- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Niye gııAmaaaaaaann iyice dağildim yaa. Valla çok canım sıkkın çoooookk. Yemek bilem yapasim yok
Gerçekten çok sevindim. Bi hastalık bitmedi gitti. İnşallah. Sporumu da yapmaya çalışırım. Tamm teşekkür ederim. Daha azimle ilerlicem insCanım bu hafta seni listeye almak istiyorum cumaya iyi sonuçlarını bekliyorum ha gayret sporunu ve menünü eksik yaz ki birde güzel bir kilo ver cumaya süper olucak. Hastalıktan çocuklardan kendine zaman ayıramadın farkındayım ama bu hafta bomba gibi gel
61,500 ben yazmıştım. Bu günde 61,300 çıktım12. Takım PazartesiKontrol Tartısı
soffty (57,4/57.2/0.2)
mrv2855 (73,7/
bulutungokyuzu (65,7/
compeng (67,4/
elifff_9595 (69,8/68.0)
Edebiye 06 (78,4/78.4/sabit)
karamelli_turta (55,9/
deyno (69,8/
Yeni Üyeler:
shameless35 (67.2/
ICanDoThis (73,1 / 72,1)
tomrs (73,3 / 73,3)
Makbiile (gnc:74,7/
Desal (bk: /gnc
icecandy (150.6/149.2/1.4)
Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/74.5/1)
DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(80 /79)
ısıkızlar bu arada yazmayı unuttum geçen ayın 1 inde başladım tam anlamıyla diyete.hatta biraz aksattığım olmuştu hatırlarsanız paşa hastanede yattığı sıra bozmuştumbugün ayın 2 si. başladığımda 84 tüm 1 ayda 5 kilo vermiş oldumm
yakın olsak neden olmasın bacıElin degmişken benim makinayı da boşalt bacı ya sana zahmet
benim hedef bayramTebrikler darısı başımıza :))) benimde mayıs 10 kadar 55 olmam lazım 61,500 şuan
ısı
fazla kilon yok çabucak verirsin61,500 ben yazmıştım. Bu günde 61,300 çıktım
dikkat et pizzanın kokusunaakızlar küçüğe kan tahlili yaptirmak icin sabah hastaneye gittim öğlen den sonra ultrasonda verdiler onuda yaptırdım sirtim göl icinde sindi kiza pizza aliyorum eve gececem
İddia war ortada .fazla kilon yok çabucak verirsin
Ben beyaz lahana çorbası diyeti düşünüyorum. Kabaktan daha etkili we yararlı.Kızlar kabak detoksu yapın instegramda çok kilo veren var belki bende yarın başlarım sizede diyim dedim her ögün kabak yogurt netten baka bilirsiniz kabak detoksu diye 7gün sürüyo galiba bide saraçoğlunun patates kürü felaket kilo veriyorlar
12. Takım PazartesiKontrol Tartısı
soffty (57,4/57.2/0.2)
mrv2855 (73,7/
bulutungokyuzu (65,7/
compeng (67,4/
elifff_9595 (69,8/68.0)
Edebiye 06 (78,4/78.4/sabit)
karamelli_turta (55,9/55,8/0.1)
deyno (69,8/
Yeni Üyeler:
shameless35 (67.2/
ICanDoThis (73,1 / 72,1)
tomrs (73,3 / 73,3)
Makbiile (gnc:74,7/
Desal (bk: /gnc
icecandy (150.6/149.2/1.4)
Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/74.5/1)
DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(80 /79)
Kızlar kabak detoksu yapın instegramda çok kilo veren var belki bende yarın başlarım sizede diyim dedim her ögün kabak yogurt netten baka bilirsiniz kabak detoksu diye 7gün sürüyo galiba bide saraçoğlunun patates kürü felaket kilo veriyorlar
Gir benim profilime aşkım bak mesajlarıma son bir aydır hatta daha fazladır kilo bildirimlerime bir ileri bir geri ama onlarmı yenicek benmi tabikide ben. Sen annenle ne tartışmalar yaşadın geceleri pizzamı yapsın börekmi o günleri atlattın şimdi daha büyük engel mi var karşında
Niye gıı
Ben tavuk sote pilav yaptım bana gel
Canim cuma gunku kilonu ve bugunkü kilonu yazabilirsin oraya. Gecen cuma kaçti acaba o yok bizde demek ki.bugünkunu de daha yazmadin sanirim.Nasılsın canım. Nasıl gidiyor ? Ben kendi kilomu anlayamadım. Çok karmaşık bir yazı olmuş. Yada benim göZler yanlış görüyor anlayamadım gitti. Beyaz lahana diyeti yapalım mı ? Ne dersin
Benim ufaklık uyumak bilmedi bugün. İlla yanına yatırdı, sonra olan oldu ve uyumuşum :)Yawrular daha fazla katılım yapalim yaaa valla motivasyonum düsüyor hiç biriniz yoksunuz
florence_N yawru nerelerdesin
soffty sen nerdesin kuzu verdin kiloları kaçtın mı kız
DeryaOnDiet asıl sen nerdesin yorum yapmaz oldun bacım
@compeng zaten iş kadinı olmuş gezmelere gitmiş
mrv2855 hiç ugramaz oldu siteden çikmayan kız
Gulumse24 kaçtı gitti mezun oluyom diye
deyno da görunmuyor ortalarda
gulenyuzumsunsen geliyordu yaziyodu motive ediyordu o da yok.
Daha sayamadigim yawru kuşlar gelin toplaşın yaaaaa.Verelim şu kiloları enerji sinerjiii hoppaaaaaacanlanın yaaaa
flo sana kızımın kan testi sonuçlarını göndersem yorumlarmisinBenim ufaklık uyumak bilmedi bugün. İlla yanına yatırdı, sonra olan oldu ve uyumuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?