Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gerçekten çok sevindim. Bi hastalık bitmedi gitti. İnşallah. Sporumu da yapmaya çalışırım. Tamm teşekkür ederim. Daha azimle ilerlicem ins

61,500 ben yazmıştım. Bu günde 61,300 çıktım

Tebrikler darısı başımıza :))) benimde mayıs 10 kadar 55 olmam lazım 61,500 şuan
ısı

Elin degmişken benim makinayı da boşalt bacı ya sana zahmet
yakın olsak neden olmasın bacızati sabahtan beri iş güç.yarın sobayı kaldırayım diyorum artık.klima var da sıcak ayarını yapamadık bir türlü yaa.yarın onu da kaldırırsam.cam perde ye girişecemtekme tokat

Tebrikler darısı başımıza :))) benimde mayıs 10 kadar 55 olmam lazım 61,500 şuan

ısı
benim hedef bayrambayrama 6 lı rakamları görerek girmek istiyorummkaynımın düğünü var yaza.memleketten gelini getirmeye gidecekler.eşim askerde olacak ama bunlar yapıştı sende gel diye.eşim git yoksa kıskandı da mı gelmedi derler diyor.halbuki başta gitmek istememiş olmamın sebebi istediğim kilo da olmamam.kına orda düğün burda olacak.düğünde 90 lardaydım.hep kıs kıs dalga geçmişlerdi.o yüzden yaza daha da vermem lazım.kızzz ay bir dokun bin ah işit gibi oldu be ya

kızlar küçüğe kan tahlili yaptirmak icin sabah hastaneye gittim öğlen den sonra ultrasonda verdiler onuda yaptırdım sirtim göl icinde sindi kiza pizza aliyorum eve gececem

kızlar küçüğe kan tahlili yaptirmak icin sabah hastaneye gittim öğlen den sonra ultrasonda verdiler onuda yaptırdım sirtim göl icinde sindi kiza pizza aliyorum eve gececem
dikkat et pizzanın kokusunaa

Ben beyaz lahana çorbası diyeti düşünüyorum. Kabaktan daha etkili we yararlı.

Nasılsın canım. Nasıl gidiyor ? Ben kendi kilomu anlayamadım. Çok karmaşık bir yazı olmuş. Yada benim göZler yanlış görüyor anlayamadım gitti. Beyaz lahana diyeti yapalım mı ? Ne dersin

Patatesle nasıl kilo veriliyo ya şaşırdım
Ben karataydan sonra patateside çıkardım hayatımdan:)

Kız unutmuyosunda hiçbişeyi maşallah:)
Evet cok tartıştım hala daha devam ediyor gece yarıları tatlıları popacaları yiyolar bende alıştım artık ilk başlara göre daha iyiyim şükür :)
Tamam girip bakayım biii..sen ne zaman başladın diyete canım?

Niye gıı
Ben tavuk sote pilav yaptım bana gel

Ayyyy en sevdiğimdeen afiyet olsun:))

Merhaba arkadaşlar iki gündür takip edemiyorum siteyi.kayinvalidem rahatsızlandı, hafta sonu tam bir keşmekeşti
Neyse ki bugün evindeyim çok şükür.bu hafta içi spor salonuna yazılma niyetindeyim.ramazanda dondurma kabhi verirlerse 3 aylık kayıt yaptiracagim

Yawrular daha fazla katılım yapalim yaaa valla motivasyonum düsüyor hiç biriniz yoksunuz
florence_N yawru nerelerdesin
soffty sen nerdesin kuzu verdin kiloları kaçtın mı kız
DeryaOnDiet asıl sen nerdesin yorum yapmaz oldun bacım
@compeng zaten iş kadinı olmuş gezmelere gitmiş
mrv2855 hiç ugramaz oldu siteden çikmayan kız
Gulumse24 kaçtı gitti mezun oluyom diye
deyno da görunmuyor ortalarda
gulenyuzumsunsen geliyordu yaziyodu motive ediyordu o da yok.
Daha sayamadigim yawru kuşlar gelin toplaşın yaaaaa.Verelim şu kiloları enerji sinerjiii hoppaaaaaacanlanın yaaaa

Nasılsın canım. Nasıl gidiyor ? Ben kendi kilomu anlayamadım. Çok karmaşık bir yazı olmuş. Yada benim göZler yanlış görüyor anlayamadım gitti. Beyaz lahana diyeti yapalım mı ? Ne dersin
Canim cuma gunku kilonu ve bugunkü kilonu yazabilirsin oraya. Gecen cuma kaçti acaba o yok bizde demek ki.bugünkunu de daha yazmadin sanirim.

Benim ufaklık uyumak bilmedi bugün. İlla yanına yatırdı, sonra olan oldu ve uyumuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…