Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar kabak detoksu yapın instegramda çok kilo veren var belki bende yarın başlarım sizede diyim dedim her ögün kabak yogurt netten baka bilirsiniz kabak detoksu diye 7gün sürüyo galiba bide saraçoğlunun patates kürü felaket kilo veriyorlar

Görün görün örnek alın süpersin canım sana zayıflayamazsın diyenlere bir anda süzülüp öyle bir cevap vericeksinkiiii

Kız elif bana yetiştin bak beni geçme rakibim

Gir benim profilime aşkım bak mesajlarıma son bir aydır hatta daha fazladır kilo bildirimlerime bir ileri bir geri ama onlarmı yenicek benmi tabikide ben. Sen annenle ne tartışmalar yaşadın geceleri pizzamı yapsın börekmi o günleri atlattın şimdi daha büyük engel mi var karşında

Ama tabiki arkadaşlar kilonuz sürekli sabit çıkıyorsa detoks yapabilirsiniz bücudu şaşırtmak için. Verirken önermiyoruz biz dimi anla onlarıda anlatalım çünkü çokda iyi birşey değil. Hatta buraya sorabilirsiniz şunu yapmak istiyorum yapayım mı diye vs

benım amacım da zaten kılo vermek kılo veremezsem kendı kednıme kızıp gidiyorum kı
Canım daha öncede bakmıştım tekrar baktım sen gelmişsin ekim sonu kasım başı civarı ama kilo bildirimin hiç yok yani pes etmişsin sanırım.
Ama artık bak tekrar geldin kararından sakın dönme.
Flonun dediği gibi 15gün deneme süresi bu sürede spor ve menü bildirimini ilk sayfadaki ilk linke yazmalısın ve en az 1 kilo vermelisin ve aktif olmalısın takımda. Pazartesi ve cuma bildirimlerini zamanında yapmalısın. Bu şekilde.
Şim istersen pazartesi listesini kopyala yeni üyelere eklemediysen kendini başlangıç kilonu ve güncel bu günkü kilonu yaz olurmu

12. Takım PazartesiKontrol Tartısı

soffty (57,4/57.2/0.2)
mrv2855 (73,7/
bulutungokyuzu (65,7/
compeng (67,4/
elifff_9595 (69,8/68.0)
Edebiye 06 (78,4/78.4/sabit)
karamelli_turta (55,9/55,8/0.1)
deyno (69,8/

Yeni Üyeler:
shameless35 (67.2/
ICanDoThis (73,1 / 72,1)
tomrs (73,3 / 73,3)
Makbiile (gnc:74,7/
Desal (bk: /gnc
icecandy (150.6/149.2/1.4)

Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/74.5/1)
DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(80 /79)

TAMM CANIM PES ETTIM AMA ŞİMDİ İSTEMİYORUM KILO FALAN SPOR DA YAPIYORUM

Kız senin içine anka_misali mi kaçtı karşımda bi an o var sandım onun gibi konuştun aynı hiç güleceğim yoktu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…