- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Canım saatleride yazsaydın keşke. Ama kahvaltın çok yetersiz bencede1 nisan pazar menüm
Sabah: 1 yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmek
Öğle: lahana çorbası, sebze kebap.
Akşam: yarım kase salata
Ara: 1 avuç leblebi (3 tanesi çikolata kaplı) ve bir kase yoğurt
Spor 1 saat yürüyüş.
Sen gerçi emziriyorsun yanlış birşey söylemek istemiyorum ama kahvalına mantarlı patatesli türlü fazla gelmiş gibi geldi canım. Birde akşamı saat kaçta yaptın 7-8 arasıysa en geç iyi1 Nisan menü
Sabah
10 kuru üzüm 5 adet çiğ fıstık
Kahvaltı 10 civari
Sucuklu yumurta yk kadr,yumurta salatası.bir adet, iki lokma tereyağı bal, 10 adet yeşil zeytin,çeyrek ekmek,4 yk mantarlı Patatesli türlü
Oglen
Pazı haslaması bir porsiyon, iki ısırık bitter çikolatalı gofret
Akşam
Çeyrek sucuk ekmek, bir avuç leblebi
2 litre su
Ay sorma vallahi. O program bende var, eğip büküp ayarlayana kadar canım çıkıyor. Koca bakkal terazisini o bile mutfağa koydum, porsiyon ayarlamayi bilmediğim için tartıyorum.SPOR YAPMAYIN SONRADA CUMALARI BEN NEDEN KİLO VEREMEDİM DİYE ÜZÜLÜN.
Sporsuz yediğiniz yemekler üstünüze yapışıyor bunu bilin. Günlük yemeniz gereken 1500ise 1000 yiyceksinizki depodakilwr erisin. Sözün diyetisyene gidenlere değil. Diyetisyende değilim. Programlar var kalori ölçen ortalama birşeyler çıkarıyor. Ya yemeği yemeden önce ya akşam menünüzü yazında görün bakalım kaç kalori yemişsiniz bütün gün.
HER FIRSATTA KAÇAMAKTA YAPIN SONRA OLMUYOR YAPAMIYORUM DEYİP PES EDİN.
Bravo böyle devam..
Sen benim geçmişimi ankaya sorSen hiç böylr yapmazdın
Haftasonun nasıldı?Evet pazartesi kontrol tartınızı görücem ben
Yawrum bu neçok az bu menü sağlıklı bulmadım.
Ya zaten nasıl bir haftasonu geçirdim anlamadım hiç, iş yoğunluğum devam etti ne dinlendim ne de verimli çalışabildim ya da spor yapabildim. O karmaşa ile diyet modundan da çıktım biraz motivasyonumu kaybetmemeye çalışıyorum.Canım saatleride yazsaydın keşke. Ama kahvaltın çok yetersiz bencede
Biri de beni survivorun başından kaldırsınBiri beni TLC'nin başından kaldırsın..
Biraz fazla geldi farkındayım. Eşimle bir tek haftasonlari kahvaltı yapıyoruz. Kızartma yerine öyle yapmak istedim. Bu daha ki sefere dikkat ederim. Akşamları engec 7 de yeriz. Teşekkür ederimSen gerçi emziriyorsun yanlış birşey söylemek istemiyorum ama kahvalına mantarlı patatesli türlü fazla gelmiş gibi geldi canım. Birde akşamı saat kaçta yaptın 7-8 arasıysa en geç iyi
yaa dimi gecenin açlığı bendede sabah oluyor tatlı olsa kesinlile saldırırım ama anneme diyorum akşamdan yiyinSen benim geçmişimi ankaya sorSabah geç kalkınca çok acıktım. Dayanamadım, gün içinde kaloriyi ayarladım ama pek bir kalitesiz oldu yediklerim, haklısın.
ay çok hareketli doğum günüdür düğündür nişandır bende bu hafta sıkı diyet yapıcamHaftasonun nasıldı?
Ooo iki yoğunluğa yorgunluğa motivasyon kaybedicek kadınmısın sennnYa zaten nasıl bir haftasonu geçirdim anlamadım hiç, iş yoğunluğum devam etti ne dinlendim ne de verimli çalışabildim ya da spor yapabildim. O karmaşa ile diyet modundan da çıktım biraz motivasyonumu kaybetmemeye çalışıyorum.
Akşam salata mesela 16.30da yedim. Ondan sonraki lebleblerimi saat 20.00 civarında yedim ve beni pişmanlığa onlar itti çünkü içinde çikolatalı olanlar vardı ve saat geçti.
Bu hafta 3-4 gün kahvaltılarım böyle geçiştirmeli olacak gibi, sınav haftası ve saat 8.00de görev almam gereken sınavlar var. Hafta gümbür gümbür geliyor valla
Bir de karnım çok şişkin, ne yapsam şişkinlik geçer var mı bi öneriniz kızlar ya
Oyhh şimdiden kendimden geçtim yeminlee
gece programlarına hele ba yı lı yo rummBiri beni TLC'nin başından kaldırsın..
Gülümse uyumuş zaar@Gulumse25 gel kapıyı kilitle kız herkes gitmiş bi ben bi flo
Imm doğru şey tabi kii kaybetmedimmOoo iki yoğunluğa yorgunluğa motivasyon kaybedicek kadınmısın sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?