Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bizimkinin askerliği bitince vericem inşallah krese canım.3 yaş diyor ama konuşurum bir şekilde yapmak lazım çalışmak istiyorum Cocugumun geleceği için
Yawru senin kendi ayaklarinin uzerinde durdugunu görmeyi o kadar çooook istiyorum kiiherkesin çenesi kapanacak o zmn insallah sen derslerine çaliş dabkazan şunu nollluuurr.formasyon derdi var demi bi de sende

adam tulumba tatlisi almaya gitti ben nereye gidem simdi
Sen kafanı battaniye altına göm

moral bozuklugunda ayda aşırı sınırlı olduğunda beni tek mutlu eden sakinlestiren sey cikolata bunu asmanin tek careside eve almamak veya elinin altinda hep saglikli atistirmaliklar olmasi
Sağlıklı atıştırmalıklar o kadar işime yarıyor ki ..
Kuru kayısı, çiğ badem, çig fındık, ceviz, sevdiğim her meyve, süt ,yulaf benim çok çok işime yarıyor .

Zıkkımlandiklarim kismina bayildimbacım aksam yememişsin ama acıkıp krizlere girip kendini kaybetmezsin insallah

Al benden de o kadar suyu resmen hayatimdan cikartttim ben debugün 1 bardak ictim mi acaba diye dusunuyorum şu an. Ama işte su içmeyice kilo da verilmiyor yawru
Dışarıda wc yüzünden içemiyorum sık sık girmemek için. Ewdede suyla arama soğukluk girdi resmen. Bir şekilde suya bir formül bulmak lazım. Açkende içilmiyor ki

Yawru senin kendi ayaklarinin uzerinde durdugunu görmeyi o kadar çooook istiyorum kiiherkesin çenesi kapanacak o zmn insallah sen derslerine çaliş dabkazan şunu nollluuurr.formasyon derdi var demi bi de sende
Çok doğru...Ekonomik ozgurlugum olsa hersey daha farklı olacak.kpss ye çalışıyorum ama bu sene geçti gibi kazanamam matematik hiç yapamıyorum sozelim iyi ama sayısal yok..Ama ben nolursa olsun çalışıp sene için temel atıcam.eşim de askere gidince çok vakit olur.dua et inş kazanirim.formasyon başvurusu temmuzda araştırdım ona da başvuru yapıcam

Çok iyi olur canım aslında çoğumuz uzman desteği almalı bu konularda. İnsallah senin için daha iyi oolucak

Kız sende mi edebiyat ogretmenisinnn aaaa zumremm 11 edebiyat sınavin varsa atsana hacısınav hazirlamam lazim kalkamiyom yerimden
Aay öğretmenlerimiz varmış ne güzel
Benim büyük oğlum 5. Sınıf öğrencisi ,türkçede çok yüksek not alamıyordu, 91 almış sınavdan yavrum nasıl mutlu matematikçi kendisi ,benim hiç aram yoktu mat ile bana benzemediği kesin

Maşallah düzeltmiş bak. Azmin elinden kim kurtulmuş ki

Ay maşallah yavruya masallahkaçıncı sınıfta?Türkçe bir şekilde halloluyor da milletçe matematiğe alerjimiz var bizimseninki şanslı azinliktan

29.03.2018 perşembe

sabah 11.30
1 kase kadar belki daha az yumurta salatası
1 etimek
az çökelek
4 tel peynir
2 keçi peyniri
3 zeytin
1tk tereyağı
1tk ayva reçeli
1çk biber salçası

öğle 16.00
1çk çikolata
1 çilek
az süte
(1 muz,
avuç ortası kadar kuru gojiberry,
2 ceviz,
yarım havuç, tarçın)

akşam 18.30
2yk salçalı bulgur köfte
yarım kase baharatlı yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…