Görün görün örnek alın süpersin canım sana zayıflayamazsın diyenlere bir anda süzülüp öyle bir cevap vericeksinkiiii12. Takım PazartesiKontrol Tartısı
soffty (57,4/
mrv2855 (73,7/
bulutungokyuzu (65,7/
compeng (67,4/
elifff_9595 (69,8
Edebiye 06 (78,4/
karamelli_turta (55,9/
deyno (69,8/
Yeni Üyeler:
shameless35 (67.2/
ICanDoThis (
tomrs (73,3 / 73,3)
Makbiile (gnc:74,7/
Desal (bk: /gnc
icecandy (150.6/149.2)
Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/
DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(80
Kız elif bana yetiştin bak beni geçme rakibim12. Takım PazartesiKontrol Tartısı
soffty (57,4/57.2/0.2)
mrv2855 (73,7/
bulutungokyuzu (65,7/
compeng (67,4/
elifff_9595 (69,8/68.0)
Edebiye 06 (78,4/78.4/sabit)
karamelli_turta (55,9/
deyno (69,8/
Yeni Üyeler:
shameless35 (67.2/
ICanDoThis (73,1 / 72,1)
tomrs (73,3 / 73,3)
icecandy (150.6/149.2/1.4)
Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/74.5/1)
DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(80 /79)
Yalnız mesajını görmedim aynısını elife yazdım bendeMasallah yawru yetiştin hatta geçecen kız beni
Gir benim profilime aşkım bak mesajlarıma son bir aydır hatta daha fazladır kilo bildirimlerime bir ileri bir geri ama onlarmı yenicek benmi tabikide ben. Sen annenle ne tartışmalar yaşadın geceleri pizzamı yapsın börekmi o günleri atlattın şimdi daha büyük engel mi var karşındaİki kilo kadar eksik çıktım ama bu yağdan giden bi kilo değil biliyorum..
Yarından itibaren yemeye başlayacağım inşallah bi kısmı geri gelecek.
Gecen haftadan sonra eksi 1 kilo çıksam cok mutlu olucam..cok zor ve yavaş veriyorum..umutsuzluğa düşsemde pes etmek yok.
Bizede böbrekleri korumak için en az 3 diye öğretildi bence olmaz. İstersen bir gün üç bir gün dörtte içebilirsinİnşallah gider. 1 kilo aldıracak bir şey yemedim çünkü. Suyu bol içeyim de bir kaç gun. 4 litrenin zararı olur mu acaba?
Ama tabiki arkadaşlar kilonuz sürekli sabit çıkıyorsa detoks yapabilirsiniz bücudu şaşırtmak için. Verirken önermiyoruz biz dimi anla onlarıda anlatalım çünkü çokda iyi birşey değil. Hatta buraya sorabilirsiniz şunu yapmak istiyorum yapayım mı diye vsKızlar kabak detoksu yapın instegramda çok kilo veren var belki bende yarın başlarım sizede diyim dedim her ögün kabak yogurt netten baka bilirsiniz kabak detoksu diye 7gün sürüyo galiba bide saraçoğlunun patates kürü felaket kilo veriyorlar
Canım daha öncede bakmıştım tekrar baktım sen gelmişsin ekim sonu kasım başı civarı ama kilo bildirimin hiç yok yani pes etmişsin sanırım.benım amacım da zaten kılo vermek kılo veremezsem kendı kednıme kızıp gidiyorum kı
Bence iyicee zayıflayıp eriyene kadar bize kaçamak haramO saate kalırmıyım uyumuşum tabiki dün gelemedim hiç vaktim olmadı yine artıyım hiç kaçamak yapmaya gelmiyo ya hayat böyle devam edecek valla
TAMM CANIM PES ETTIM AMA ŞİMDİ İSTEMİYORUM KILO FALAN SPOR DA YAPIYORUMCanım daha öncede bakmıştım tekrar baktım sen gelmişsin ekim sonu kasım başı civarı ama kilo bildirimin hiç yok yani pes etmişsin sanırım.
Ama artık bak tekrar geldin kararından sakın dönme.
Flonun dediği gibi 15gün deneme süresi bu sürede spor ve menü bildirimini ilk sayfadaki ilk linke yazmalısın ve en az 1 kilo vermelisin ve aktif olmalısın takımda. Pazartesi ve cuma bildirimlerini zamanında yapmalısın. Bu şekilde.
Şim istersen pazartesi listesini kopyala yeni üyelere eklemediysen kendini başlangıç kilonu ve güncel bu günkü kilonu yaz olurmu
12. Takım PazartesiKontrol Tartısı
soffty (57,4/57.2/0.2)
mrv2855 (73,7/
bulutungokyuzu (65,7/
compeng (67,4/
elifff_9595 (69,8/68.0)
Edebiye 06 (78,4/78.4/sabit)
karamelli_turta (55,9/55,8/0.1)
deyno (69,8/
Yeni Üyeler:
shameless35 (67.2/
ICanDoThis (73,1 / 72,1)
tomrs (73,3 / 73,3)
icecandy (150.6/149.2/1.4)
FATMA (84)
Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/74.5/1)
DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(80 /79)
yaz geliyor bacı yaz geliyorMasallah yawru yetiştin hatta geçecen kız beni
düzenli yapamadım canım ya zaten gece yemelerim çokk oldu ama yürüyüş yapmaya çalıştım genelde en azından yakayım dedimnasıl yaptın pekı aynı kılodaymışız
haftasonu yürüdüm canım onun dışında aynı menülerimi biliyorsunuz zatiasya_01 ICanDoThis kızlaaarr 3 günde 1 kilooo sabit gelenlere üç beş tüyo verir misiniz vallahi ne zamandır bendende böyle gitmiyor çok merak ettim @Edebiye 006 gel dinleyelim kız
Kız senin içine anka_misali mi kaçtı karşımda bi an o var sandım onun gibi konuştun aynı hiç güleceğim yoktu yaAma tabiki arkadaşlar kilonuz sürekli sabit çıkıyorsa detoks yapabilirsiniz bücudu şaşırtmak için. Verirken önermiyoruz biz dimi anla onlarıda anlatalım çünkü çokda iyi birşey değil. Hatta buraya sorabilirsiniz şunu yapmak istiyorum yapayım mı diye vs
Aynen valla eskiden öyle bi derdim yoktu şimdi artı görünce hemen diyet modundan geçiyom kaldıgım yerden devam yani sabah sadece keten tohumlu yogurt yedim az öncede minik 2tane muzBence iyicee zayıflayıp eriyene kadar bize kaçamak haram
Elin degmişken benim makinayı da boşalt bacı ya sana zahmetkızlar napıyorsunuz?ben evi topluyorum paşayı yatırdım.çamaşır asıcam daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?