Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya bilmiyordum. Teşekkürler dikkat ederim

Selam kizceler...
Bugun biraz rahatsizdim..basim donuyo,mide bulantisi yasiyorum...
Halsizliltenmi uykusuzluktanmi stresten mi neden bilmiyorum ama yordu bni artik..bide usutmusum hapsirik tiskirik gobwgim acidi hep..
Dun ne yedigimi tam hatirlamiyorum inanin..
Bugunku menumu yazayim..

29 mart persemve
Sabah bir kase tavuk suyuna corba

Ara
İhlamur cayi

Oglen
Sebzeli makarna uc kasik
İki kasik yogurt

Ara
Cay sekersiz ikidene

Aksam
Bir kase corba

Bunlari bile zor yedim kizlar..midem almiyo..araba tutmasi gibi ayni..saniyelik bas donmem arada mahvetti bni bugun..
Su:2 lt

Sende de mi Vertigo var?

Canım geçmiş olsun ,merak ettim seni ..
Dr A mı gitsen acaba cnm ilaç alırsın

Kızlar eliptik bisiklet siparişini verdim sonunda annem ikna oldu bi şekilde.
Bi kaç güne gelir inşallah onu düzenli yapıp gelişmelerden haberdar ederim.
yerim olsa bende istiyorum yada birinden bulsamda isim bitince geri versem

Tüh yaa dikkat et kendine bacım ya. Normal bi durum mu acaba ameliyattan sonrası için? Böyle yiyemezsen gücten düşecen iyice. Sütün de olmaz bu yemeyle cnm benim yaaa.Bi tekrar git sor doktora olmazsa

10 numara bir alet. Sabah 15 dk akşam 15 dk başlarsan sıkılmazsın. Sonra 45 dk lara kadar çılarmalısın. Ne kadara nerden aldın markası ? Eski modeller çabuk bozuluyor. Yeni modellerde de seçenek çok

Spor salonunda kullanmıştım çok hoşuma gitmişti benim gerçekten bütün vucudu çalıştırıyor.
Ben cok araştırma sonrası decathlon mağazasında en uygun fiyatlı olanı seçtim. 600 liraydı..umarım değer o paraya dandik bişey çıkmaz.

A 101 e kondisyon bisikleti gelecekmiş öteki hafta 200 tl
Kullanan varmı, memnun kalan?

Kondisyonla eliptik bisiklet aynımı oluyor ben bilmiyorum :/
Benim aldığımın oturma yeri yok ayakta pedal gibi şeyleri çeviriyosun bacak ve kol çalıştırıyor.
Ben spor salonunda kullanmıştım çok memnun kalmıştım koşu bandına göre çok çok daha güzel çalıltırıyor her yeri ve kalıri yakırıyır sıkılaştırıyor.

Hayirli olsun cnm. Insallah iyi bir şeydirbi çırpıda ver kiloları insallahbende de koşu bandi var güya. Esimin basinin etini yemistim aldirana kadar. Şimdi depoda bekliyorgeçen sene heveslenip kurdurmuştum bi ara ama mıknatisi kaybolmuş calistiramadikgeri kaldirdik biz de mıknatis almak yerine

29mart menü
sahur
sahanda yumurta(1yumurta ve 1ck tereyağı ile yapildi)
peynir
4 zeytin domates
2 dilim ekmek
iftar
3 yk domatesli fasulye ici
3yk besamal s tavuklu karnabahar
1 dilim ekmek yoğurt
2 saat sonra
1 form çayı
10 badem
4 hurma

Sende de mi Vertigo var?
Suana kadar yok diye biliyorum ama..yarin dahiliyey gidicem..yonlendirise kbb ye gidicem..
Stresten oluo diye dusunuyorum..su aralar cok yogun yorgun oluyorum..
Havalar aoguk kiz okuldan gelince ilgi istiyo..oglan uc yasinda ev yetmiyo..eee digeri oda ilgi bebisi daha..
Hepsine yetmeye calisirken birseyleri ihmal ediyorum ...
Bilmiyorum buna yoruyorum yani..

Tüh yaa dikkat et kendine bacım ya. Normal bi durum mu acaba ameliyattan sonrası için? Böyle yiyemezsen gücten düşecen iyice. Sütün de olmaz bu yemeyle cnm benim yaaa.Bi tekrar git sor doktora olmazsa
Aslinda ogunlerimi aksatmamaya calisiyorum edebiye ama nerdeyse dogumdan sonra boyle olmaya basladim..
Boyle birden saniyelik bosluga dusmus gibi..kafamin ustu acilmis gibi oda mideme vuruyo galiba ...araba tutmasi gibi mide bulantisi...avantajim uzun surmemesi..yinede huzursuz ediyomu ediyo..gidicem doktora zaten.

Su aralar insanlar ustume ustume geliyo..yani su bu demicem de geneli ...
Yok uc cocuk zor olcak...iste napicaksin oldu bi kere!!!
Yok hepsiyle nasil ilgileniyosun..
Ayyu canim sende simdi yapamassin ki gidemessin ki uc cocukla nereye unit sen falan!!!!!
Ben anlamiyorum ki benum cocuklarimin derdi,milletimi gerdi..
Niye bizim halkimiz ucuncu cocugu istenmeyen bebek gibi goruyo..
Hamileyken basliyorlar,isteyerek mi yaptin korunurken mi oldu..
Yahu kardesim istedim de yaptim..
Sizeneeeee!!!!?
Herkes kendini bilir,kimi on sene ara veriri kimi pes pese yapar ki bnmkilerin arasinda ucer yas var...evdeyim ..calismiyorum...
Cocuklari seviyorum..imkanim var..Allah imkan saglik verdigi surece kimseye ahh etmedim cocuk konusinda,etmemde..onlar bana emanet...
Ama siz kimsiniz!!!Derdiniz bni uzmek,dusurmek mi ..yoksa morel verelimdd guclu olsun mu..
Ne ya...
EDEPLİ EDEBİNDEN SUSARMİS,EDEPSİZDE BEN SUSTURDUM SANARMİS!!!!!
RABBİMden istegim kimseyle agiz dalasina girmemek..hani versin o sabri bana Allahim..

Sabah kahvaltım saat 12.00
1kase yogurt içine
1tatlı kaşıgı chia tohumu
1tatlı kaşıgı keten tohumu
1tatlı kaşıgı guji berry katıp yedim

Ara ögün saat 14.00
1tane kepekli galeta

Akşam yemegi saat 17.00
1kepçe mercimek çorbası
1kepçe kuru fasulye
2çorba kaşıgı pirinç pilav
Karışık salata

Ara ögün saat 19.00
1kupa sütlü salep

1litre su
1.litre dukan birası

Ben sabah 7 de kalkar kizimi esime hazirlar gonderir cok cok mumkun olmadikca uyumam bile ki kizim gelene kadar islerimi bitireyim..yemegimi daho yapiyorum ki onlarla vakit gecireyim..
Oyle gittigim iki uc arkadasim vardir oda nadir....hafta ici okul var diye gitmeyi tercih etmiyorum ders saatimiz karisiyo vs..
Arkadasin biri aradi,yanindada bir arkadas var ama samimi degilim o kadar..
Cagirdi dedi gel kahve icelim laflariz..
Saat dort olmisti..
Dedim arkadasim saol size afiyet olsun,hem halsizim hemde kizimin odevleri var biliyosun sen pek musait olmuyorum..oda mutfakta is yapiyo diye hopatlore vermis sesi..o yanindaki arkadaata bagiriyo..ayy merve bi tek senin kiz okula gidiyo..anladik tamm sen iyi annesin.....ne zaman desek illa cocuklarla ilgili bisey buluyosun..dedim bende kim o..
Arkadas dedi iste suda yanimda o diyo diye..
Tepem atti,dedim bni duyuyo heralde...
Dedim ki canim kusura bakma,senin gibi got gexdircem diye cocuklarimi ihmal edemem....
Haklisin bitek bende cocuk var galiba sen hic takmadigina gore dedim..
İyi anne olmal icin yapmiyorum canim bunlari dedim,gorevim bu..ben boyle mutlu oluyorum canim dedim..
Beni cok gormek istiyosan cuma okuldan sonra cumartesi yafa goruselim...hadi ben sizi tutmayayim dedim kapattim teli..
Yani ben yanlis biseymo yapiyorum siz diyin..ne bu atar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…