Afiyet olsun kuzum güzel bir menü26 mart pazartrsi
Giydim fesi::)))))
Sabah
Haslanmis yumurta
Dort zeytin
Birer tane domtis ve salatalik
Koycpeyniri tuzsuz..
Havic rendesi
Kayisi suyu
Ara
Turk kahvesi
Oglen
Tavuk suyuna corba
Bir kase yogurt
Ara
Rezene cayi
Aksam
Dort kofte
Yarim porsiyon taze fasulye
İki bardak ayran
Su:2 litree
Hoşgeldin. Harika bir baslangic.
Kızlar ben bugün tartıldım. Cumartesi 156.2 idim. Bugün 153.1. 2 günde 3 kilo gitmiş. Tabii ödemdir. Bugün 3 litreye yakın su içtim.
Okey yarin başlarim inşallahnormal canım sadece gece 1 kase bundan o kadar
Afiyet olsun bebeeem. Müthiş bir menüyle dönüş yaptın26 mart pazartrsi
Giydim fesi::)))))
Sabah
Haslanmis yumurta
Dort zeytin
Birer tane domtis ve salatalik
Koycpeyniri tuzsuz..
Havic rendesi
Kayisi suyu
Ara
Turk kahvesi
Oglen
Tavuk suyuna corba
Bir kase yogurt
Ara
Rezene cayi
Aksam
Dort kofte
Yarim porsiyon taze fasulye
İki bardak ayran
Su:2 litree
Wuuuuuuww kendime cok dikkat edicemmAfiyet olsun bebeeem. Müthiş bir menüyle dönüş yaptın
Geçmiş olsun çok iyi anlıyorum ya benimde kusmaşı sancılı mancışı ortaya karışık oluyor bazenGün boyu çok sancım vardı. Öğlen 3 saat kadar uyudum da. Tüm gün direndim ama sonunda ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Sabah sancım cogalmadan evi dip köşe süpürüp yemeğimi yaptım. İyi ki de yapmışım. Ben uyurken köyden misafir gelmiş, geçerken uğramışlar, hiç duymadım bile seslerini. Öyle uyumuşum.
Konu ney bilmiyoruz ama dua ederiz elbette allah yardımcın olsun. Hayırlısı neyse o olsun. Allah gönlünüze göre versinİyi geceler kızlar. Yoldayım şu an.Hepinizden dua istiyorum lütfen dualarinizi esirgemeyin.Ne için diyeceksiniz o kadar uzun bir hikaye ki. Anlatmaya benim gücüm yetmez... sadece kolay atlatalım istiyorum... her şey düzelsin istiyorum düzelmeyecegini bile bile....
Günaydın canımDünbulutungokyuzu kaptanlık görevlerini yazmamı istedi. Arkadaşlar aslında layığıyla yapılsa kaptanın çok görevi var ama ben çok iyi yapamadığım için çoğu görevimi yerine getirmiyordum zaten.
Öncelikle kaptanın en önemli sorumluluğu takım içi düzeni sağlamak. Spor menü kontrolü yapmak herkesle tek tek ilgilenmek.ben bunu hiç tam yapamadım mesela...
Cuma günleri çok önemli cuma günleri listede olan kişilerin kilolarını toplayıp kişi sayısına bölüyoruz. Ve listemizi düzenleyip paylaşım alanında paylaşıyoruz.
Yeni üyeler geldiği zaman ilk olarak daha önce yarışıp yarışmadığına bakıyoruz. Eğer daha önce yarışmışsa ona göre işlem yapıyoruz ama yarışmadıysa yeni üye gibi işlem yapıyoruz.
İşin kurallar kısmını yeni kaptan arkadaşımız alışana kadar ben yardım ederim. Bir çeşit sekreter gibi işlemleri yapabilirim. Beni yoran her gün gelmek eksik hissetmek.
Dünden beri kaptan adayı çıkmadığı için yönetime de yazdım. İnşallah bir kaptan bulunur. Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda.
Rabbim hakkinda hayurli olab ne ise onu versin..İyi geceler kızlar. Yoldayım şu an.Hepinizden dua istiyorum lütfen dualarinizi esirgemeyin.Ne için diyeceksiniz o kadar uzun bir hikaye ki. Anlatmaya benim gücüm yetmez... sadece kolay atlatalım istiyorum... her şey düzelsin istiyorum düzelmeyecegini bile bile....
Hayirlisi be ankam....hayirlisi...Dünbulutungokyuzu kaptanlık görevlerini yazmamı istedi. Arkadaşlar aslında layığıyla yapılsa kaptanın çok görevi var ama ben çok iyi yapamadığım için çoğu görevimi yerine getirmiyordum zaten.
Öncelikle kaptanın en önemli sorumluluğu takım içi düzeni sağlamak. Spor menü kontrolü yapmak herkesle tek tek ilgilenmek.ben bunu hiç tam yapamadım mesela...
Cuma günleri çok önemli cuma günleri listede olan kişilerin kilolarını toplayıp kişi sayısına bölüyoruz. Ve listemizi düzenleyip paylaşım alanında paylaşıyoruz.
Yeni üyeler geldiği zaman ilk olarak daha önce yarışıp yarışmadığına bakıyoruz. Eğer daha önce yarışmışsa ona göre işlem yapıyoruz ama yarışmadıysa yeni üye gibi işlem yapıyoruz.
İşin kurallar kısmını yeni kaptan arkadaşımız alışana kadar ben yardım ederim. Bir çeşit sekreter gibi işlemleri yapabilirim. Beni yoran her gün gelmek eksik hissetmek.
Dünden beri kaptan adayı çıkmadığı için yönetime de yazdım. İnşallah bir kaptan bulunur. Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?