Ya bilmiyordum. Teşekkürler dikkat ederimEtme canım etme...burda birbirimize destek oluyoruz iyi kötü her şekilde burdayız ayrılmıyoruz:)
Uzman desteği bende çok istiyorum ama şu anda imkansız malesef...bence cok faydalı olur. Benim ailem anca laf ediyor..
Egzama demişken portakalı görünce yazmak istedim..portakal azdırıyor egzamayı
Showdaki Fii diZisini izliyorum. Tawsiye ederim. Bir bitki çayı hazırlayıyım bu arada. İçim dışım bitki oldu walaİyi olmuş canım, yorulmuşsundur ama.
Çok şükür iyiyim bende aynen devam. .
Sende de mi Vertigo var?29 mart persemve
Sabah bir kase tavuk suyuna corba
Ara
İhlamur cayi
Oglen
Sebzeli makarna uc kasik
İki kasik yogurt
Ara
Cay sekersiz ikidene
Aksam
Bir kase corba
Bunlari bile zor yedim kizlar..midem almiyo..araba tutmasi gibi ayni..saniyelik bas donmem arada mahvetti bni bugun..
Su:2 lt
Canım geçmiş olsun ,merak ettim seni ..Selam kizceler...
Bugun biraz rahatsizdim..basim donuyo,mide bulantisi yasiyorum...
Halsizliltenmi uykusuzluktanmi stresten mi neden bilmiyorum ama yordu bni artik..bide usutmusum hapsirik tiskirik gobwgim acidi hep..
Dun ne yedigimi tam hatirlamiyorum inanin..
Bugunku menumu yazayim..
Ben de 30 yasina girdimm maalesef bu ay27 yaşındayım, bekarım, çalışıyorum, ailemle yaşıyorum.Sen neler yapıyorsun?
yerim olsa bende istiyorum yada birinden bulsamda isim bitince geri versemKızlar eliptik bisiklet siparişini verdim sonunda annem ikna oldu bi şekilde.
Bi kaç güne gelir inşallah onu düzenli yapıp gelişmelerden haberdar ederim.
Tüh yaaSelam kizceler...
Bugun biraz rahatsizdim..basim donuyo,mide bulantisi yasiyorum...
Halsizliltenmi uykusuzluktanmi stresten mi neden bilmiyorum ama yordu bni artik..bide usutmusum hapsirik tiskirik gobwgim acidi hep..
Dun ne yedigimi tam hatirlamiyorum inanin..
Bugunku menumu yazayim..
ins kaptanim insbu hafta takımın çoğu hastalık geçirdi kıyamam onlara ben şimdilik birşey demeyeliminsallah cumadan sonra toparlayacak 12.takım inancım tamm
10 numara bir alet. Sabah 15 dk akşam 15 dk başlarsan sıkılmazsın. Sonra 45 dk lara kadar çılarmalısın. Ne kadara nerden aldın markası ? Eski modeller çabuk bozuluyor. Yeni modellerde de seçenek çok
A 101 e kondisyon bisikleti gelecekmiş öteki hafta 200 tl
Kullanan varmı, memnun kalan?
Hayirli olsun cnm. Insallah iyi bir şeydirSpor salonunda kullanmıştım çok hoşuma gitmişti benim gerçekten bütün vucudu çalıştırıyor.
Ben cok araştırma sonrası decathlon mağazasında en uygun fiyatlı olanı seçtim. 600 liraydı..umarım değer o paraya dandik bişey çıkmaz.
Kondisyonla eliptik bisiklet aynımı oluyor ben bilmiyorum :/
Benim aldığımın oturma yeri yok ayakta pedal gibi şeyleri çeviriyosun bacak ve kol çalıştırıyor.
Ben spor salonunda kullanmıştım çok memnun kalmıştım koşu bandına göre çok çok daha güzel çalıltırıyor her yeri ve kalıri yakırıyır sıkılaştırıyor.
Suana kadar yok diye biliyorum ama..yarin dahiliyey gidicem..yonlendirise kbb ye gidicem..Sende de mi Vertigo var?
Aslinda ogunlerimi aksatmamaya calisiyorum edebiye ama nerdeyse dogumdan sonra boyle olmaya basladim..Tüh yaadikkat et kendine bacım ya. Normal bi durum mu acaba ameliyattan sonrası için? Böyle yiyemezsen gücten düşecen iyice. Sütün de olmaz bu yemeyle cnm benim yaaa.Bi tekrar git sor doktora olmazsa
Aynen gulum gidicem insaallah..Canım geçmiş olsun ,merak ettim seni ..
Dr A mı gitsen acaba cnm ilaç alırsın
Bende valideye gitmiştik hep beraber orda toplandık yedik içtik eve geldim msj çoktan yazdım ama göndermemişim malesefselam canim. Off calis calis calis. Ayy bu aralar benim isim mi artti ne oldu anlamadim pek cok isim var.
Sen nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?