Kolay gelsin canım benim.cok zorlama gençleri yazıııkkkmecbur hazirlayacam o zmn neyse ben gidem de şu sınavlari hazirlayam
Edebiye canımmm pes edecektim ki, senin mesajin beni tekrar ayağa kaldırdı. Ben çok yalnız biriyim, depresifim de biraz. Ama bir yabancının beni merak etmesi çok duygulandırdı beni. Çok teşekkür ederim canım. İyi ki varsın.İyi ki bu takımdayım.
Sabah
Yumurtalı ıspanak bir porsiyon,10 adet yeşil zeytin,küçük kase yoğurt
Öğle
Bir kase salata, 8 adet sarma,10 adet kuru uzum siyah,(egzama iyi geliyormuş o yüzden)
Akşam
Bir adet portakal,bir avuç çekirdek
Bir buçuk litre su
Teşekkür ederim canım...Ay maşallah yavruya masallahkaçıncı sınıfta?Türkçe bir şekilde halloluyor da milletçe matematiğe alerjimiz var bizim seninki şanslı azinliktan
Biraz daha bu şekilde beslenirseniz kilo alırsın haaa gayret29.03.2018 perşembe
sabah 11.30
1 kase kadar belki daha az yumurta salatası
1 etimek
az çökelek
4 tel peynir
2 keçi peyniri
3 zeytin
1tk tereyağı
1tk ayva reçeli
1çk biber salçası
öğle 16.00
1çk çikolata
1 çilek
az süte
(1 muz,
avuç ortası kadar kuru gojiberry,
2 ceviz,
yarım havuç, tarçın)
akşam 18.30
2yk salçalı bulgur köfte
yarım kase baharatlı yoğurt
Kaptanım kahvaltın süper doyurucu olmuş.öglen yedikllerin karışım mı oluyor?bugün benim de canım muz çekti korkudan yemedim29.03.2018 perşembe
sabah 11.30
1 kase kadar belki daha az yumurta salatası
1 etimek
az çökelek
4 tel peynir
2 keçi peyniri
3 zeytin
1tk tereyağı
1tk ayva reçeli
1çk biber salçası
öğle 16.00
1çk çikolata
1 çilek
az süte
(1 muz,
avuç ortası kadar kuru gojiberry,
2 ceviz,
yarım havuç, tarçın)
akşam 18.30
2yk salçalı bulgur köfte
yarım kase baharatlı yoğurt
10 numara bir alet. Sabah 15 dk akşam 15 dk başlarsan sıkılmazsın. Sonra 45 dk lara kadar çılarmalısın. Ne kadara nerden aldın markası ? Eski modeller çabuk bozuluyor. Yeni modellerde de seçenek çokKızlar eliptik bisiklet siparişini verdim sonunda annem ikna oldu bi şekilde.
Bi kaç güne gelir inşallah onu düzenli yapıp gelişmelerden haberdar ederim.
A 101 e kondisyon bisikleti gelecekmiş öteki hafta 200 tlKızlar eliptik bisiklet siparişini verdim sonunda annem ikna oldu bi şekilde.
Bi kaç güne gelir inşallah onu düzenli yapıp gelişmelerden haberdar ederim.
bu hafta takımın çoğu hastalık geçirdi kıyamam onlara ben şimdilik birşey demeyelimKaptanım kaptanım bu kızlar çok boşladı bu ara. Azcık şikayet edembu kizlari tokatla, oklavayla kovala da bi kendilerine gelsinler
27 yaşındayım, bekarım, çalışıyorum, ailemle yaşıyorum.Sen neler yapıyorsun?B
BAcım burda kimden cekiniyon ki hepimiz aynıyızhalini tahmin edebiliyorum dogumda 96 lardaydim. Sen hemencik vercen bize yetişcen bacım. Ama siteyi ihmal etme pesimdeyim.kızım. rekorlara koşacaz senle sormuş muydum hatirlayamadim ama çoluk cocuk var miydi? Calisiyor musun ewde misin? Yaş kaçtı bi de
Biraz daha bu şekilde beslenirseniz kilo alırsın haaa gayret)))
Kaptanım kahvaltın süper doyurucu olmuş.öglen yedikllerin karışım mı oluyor?bugün benim de canım muz çekti korkudan yemedimkeşke form yerine muz yeseymisim
Inşallah canım. Bu arada yeni kaptanımız sen misin canım?Çok iyi olur canım aslında çoğumuz uzman desteği almalı bu konularda. İnsallah senin için daha iyi oolucak
Dün yediklerinden sonra yazmaya utandım canım. Arkadaşlara kötü örnek olmaması için de yazmadım. İl merkezine gittik bugün çocuklar o okuldan gelince. Çocuk odası baktık. Yeni geldik. Hemen menumu yazayım.dün menüsü olmayanlar :
florence_N
@mrv2855
I icecandy pazartesi ve dün
@DeryaOnDiet salı günü eksik
elifff_9595 pazartesi salı
@shameless35 salı
@ICanDoThis salı
TmmDesal canım menü ve sporunu ilk sayfadaki ilk linkede yazmalısın yoksa menü ve spor yapmamış sayılıyorsun göremedimde ben o llinkte adını
Nerdesin kuzum sen bir haftadır kayıpsın
Su iç canım, önemli o ..
Sorma yawrum yaaa kendimi kaybettim. Hafta sonu bol bol şöförlük yaptım. Misafirlerim wardı. Kendime ancak gelebildim wala. Nasılsın nasıl gidiyor ?Nerdesin kuzum sen bir haftadır kayıpsın
Su iç canım, önemli o ..
İyi olmuş canım, yorulmuşsundur ama.A
Sorma yawrum yaaa kendimi kaybettim. Hafta sonu bol bol şöförlük yaptım. Misafirlerim wardı. Kendime ancak gelebildim wala. Nasılsın nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?