Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Zaman zaman ben de hep yasliligimi ve hastalık zamanlarımı dusunurum. Çok haklısın. Bakana da eziyet bakilana da. Rahmetli anneme 6 sene yatakta baktık, 1500 kalorilik özel beslenmesi vardı, ne kadar kilolu olabilirdi ki? Banyoya 3 kadın zor tasirdik. Baktık olmuyor tekerlekli sandalye alıp banyosunu sandalyede yaptırmaya başladık. Kilolu olmak gerçekten büyük bir risk. Ölüm ne zaman gelir bilinmez. Ama göz göre göre kiloya bağlı kalp rahatsızlığından ölme ihtimalini yukseltmenin de bir anlamı yok. Biz olsek sadece önemli değil. En çok evlatlarımı düşünür oldum. Her duamda Allahim evlatlarım kendini kurtarmadan onları anasiz bırakma diye dua eder oldum. Zayıflamak sağlık için şart.

Ben 2013 te katildim buraya..
O zamanlar 89 dan 77 kiloya kendi cabamla indim..sonra buraya denk geldim..iyiki gelmisim..
Gece yatakta donerken carpimtidan uyuyamamk mi dersiniz,adet gormeye basladim nerdeyse,belim deseniz agrimadigi gun yok...
Doktoralara gitti..gogus hastaliklarina gittim..dedki KİLO VER!!!astim gecmisim oldugum icin kilolu oldugumdan cogerler zorlaniyormus ondan nefes darligi cekiyormusum..kardiolojiye gittim...kizim FAZLA KİLON VAR..baska bir sknti gormedim..hareket et dedi..
Kadin dogumcu pkon var dedi..kilo kist yapar,kist kilo yapar tek care KİLO VERMEK dedi..
Beyin cerrahina gittim bel agrim icin..MR cekildim..Belinde bir problem yok dedi..kizim kemik yapin zayif muhtemelen kilodan dolayi agrin oluyo..egzersiz ve hareket oneriyorum dedi..
Evet bir hafta boyunca gittigim doktorlar tek bi ilac vermediler..
Oturdum agladim,agladim,agladim..
Dedim kendime ne yaptim ben..o zaman sadece kizim var..bir yasino biraz geciyo..oynamak ostiyo..hemen yoruluyorum..
Kosmak istiyo yetisemiyorum..cunku gercekten 89 kiloyum ....
Karar verdim..nettim..kararliydim..
77 kiloya indim..
Sonra burda bir takimda yaristim..evet tam 64 kiloya kadar indim..
Hastaliklarim ne mi oldu..
Adet gormeye basladim..aydan aya..
Nefes darligi cekmek soyle dursun,dort nala kostursam banamisin demiyordum..
Bel agrim farketmedim bile gittigini biri sorunca aaa evet yok dedim..
Carpintim gitti..

Bunlari yaziyorum ki yasadiklarimi bilin..
Hemen hemen her insanda var...
Saglikli olalim,guzel olalim...

Ayyyynen oyle canim..
Biz anneler kendilerini adadiklari tek sey ne..evlat degilmi..
Eee biz iyi olmassak onlar nasil iyi olacakk

Hadi kizlar o zaman hareketlenin...
Suyu unutmayinn....

abla vallahi bana telefon numaranı verde arayıyım seni birde bu anlattıklarını anneme anlat. 75kilo 160 boyu ama zaten hastalıkları ve birde üzerine kilosu var dahada artıyor ağrıları onu bunu. Anlatamıyorum hiçbir şekilde kilosunun fazla olduğunu. yaşına göre kilosunun normal olduğunu söylyor. Akşam yemeklerinden sonra kasıklarıma ağrı girdi diyo allahım nefes alamıyo o kadar yemiş ki

160 boy 75 kilo normal degil ki,ben suan ayni sayilirim..kac yasindaki..annem benim 43 yasinda 160 boyda 60 kilo ona bile doktor diyor ki kilo alma ...verebilirsen ver .kilo alio verme araligin olsun..ritim bozuklugu var annemdede

160 boy 75 kilo normal degil ki,ben suan ayni sayilirim..kac yasindaki..annem benim 43 yasinda 160 boyda 60 kilo ona bile doktor diyor ki kilo alma ...verebilirsen ver .kilo alio verme araligin olsun..ritim bozuklugu var annemdede
52 yaşında. kireçlenme sinir daralması mı ne bel kayması vardı acil ameliyata aldılar kuyruk sokumunun ordan kapalı ameliyat oldu.
el kol sinirleri ve damarları çok incelmiş ip gibi olmuş temizlik az yapması gerekiyor eldiven takması gerekiyor umrunda değil. omuzların daralmış dediler unuttum tam ne dediklerini koollarının ağrısında uyuyamıyordu bir bardak bile tutamıyordu yarım sene önce iğne vurdular. bir yere gidicez yanımda diye yavaş yürüyorum ona rağmen nefes nefes kalıyor yetişemiyor bana. su doğru düzgün içmiyor sürekli böbrekleri ağrıyor. kolesterolü çok yüksek doktor yürü dedi çoğu zaman onun için bile yürüyüşe çıkmıyor. tansiyon problemi var sabah akşam ilaç kullanıyor ama ne tatlıya ne tuzluya dikkat ediyor. ha birde mide ilacı kullanıyor ama ilaca güvenip herşeyi yiyor

menülerini diğer linke yazmayı unutanlar menü eksikleri
soffty dört gün
mrv2855 sen muafsın
DeryaOnDiet canım sende hastaydın cumartesi pazarın yok
tomrs sende hastaydın cuma cmrt pazar
S shameless35 canım takıma ne zaman girdin bilmiyorum. pzr pzrt eksik
S sibell16 pazar pazartesi menün yok
O ozlemm89 cumartesi hariç menün yok ayrıldıysan belirt canım
I icecandy takıma ne zaman girdin bilmiyorum canım cuma cmrt pzrt yok seninde
deyno cumartesi
bugun çok fena menum özür dilerim

sabah-yok
öğlen
1 küçük kase kepekli makarna
3 köfte (domates sosluydu ama ev yapımı)

akşam
2 yumurtalı peynirli omlet
küçük yeşillik salatası

Sonuçlarım geldi şükür.

Tokluk kan şekerim 76
İnsülin 16 çıktı

Sizce normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…