Gece gelip tagıtanı görsem bende onu dagırıtımhepimiz ayniyiz sanki gece gelip biri dağıtıyor evu
yaşına gore mi bakılıyor kiloya bana da etrafimdakiler 3 çocuk annesisin yeter daha zayıflama diyolar boyu hesaba katan yok çocuk hesabından yola cikiyorlarabla vallahi bana telefon numaranı verde arayıyım seni birde bu anlattıklarını anneme anlat. 75kilo 160 boyu ama zaten hastalıkları ve birde üzerine kilosu var dahada artıyor ağrıları onu bunu. Anlatamıyorum hiçbir şekilde kilosunun fazla olduğunu. yaşına göre kilosunun normal olduğunu söylyor. Akşam yemeklerinden sonra kasıklarıma ağrı girdi diyo allahım nefes alamıyo o kadar yemiş ki
şüphe varsa test yaosanabenim de regl öncesi dönem ve yine geciktim ben bu cuma şişeirm sanırım
ay ben yine benmenülerini diğer linke yazmayı unutanlar menü eksikleri
soffty dört gün
@mrv2855 sen muafsın
DeryaOnDiet canım sende hastaydın cumartesi pazarın yok
@tomrs sende hastaydın cuma cmrt pazar
@shameless35 canım takıma ne zaman girdin bilmiyorum. pzr pzrt eksik
@sibell16 pazar pazartesi menün yok
@ozlemm89 cumartesi hariç menün yok ayrıldıysan belirt canım
@icecandy takıma ne zaman girdin bilmiyorum canım cuma cmrt pzrt yok seninde
@deyno cumartesi
Dukan birası nedir canım?Dukan birası iç kuzum kabızlıga bire bir hemde çok güzel ödem ve şişlik atıyo
Ay ben yine bırakmazsın diyordum ama ciddi ciddi bıraktın. Ay biz özleriz seni. Başkasına kaptan demek başka birine anne demek gibi olacak..Arkadaşlar merhaba;
Dünden beri kimse kaptan olmak istemedi. Yoğun ısrarım üzerine çok sağolsunbulutungokyuzu aldı. Bu gün bu dakikadan itibaren kaptanınız bulutungokyuzu . Takımımızda zaten herkes saygılı birbirine sevgi dolu aynı şekilde devam edeceğinize bulutu üzmeyeceğinize eminim. Herkese emekleri için teşekkür ederim hepinize sevgilerimi gönderiyorum
Yine bırakmazsınAy ben yine bırakmazsın diyordum ama ciddi ciddi bıraktın. Ay biz özleriz seni. Başkasına kaptan demek başka birine anne demek gibi olacak..
Mervecim ben çoook severim yıldız tilbeyi. .Yildiz tilbe dinleyen varmi,eski yeni...
Kadinin sesine ,yorumuna hayranim...
Mektuplari resimleri kaldiramam ki
Sevdim seni baskasina yar edemem ki
İki dunya bir araya gelse imkansiz
Seni benden baskasiyla dusunemem ki
Aslinda gozumizde cook buyutuyoruz hicbirsey yapmasakta aksam cok gec yemeyi biraksak gunde iki uc kez hareket etsek hic vermesek ayda iki kilo gider..
Bu senede 24 kilo eder...
Ama iste...isi yokusa nasil surecez ki...
Kız yalan soyluyordur baci.diyet falan bişey yapıyordurHala vermeye devam ediyo beni çok şişirdi ve üzerine +2kilo gelmiş o yüzden tartıda tokat yedim kendime geldim valla
Ama iyi oldu kendime getirdi beni
Blöf demeyelim de, önceki girişimlerinde zor da olsa ikna edilmiş ve dönmüştün. O yüzden dedim. Ben sana sonuna kadar hak veriyorum. Hiç sesimi cikarmiyorum değil mi kaptanlık konusunda. Çünkü zor. 3 çocukla gerçekten zor. Mesai saati de yok. Kendi adıma diyim, ben seni hiç görmedim ama sevdim be kaptan. Kendine dikkat et. Nutellaya gömme kafanı. Arada oklava ile kovala bizi, e mi?Yine bırakmazsın
İşte blörf sanan biri daha.
Hatır için devam ettim hep çok zor geliyordu ama baktım zayıflayan gidiyor kimse dönüp bakmıyor gideyim dedim artık.. hepinize başarılar diliyorum
Eminim bulut benden daha iyi yapar güzel başarılara imza atarsınız
MerhabaArkadaşlar merhaba;
Dünden beri kimse kaptan olmak istemedi. Yoğun ısrarım üzerine çok sağolsunbulutungokyuzu aldı. Bu gün bu dakikadan itibaren kaptanınız bulutungokyuzu . Takımımızda zaten herkes saygılı birbirine sevgi dolu aynı şekilde devam edeceğinize bulutu üzmeyeceğinize eminim. Herkese emekleri için teşekkür ederim hepinize sevgilerimi gönderiyorum
Evet evet unuttum bir an. Tamamdır tekrar geçmiş oldun ablaPazar adet oldum, sancidan henüz spor mpor yok maalesef
Kız ne ablası. Sen kaptansin artık. Biz sana apla diyecezzzEvet evet unuttum bir an. Tamamdır tekrar geçmiş oldun abla
Benim de regly oncesi oyle oluyor. Gecen cuma da benim vaziyet ayniydi. Ayy hadi yaa cuma yeneyim bir senibenim de regl öncesi dönem ve yine geciktim ben bu cuma şişeirm sanırım
Aynen Bulutum kusura bakma hafta sonu cok kotuydum giremedim gerci zaten birsey de yememistim. Bilgilendirme icin cok sagol canimmenülerini diğer linke yazmayı unutanlar menü eksikleri
soffty dört gün
@mrv2855 sen muafsın
DeryaOnDiet canım sende hastaydın cumartesi pazarın yok
@tomrs sende hastaydın cuma cmrt pazar
@shameless35 canım takıma ne zaman girdin bilmiyorum. pzr pzrt eksik
@sibell16 pazar pazartesi menün yok
@ozlemm89 cumartesi hariç menün yok ayrıldıysan belirt canım
@icecandy takıma ne zaman girdin bilmiyorum canım cuma cmrt pzrt yok seninde
@deyno cumartesi
Haklisin Bulutum spor spor bu hafta taaa ki bugune kadarDeryaOnDiet
florence_N
spor yok bu hafta değil mi hiç ben kaçırmadım insallah gözden
Yok valla sakın en küçüğünüz benim abla dicem hepinize.Kız ne ablası. Sen kaptansin artık. Biz sana apla diyecezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?