Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

yaşına gore mi bakılıyor kiloya bana da etrafimdakiler 3 çocuk annesisin yeter daha zayıflama diyolar boyu hesaba katan yok çocuk hesabından yola cikiyorlar

Arkadaşlar merhaba;
Dünden beri kimse kaptan olmak istemedi. Yoğun ısrarım üzerine çok sağolsun bulutungokyuzu aldı. Bu gün bu dakikadan itibaren kaptanınız bulutungokyuzu . Takımımızda zaten herkes saygılı birbirine sevgi dolu aynı şekilde devam edeceğinize bulutu üzmeyeceğinize eminim. Herkese emekleri için teşekkür ederim hepinize sevgilerimi gönderiyorum

ay ben yine ben

Ay ben yine bırakmazsın diyordum ama ciddi ciddi bıraktın. Ay biz özleriz seni. Başkasına kaptan demek başka birine anne demek gibi olacak..

Ay ben yine bırakmazsın diyordum ama ciddi ciddi bıraktın. Ay biz özleriz seni. Başkasına kaptan demek başka birine anne demek gibi olacak..
Yine bırakmazsın
İşte blörf sanan biri daha.
Hatır için devam ettim hep çok zor geliyordu ama baktım zayıflayan gidiyor kimse dönüp bakmıyor gideyim dedim artık.. hepinize başarılar diliyorum
Eminim bulut benden daha iyi yapar güzel başarılara imza atarsınız

Yildiz tilbe dinleyen varmi,eski yeni...
Kadinin sesine ,yorumuna hayranim...

Mektuplari resimleri kaldiramam ki
Sevdim seni baskasina yar edemem ki
İki dunya bir araya gelse imkansiz
Seni benden baskasiyla dusunemem ki

Mervecim ben çoook severim yıldız tilbeyi. .
Tüm şarkılarını bilirim :)
Aslinda gozumizde cook buyutuyoruz hicbirsey yapmasakta aksam cok gec yemeyi biraksak gunde iki uc kez hareket etsek hic vermesek ayda iki kilo gider..
Bu senede 24 kilo eder...
Ama iste...isi yokusa nasil surecez ki...

O gece yemeleri bana kilo aldırdı zaten canım yoksa ideal kilomdaydım

Hala vermeye devam ediyo beni çok şişirdi ve üzerine +2kilo gelmiş o yüzden tartıda tokat yedim kendime geldim valla
Ama iyi oldu kendime getirdi beni
Kız yalan soyluyordur baci.diyet falan bişey yapıyordur

Blöf demeyelim de, önceki girişimlerinde zor da olsa ikna edilmiş ve dönmüştün. O yüzden dedim. Ben sana sonuna kadar hak veriyorum. Hiç sesimi cikarmiyorum değil mi kaptanlık konusunda. Çünkü zor. 3 çocukla gerçekten zor. Mesai saati de yok. Kendi adıma diyim, ben seni hiç görmedim ama sevdim be kaptan. Kendine dikkat et. Nutellaya gömme kafanı. Arada oklava ile kovala bizi, e mi?

Merhaba Anka canım.
Gerçekten ciddi ciddi gidiyorsun yani
Tam geldim ,listeye girebildim ortama alışmaya başladım ,sen gidiyorsun

Hayırlısı olsun umarım uyumlu bir ortam bundan sonra da burada devam eder.

Seni de anlıyorum zor oluyordur muhakkak ,3 çocuk, birçok sorumluluk.

27 Mart menü ;

Sabah kahvaltı 03.30;
1 domates
1 kase tavuk suyu çorba
21 kk beyaz peynir
1 dilim salam
1 haşlanmış yumurta

Ara 05.30;
1 elma

Akşam 18.00;
1 porsiyon türlü
1 büyük közlenmiş sirkeli biber
1 ayran

Ara 20.30;
sade türk kahvesi
Sade soda

Ara 01.30;
form çayı
5 çiğ badem

2,5 lt su

Kızlar menum
Sabah 11 de
2 has yumurta salatalik peynir domates çay

Aksam 18.20
Tavuk sote
Salata 1 kase yoğurt 4 tane çilek

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Aynen Bulutum kusura bakma hafta sonu cok kotuydum giremedim gerci zaten birsey de yememistim. Bilgilendirme icin cok sagol canim

DeryaOnDiet
florence_N
spor yok bu hafta değil mi hiç ben kaçırmadım insallah gözden
Haklisin Bulutum spor spor bu hafta taaa ki bugune kadar insallah bugun isten sonra havuza gidiyorum. Sonunda sporum olacak Boyle yazman iyi oluyor hatirlatma oluyor bize de ne kadar hareketsiz oldugumu hatirlatiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…