- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
- 103
menülerini diğer linke yazmayı unutanlar menü eksikleri
soffty dört gün
@mrv2855 sen muafsın
@DeryaOnDiet canım sende hastaydın cumartesi pazarın yok
@tomrs sende hastaydın cuma cmrt pazar
S shameless35 canım takıma ne zaman girdin bilmiyorum. pzr pzrt eksik
@sibell16 pazar pazartesi menün yok
@ozlemm89 cumartesi hariç menün yok ayrıldıysan belirt canım
@icecandy takıma ne zaman girdin bilmiyorum canım cuma cmrt pzrt yok seninde
@deyno cumartesi
Yok canım ben birakmadim.günduzleri okuldan gelip ev yemek çocuklar derken akşama doğru müsait olabiliyorum.1 gibi okuldan geliyorum.bu saate kadar anca evi toplayıp oğluma yemek yetirebildim.biraz dinlenip yürüyüşe cıkacagim
Ben henüz deneme sürecindeyim ama azimliyim, girmem lazım takıma.bugun 3.günüm gayet iyi gidiyor.tek sorunum kabızlık.düzeni değiştirince oldu galibaKızçeler nörüyonuz akşam dizim vardı giremedim sonrada kendimi yataga attım sabahta kalktım temizlik yaptım duş aldım derken bu saat oldu bugün sıkı bir diyete başladım artık bende menü yazıcam kendime söz verdim ben bu günlere kolay gelmedim kolay olmadıgı gibi kolay pes etmemem gerektiğini kendime söyledim artık böyle eeee siz neler yapıyonuz bakim ben ara ögün yapıyom
burdayım geldimasya_01 nerdesin kiz sen...seker diyetine basladinmi...
Nerdesiniz kozceler..
Sporlar yapiliyor mi....aaaaa..
Bu jafta bu takim ilk ice girecek arkidisss..
tamam canım biraz daha aktif olabilirsen akşamları daha iyi olurYok canım ben birakmadim.günduzleri okuldan gelip ev yemek çocuklar derken akşama doğru müsait olabiliyorum.1 gibi okuldan geliyorum.bu saate kadar anca evi toplayıp oğluma yemek yetirebildim.biraz dinlenip yürüyüşe cıkacagim
çok iyi bir karar olmuşKızçeler nörüyonuz akşam dizim vardı giremedim sonrada kendimi yataga attım sabahta kalktım temizlik yaptım duş aldım derken bu saat oldu bugün sıkı bir diyete başladım artık bende menü yazıcam kendime söz verdim ben bu günlere kolay gelmedim kolay olmadıgı gibi kolay pes etmemem gerektiğini kendime söyledim artık böyle eeee siz neler yapıyonuz bakim ben ara ögün yapıyom
niye ki bozdun mu son zamanlarda?toparlasrsın bir kaç güne canım kendine verdiğin sözleri hatırlaKızçeler nörüyonuz akşam dizim vardı giremedim sonrada kendimi yataga attım sabahta kalktım temizlik yaptım duş aldım derken bu saat oldu bugün sıkı bir diyete başladım artık bende menü yazıcam kendime söz verdim ben bu günlere kolay gelmedim kolay olmadıgı gibi kolay pes etmemem gerektiğini kendime söyledim artık böyle eeee siz neler yapıyonuz bakim ben ara ögün yapıyom
canım profilinede baktım ne buraya ne oraya mart 23-24 yazamamşsın önemli değil hatırlıyorsan bekliyorum yazmanıcanım ben pazar ve pazartesi de diğer linke menü yazdımtekrar yazayım mı senii etiketleyip?
Pazar adet oldum, sancidan henüz spor mpor yok maalesef@DeryaOnDiet
florence_N
spor yok bu hafta değil mi hiç ben kaçırmadım insallah gözden
Akşam yemeği yerine tüketilir mi bilemiyorum ama ben bu akşam bi küre baslayacagim.yogurt zencefil zerdeçal ve tarcın...bakalım deneyenler işe yaradığını söylüyorlarKür mür demişken kızlar ya var mı bildiğiniz bi detoks tarifi hazırlaması kolay, bi akşam yemek yerine tüketebileceğim?
canım profilinede baktım ne buraya ne oraya mart 23-24 yazamamşsın önemli değil hatırlıyorsan bekliyorum yazmanı
ayyyy hep alışmışım bu kilolara 67 idim 66 olcam yazcaktımkızlarr cuma tartı günü yaa, ben cumaya kadar 1 kg vericem, 57 idim 56 çıkıcam. yapabilir miyim sizce ????
ben şöyle yapıyorum;Kür mür demişken kızlar ya var mı bildiğiniz bi detoks tarifi hazırlaması kolay, bi akşam yemek yerine tüketebileceğim?
hepimiz ayniyiz sanki gece gelip biri dağıtıyor evuSlm kizlar.kahvaltidan sonra cocuklar uyuyorken bnde uyuyayim dedim..uyumusum biraz iyi geldi..
Kahve yaptim iciyorum..
Ondan sonra eve giriscem insaallah..
Aahhh aksama kadar topla,sabah kalk delir vaziyetindeyim...
Dukan birası iç kuzum kabızlıga bire bir hemde çok güzel ödem ve şişlik atıyoBen henüz deneme sürecindeyim ama azimliyim, girmem lazım takıma.bugun 3.günüm gayet iyi gidiyor.tek sorunum kabızlık.düzeni değiştirince oldu galiba
Hala vermeye devam ediyo beni çok şişirdi ve üzerine +2kilo gelmiş o yüzden tartıda tokat yedim kendime geldim vallaniye ki bozdun mu son zamanlarda?toparlasrsın bir kaç güne canım kendine verdiğin sözleri hatırlaben gece mide gurultusundan uyuyamadım ama söz verdiğim için kendime hiç bişey yemedim kız o senin komşu yalan söyledi ya o zaman o kür için.senin şimdiye 5 kilo vermiş olman lazımdı o 1 ayda 15 kilo verdiğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?