Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben su orucunun 3. Günündeyim abla..
Bugün baş ağrım var acayip yarın sabahı dört gözle bekliyorum tekrardan yemeye başlıcam.
Ama haklısın eskiye göre katılım daha az..nerde bu millet geliiinnn.

Ben su orucunun 3. Günündeyim abla..
Bugün baş ağrım var acayip yarın sabahı dört gözle bekliyorum tekrardan yemeye başlıcam.
Ama haklısın eskiye göre katılım daha az..nerde bu millet geliiinnn.
Su orucu nasıl bir şey canim? Sadece su iciyorum deme sakınayyyy açlıktan ağrıyodur başın canim yaaa

Su orucu nasıl bir şey canim? Sadece su iciyorum deme sakınayyyy açlıktan ağrıyodur başın canim yaaa

Evet sadece su içiyorum 1. ve 2. gün gayet normaldi ama bugün başağrısı etkisini gösterdi.
Yarın sabah bozuyorum önce meyve suyu sonra meyve akşamına sebze yiyebilirim birden yüklenmicekmişim.
Bağışıklılık sistemini yenilemek için yaptım ne zamandır istiyordum cesaret edememiştim ama bu sefer yaptım çok şükür.
Yabancı sitelerdende araştırmıştım çok şifa bulanlar olmuş.

Bende dedim patates karbon degilmi nasıl kilo verdiriyo diye ama dogru bilinen yanlışmış megerse ender saraçoğlunun tarifi haftada 3yada 5kilo

Kız burdayım ya

Sadece sumu sen delimisin kız sadece suyla olurmu eee boşuna aç kalıyorsun yediginde alırsın o kiloyu hemde fazlasıyla su 0 kalori yedigin her şeyde calori var seni kim kandırdı öyle az az ye dogru düzgün diyet yap bırak şunu

haftasonu yürüdüm canım onun dışında aynı menülerimi biliyorsunuz zati
Kızlar bakın yarım saat yürüyüş. Sporda üç kişinin adını görüyorum. O iki üç kişide sadece üç günde vermiş nerdeyse bir kilo. Günde yarım saatinizi ayıramıyor musunuz bir yürüyüşe veya bir ipe bir jj ye

Ben dün şişli merkezden taksim meydanına taksimden beşiktaşa maçka parkına. Maçka parkından çarşı we sahile yürüdüm bu gün yerimden kalkamıyorum

Gerçekten çok sevindim. Bi hastalık bitmedi gitti. İnşallah. Sporumu da yapmaya çalışırım. Tamm teşekkür ederim. Daha azimle ilerlicem ins
Geçen hafta almak istedim ama kötüydün o yüzden insallah bu haftaya nasip ama gel sık sık takıma. Ne durumda bebişler

Ben dün şişli merkezden taksim meydanına taksimden beşiktaşa maçka parkına. Maçka parkından çarşı we sahile yürüdüm bu gün yerimden kalkamıyorum
Maşallah kız yazaydın ya burayada yazdınmı. Birde lütfen canım tartı saatlerini kaçırma. Yoksa sen listeye girmek istemiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…