Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Uzun bir aradan sonra doya doya kuzu yedim. Ama pişman oldum sonrasında yapıcak birşey yok. Dışarda dolaşırken tandır lawaş yapan yeri görmemle başladı herşey. Misss gibi kokusu aklımı başımdan aldı. Kendimi içeride buldum. 10 tanecik aldım. Sıcacıktı mis gibiydi. Kendime geldiğimde artık iş işten geçmişti.Sonrasında kendimi bir marketin kasap reyonundan yarım kilo (kuzu) et almış halde buldum. Allahtan market büyüktü ekmeği arada tırtıklayarak kasaya doğru yürüdüm kimsecikler görmedi. Ewe geldim yağ koymadan kendi yağıyla çok kısık ateşte 4/3 nü dürüm yaparak yedim. Yanınada söğüş ayran ohhh misss dedim. Haftalardır aç olduğumu anladım. Acıdım kendime. Akşam malum sıcacık lawaş we kuzunun azizliğine uğruyarak şiş şişşş dolandım ewde. Ptesi sağlam diyete spora başlıcağım için morel oldu. Hem bu arada 3 haftadır açım açım açım :))

Etme canım etme...burda birbirimize destek oluyoruz iyi kötü her şekilde burdayız ayrılmıyoruz:)
Uzman desteği bende çok istiyorum ama şu anda imkansız malesef...bence cok faydalı olur. Benim ailem anca laf ediyor..

Egzama demişken portakalı görünce yazmak istedim..portakal azdırıyor egzamayı

Ay maşallah yavruya masallahkaçıncı sınıfta?Türkçe bir şekilde halloluyor da milletçe matematiğe alerjimiz var bizimseninki şanslı azinliktan
Teşekkür ederim canım...
5. Sınıfta.
Matematiğe ilgisi olduğu ilkokuldan belliydi ,çok şükür maşallahı var en sevdiği ders hatta.
Sohbet ederken onunla ,benim de öğrenciyken en sevdiğim derslerden biriydi matematik diyorum, bu konuda yalan söylüyorum valla
Hiç ama hiç sevmezdim.
Kız kardeşime benziyor o çok severdi matematiği :))

Biraz daha bu şekilde beslenirseniz kilo alırsın haaa gayret )))

Kaptanım kahvaltın süper doyurucu olmuş.öglen yedikllerin karışım mı oluyor?bugün benim de canım muz çekti korkudan yemedimkeşke form yerine muz yeseymisim

Kızlar eliptik bisiklet siparişini verdim sonunda annem ikna oldu bi şekilde.
Bi kaç güne gelir inşallah onu düzenli yapıp gelişmelerden haberdar ederim.
10 numara bir alet. Sabah 15 dk akşam 15 dk başlarsan sıkılmazsın. Sonra 45 dk lara kadar çılarmalısın. Ne kadara nerden aldın markası ? Eski modeller çabuk bozuluyor. Yeni modellerde de seçenek çok

Kaptanım kaptanım bu kızlar çok boşladı bu ara. Azcık şikayet edembu kizlari tokatla, oklavayla kovala da bi kendilerine gelsinler
bu hafta takımın çoğu hastalık geçirdi kıyamam onlara ben şimdilik birşey demeyelim insallah cumadan sonra toparlayacak 12.takım inancım tamm

27 yaşındayım, bekarım, çalışıyorum, ailemle yaşıyorum.Sen neler yapıyorsun?

Biraz daha bu şekilde beslenirseniz kilo alırsın haaa gayret )))

Kaptanım kahvaltın süper doyurucu olmuş.öglen yedikllerin karışım mı oluyor?bugün benim de canım muz çekti korkudan yemedimkeşke form yerine muz yeseymisim

bu gün cozuttum arkadaşlar kabul ediyorum kendimi rahatlatmak için allahtan meyve hepsi diyorum

Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
2 adet 1 lira büyüklüğünde ve kalınlığında kizarmis yağı alinmis sucuk
1 kk köy peyniri
1 kase salata
1 dilim tam her gday ekmeği
1 YK kayısı reçeli

Ara şekersiz Türk kahvesi

Akşam 18.30
8 YK tavuklu mantar sote
Yarım kase söğüş salata
Su 2 lt

MERHABA MİNNOŞLAR
29 Mart zıkkımlandıklarım
Sabah:1 büyük tam tahıllı yağsız tulum peynirli domatesli tost. Bir nescafee. Bir bitki çayı

Öğlen:bir dilim kızarmış ekmek
Salata
Yarım porsiyon kuzu haşlama

Akşam:
5 yemem k. Yoğurt
8 badem (kırık)
15 kurı üzüm
1 çay k. Tatçın.

Bitki çayı. 2 litre su. 20 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…