A
 şu an işteyim eve gidince tekrar tartılıp o şekilde yazacağım evet ismimin altına yazmak iyi bir seçenek hep gözümün önünde olur teşekkürler :)
 şu an işteyim eve gidince tekrar tartılıp o şekilde yazacağım evet ismimin altına yazmak iyi bir seçenek hep gözümün önünde olur teşekkürler :)

Her akşam o sayfaya düzenli olarak yazacağım tabi ama sizin menüleri gördükçe kendimi çok yiyor gibi hissettim fikrinizi alayım dedim1. Sayfada bir link var. Menülerimizi başka listede de paylaşıyoruz. Orada nasıl paylaştığımızı inceledim mi? Kilonu göremedim? Yazında da gramı bilmiyorum yazmışsın. Şöyle üç aşağı beş yukarı bir sayı versen.. Hatta adinin altına yazsana benimki gibi. Ayrıca çok az diye bir ölçü birimimiz yok. Çay kaşığı, tatlı kaşığı, yemek kaşığı ile daha iyi tasvir edebilirsin. Mesela benim gibi bir canavar için 4 YK kaşığı bol ketçapı makarna azdir. Senin için 1 YK..

ben listeye gel diye dört gozle bekliyom sen inadına tersini yapıyon
 ben listeye gel diye dört gozle bekliyom sen inadına tersini yapıyon su iç su şu ödemlerin gitsin. Kilo almış olamazsın ona inanmıyom zaten hepsi ödem
su iç su şu ödemlerin gitsin. Kilo almış olamazsın ona inanmıyom zaten hepsi ödem