Masallah yawru yetiştin hatta geçecen kız benikızlar bu arada yazmayı unuttum geçen ayın 1 inde başladım tam anlamıyla diyete.hatta biraz aksattığım olmuştu hatırlarsanız paşa hastanede yattığı sıra bozmuştumbugün ayın 2 si. başladığımda 84 tüm 1 ayda 5 kilo vermiş oldumm
Tmm bacim kaptana sorariz o zmnhayır mezun değilim
nasıl yaptın pekı aynı kılodaymışızkızlar bu arada yazmayı unuttum geçen ayın 1 inde başladım tam anlamıyla diyete.hatta biraz aksattığım olmuştu hatırlarsanız paşa hastanede yattığı sıra bozmuştumbugün ayın 2 si. başladığımda 84 tüm 1 ayda 5 kilo vermiş oldumm
Canım çok iyi olmuuş kafanı dağıtman için. Ben rahatsız etmiyim dedim o yüzden yazmadım sana. Özlüyoruz seni gel sık sık takıma iyi gelir insallahMenu paylasamiyorum yoğunluktan. Dun yoldaydim duzenim bozuldu biraz ekmek yemek zorunda kaldım. Bugunden itibaren tekrar basladim.
Çok dogru demiş az az yersen ilerde bi kaçmakta hop artıdasın tekrar o yüzden yavaş yavaş azalt birden kesme ben ekmegi birden kestim diyetisyen bana 8dilim ekmek verdi ben yemedim şimdi makarna pilav ekmek yesem hemen artıya çıkıyorum Çünki bünye onları unutmuş doktoru dinleCanım çok teşekkür ederimm, inşallah senin gibi mezun olurum ben de :) Doktorum yediklerimi az buldu, biraz arttıralım dedi ama bilemedim. O diyor ki, simdiden az yersen, duraklama döneminde neyi azaltip da devam edeceksin diyor
Devam etsem belki basen erimeye başlayacaktı ama devam etmedim memnun kalanlar var inş sende işe yarar kuzumMaşallah cok sevindim inanıyoruz biz pes etmek yok hepimizin kiloları gideceeek:))
Bende kendimce yapmaya çalışıyorum tami tamına uyamasamda..mantık olarak aklıma yattı cünkü.
Deme abla yaa..bakalım bende ne olcak..
Canım bu hafta seni listeye almak istiyorum cumaya iyi sonuçlarını bekliyorum ha gayret sporunu ve menünü eksik yaz ki birde güzel bir kilo ver cumaya süper olucak. Hastalıktan çocuklardan kendine zaman ayıramadın farkındayım ama bu hafta bomba gibi gel12. Takım PazartesiKontrol Tartısı
soffty (57,4/
mrv2855 (73,7/
bulutungokyuzu (65,7/
compeng (67,4/
elifff_9595 (69,8
Edebiye 06 (78,4/
karamelli_turta (55,9/
deyno (69,8/
Yeni Üyeler:
shameless35 (67.2/
ICanDoThis (
tomrs (73,3 / 73,3)
Makbiile (gnc:74,7/
Desal (bk: /gnc
icecandy (150.6/
Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/
DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(80
O saate kalırmıyım uyumuşum tabiki dün gelemedim hiç vaktim olmadı yine artıyım hiç kaçamak yapmaya gelmiyo ya hayat böyle devam edecek vallaGulumse24 gel kapıyı kilitle kız herkes gitmiş bi ben bi flo
bak görüyormusun 1kiloya bedel oldu ama tuzdandır diye düşünüyorum gider dimiAnam yarım avuç tuzlu fıstık neler yapmış. Suyu da korktum az içtim dün. Önceki gün 4 lt icmisim diye, kötü etmişim.
giremeyedebılırım yani anladım canım neyse hayırlısıTmm bacim kaptana sorariz o zmn
İnşallah gider. 1 kilo aldıracak bir şey yemedim çünkü. Suyu bol içeyim de bir kaç gun. 4 litrenin zararı olur mu acaba?bak görüyormusun 1kiloya bedel oldu ama tuzdandır diye düşünüyorum gider dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?