Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım ben pazar ve pazartesi de diğer linke menü yazdım tekrar yazayım mı senii etiketleyip?

Kızçeler nörüyonuz akşam dizim vardı giremedim sonrada kendimi yataga attım sabahta kalktım temizlik yaptım duş aldım derken bu saat oldu bugün sıkı bir diyete başladım artık bende menü yazıcam kendime söz verdim ben bu günlere kolay gelmedim kolay olmadıgı gibi kolay pes etmemem gerektiğini kendime söyledim artık böyle eeee siz neler yapıyonuz bakim ben ara ögün yapıyom

Ben henüz deneme sürecindeyim ama azimliyim, girmem lazım takıma.bugun 3.günüm gayet iyi gidiyor.tek sorunum kabızlık.düzeni değiştirince oldu galiba

asya_01 nerdesin kiz sen...seker diyetine basladinmi...
Nerdesiniz kozceler..
Sporlar yapiliyor mi....aaaaa..
Bu jafta bu takim ilk ice girecek arkidisss..
burdayım geldimpazara gittim mutfağı dip köşe temizledim dolaba malzemeleri yerleştirdim paşayı yıkadım yatırdım ona çorba koydum ocağa veeee şimdi oturdumbaşladım başladım canım şeker orucunasen bugün başladın dimi

tamam canım biraz daha aktif olabilirsen akşamları daha iyi olur

çok iyi bir karar olmuş

niye ki bozdun mu son zamanlarda?toparlasrsın bir kaç güne canım kendine verdiğin sözleri hatırlaben gece mide gurultusundan uyuyamadım ama söz verdiğim için kendime hiç bişey yemedimkız o senin komşu yalan söyledi ya o zaman o kür için.senin şimdiye 5 kilo vermiş olman lazımdı o 1 ayda 15 kilo verdiğine göre

Kür mür demişken kızlar ya var mı bildiğiniz bi detoks tarifi hazırlaması kolay, bi akşam yemek yerine tüketebileceğim?

Kür mür demişken kızlar ya var mı bildiğiniz bi detoks tarifi hazırlaması kolay, bi akşam yemek yerine tüketebileceğim?
Akşam yemeği yerine tüketilir mi bilemiyorum ama ben bu akşam bi küre baslayacagim.yogurt zencefil zerdeçal ve tarcın...bakalım deneyenler işe yaradığını söylüyorlar

canım profilinede baktım ne buraya ne oraya mart 23-24 yazamamşsın önemli değil hatırlıyorsan bekliyorum yazmanı
Evettt yazmamışım cuma cumartesii,
23 mart cuma:
sabah: haşlanmış yumurta, peynir, maydanoz, 1 dilim tb ekmeği
öğlen: hatırlamıyorum ama yaaa
ara: sade türk kahvesi ve hurma
akşam yok
yogaya gittim 1 buçuk saat
ara: 10 tane çiğ badem ve bitki çayı

24 mart cumartesi:
sabah; yarım gevrek, omlet, peynir, zeytin bal,
ara yok
öğlen: yarım kase mercimek çorbası
ara yok
akşam: balık ekmek bol bol salata
3 lt su

kızlarr cuma tartı günü yaa, ben cumaya kadar 1 kg vericem, 57 idim 56 çıkıcam. yapabilir miyim sizce ????

ben şöyle yapıyorum;
10-15 dal maydanoz, varsa ıspanak- roka, biraz limon suyu, 1 adet kivi, (bazen 1 parça brokoli)
yarım bardak su, hepsini çiğden blender la bızzzt lıyorum. afiyetle içiyorum. hem gayet tok tutucu hem yağ yakıcı hem çok lezeetli hem besleyici

Slm kizlar.kahvaltidan sonra cocuklar uyuyorken bnde uyuyayim dedim..uyumusum biraz iyi geldi..
Kahve yaptim iciyorum..
Ondan sonra eve giriscem insaallah..
Aahhh aksama kadar topla,sabah kalk delir vaziyetindeyim...
hepimiz ayniyiz sanki gece gelip biri dağıtıyor evu

Ben henüz deneme sürecindeyim ama azimliyim, girmem lazım takıma.bugun 3.günüm gayet iyi gidiyor.tek sorunum kabızlık.düzeni değiştirince oldu galiba
Dukan birası iç kuzum kabızlıga bire bir hemde çok güzel ödem ve şişlik atıyo

Hala vermeye devam ediyo beni çok şişirdi ve üzerine +2kilo gelmiş o yüzden tartıda tokat yedim kendime geldim valla
Ama iyi oldu kendime getirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…