- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Gönder canım. Anladığım kadarıyla bakayım.flo sana kızımın kan testi sonuçlarını göndersem yorumlarmisin
Benimki de ne uyuyo ne duruyo. Zor yemek yaptım vallaBenim ufaklık uyumak bilmedi bugün. İlla yanına yatırdı, sonra olan oldu ve uyumuşum :)
Yawrular daha fazla katılım yapalim yaaa valla motivasyonum düsüyor hiç biriniz yoksunuz
florence_N yawru nerelerdesin
@soffty sen nerdesin kuzu verdin kiloları kaçtın mı kız
@DeryaOnDiet asıl sen nerdesin yorum yapmaz oldun bacım
@compeng zaten iş kadinı olmuş gezmelere gitmiş
@mrv2855 hiç ugramaz oldu siteden çikmayan kız
Gulumse24 kaçtı gitti mezun oluyom diye
@deyno da görunmuyor ortalarda
@gulenyuzumsunsen geliyordu yaziyodu motive ediyordu o da yok.
Daha sayamadigim yawru kuşlar gelin toplaşın yaaaaa.Verelim şu kiloları enerji sinerjiii hoppaaaaaacanlanın yaaaa
Yemeğimi genelde kahvaltı sofrasını topladıktan hemen sonra yapıyorum. Günün en sakin saatleri ufaklık açısından.Benimki de ne uyuyo ne duruyo. Zor yemek yaptım valla
Su orucu nasıl bir şey canim? Sadece su iciyorum deme sakınBen su orucunun 3. Günündeyim abla..
Bugün baş ağrım var acayip yarın sabahı dört gözle bekliyorum tekrardan yemeye başlıcam.
Ama haklısın eskiye göre katılım daha az..nerde bu millet geliiinnn.
Ewet haklısin yaaa onu ben yapamiyom işte maalesefYemeğimi genelde kahvaltı sofrasını topladıktan hemen sonra yapıyorum. Günün en sakin saatleri ufaklık açısından.
Su orucu nasıl bir şey canim? Sadece su iciyorum deme sakınayyyy açlıktan ağrıyodur başın canim yaaa
Bi kaç kez yaptım bıraktım lahanayıBen beyaz lahana çorbası diyeti düşünüyorum. Kabaktan daha etkili we yararlı.
Bende dedim patates karbon degilmi nasıl kilo verdiriyo diye ama dogru bilinen yanlışmış megerse ender saraçoğlunun tarifi haftada 3yada 5kiloPatatesle nasıl kilo veriliyo ya şaşırdım
Ben karataydan sonra patateside çıkardım hayatımdan:)
Kız unutmuyosunda hiçbişeyi maşallah:)
Evet cok tartıştım hala daha devam ediyor gece yarıları tatlıları popacaları yiyolar bende alıştım artık ilk başlara göre daha iyiyim şükür :)
Tamam girip bakayım biii..sen ne zaman başladın diyete canım?
Ayyyy en sevdiğimdeen afiyet olsun:))
Kız burdayım yaYawrular daha fazla katılım yapalim yaaa valla motivasyonum düsüyor hiç biriniz yoksunuz
florence_N yawru nerelerdesin
@soffty sen nerdesin kuzu verdin kiloları kaçtın mı kız
@DeryaOnDiet asıl sen nerdesin yorum yapmaz oldun bacım
@compeng zaten iş kadinı olmuş gezmelere gitmiş
@mrv2855 hiç ugramaz oldu siteden çikmayan kız
Gulumse24 kaçtı gitti mezun oluyom diye
@deyno da görunmuyor ortalarda
@gulenyuzumsunsen geliyordu yaziyodu motive ediyordu o da yok.
Daha sayamadigim yawru kuşlar gelin toplaşın yaaaaa.Verelim şu kiloları enerji sinerjiii hoppaaaaaacanlanın yaaaa
Sadece sumu sen delimisin kız sadece suyla olurmu eee boşuna aç kalıyorsun yediginde alırsın o kiloyu hemde fazlasıyla su 0 kalori yedigin her şeyde calori var seni kim kandırdı öyle az az ye dogru düzgün diyet yap bırak şunuEvet sadece su içiyorum 1. ve 2. gün gayet normaldi ama bugün başağrısı etkisini gösterdi.
Yarın sabah bozuyorum önce meyve suyu sonra meyve akşamına sebze yiyebilirim birden yüklenmicekmişim.
Bağışıklılık sistemini yenilemek için yaptım ne zamandır istiyordum cesaret edememiştim ama bu sefer yaptım çok şükür.
Yabancı sitelerdende araştırmıştım çok şifa bulanlar olmuş.
Sonuç nasıldı ? Bir haftamı uyguladın ?Bi kaç kez yaptım bıraktım lahanayı
Yürü be kim tutar seniTAMM CANIM PES ETTIM AMA ŞİMDİ İSTEMİYORUM KILO FALAN SPOR DA YAPIYORUM
Teşekkür ettim şekerimCanim cuma gunku kilonu ve bugunkü kilonu yazabilirsin oraya. Gecen cuma kaçti acaba o yok bizde demek ki.bugünkunu de daha yazmadin sanirim.
Kızlar bakın yarım saat yürüyüş. Sporda üç kişinin adını görüyorum. O iki üç kişide sadece üç günde vermiş nerdeyse bir kilo. Günde yarım saatinizi ayıramıyor musunuz bir yürüyüşe veya bir ipe bir jj yehaftasonu yürüdüm canım onun dışında aynı menülerimi biliyorsunuz zati
Hahhha örnek alıyorum ben onu o demişse doğru demiştirKız senin içine anka_misali mi kaçtı karşımda bi an o var sandım onun gibi konuştun aynı hiç güleceğim yoktu ya
Ben dün şişli merkezden taksim meydanına taksimden beşiktaşa maçka parkına. Maçka parkından çarşı we sahile yürüdümKızlar bakın yarım saat yürüyüş. Sporda üç kişinin adını görüyorum. O iki üç kişide sadece üç günde vermiş nerdeyse bir kilo. Günde yarım saatinizi ayıramıyor musunuz bir yürüyüşe veya bir ipe bir jj ye
Geçen hafta almak istedim ama kötüydün o yüzden insallah bu haftaya nasip ama gel sık sık takıma. Ne durumda bebişlerGerçekten çok sevindim. Bi hastalık bitmedi gitti. İnşallah. Sporumu da yapmaya çalışırım. Tamm teşekkür ederim. Daha azimle ilerlicem ins
MaşallahBen dün şişli merkezden taksim meydanına taksimden beşiktaşa maçka parkına. Maçka parkından çarşı we sahile yürüdümbu gün yerimden kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?