kasa yogurt.kibrit kutusu peynir.
Akşam
Çeyrek ekmekten az fazla sucuk ekmek.lahana tursu

Dün bulutungokyuzu kaptanlık görevlerini yazmamı istedi. Arkadaşlar aslında layığıyla yapılsa kaptanın çok görevi var ama ben çok iyi yapamadığım için çoğu görevimi yerine getirmiyordum zaten.

Öncelikle kaptanın en önemli sorumluluğu takım içi düzeni sağlamak. Spor menü kontrolü yapmak herkesle tek tek ilgilenmek.ben bunu hiç tam yapamadım mesela...

Cuma günleri çok önemli cuma günleri listede olan kişilerin kilolarını toplayıp kişi sayısına bölüyoruz. Ve listemizi düzenleyip paylaşım alanında paylaşıyoruz.

Yeni üyeler geldiği zaman ilk olarak daha önce yarışıp yarışmadığına bakıyoruz. Eğer daha önce yarışmışsa ona göre işlem yapıyoruz ama yarışmadıysa yeni üye gibi işlem yapıyoruz.

İşin kurallar kısmını yeni kaptan arkadaşımız alışana kadar ben yardım ederim. Bir çeşit sekreter gibi işlemleri yapabilirim. Beni yoran her gün gelmek eksik hissetmek.

Dünden beri kaptan adayı çıkmadığı için yönetime de yazdım. İnşallah bir kaptan bulunur. Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda.

Günaydın canım

Umarım layığıyla yapan,uyumlu biri olur .
Yoksa takım yönetmek zor olsa gerek.

Herkeslere gunaydinn......
Rabbim hakkinda hayurli olab ne ise onu versin..

Hayirlisi be ankam....hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…