Menü yazardım da spor yapacağımı zannetmiyorum hiç sevmemAynen her gün menü ve spor bana göre de değil
Spor yapmaya başladığın zaman hayatındaki değişime inanamayacaksın. Hem psikolojik hem fiziksel çok faydası var canım. Hemen gözünde büyütme 5 dakikayla başla mesela. Yatmadan 20 saniye plank yapsan 10 squat yapsan yeter şimdilik.Menü yazardım da spor yapacağımı zannetmiyorum hiç sevmem
Teşekkür ederim canım
Aynen tam rakip olduk bi de listeye gireyim o zaman gör sen beniHımmmmmmmmmm desene şimdi tam rakip olduk
Farkındayım çok da ihtiyacım var aslında bu zamana kadar bir dönem zumbaya gitmiştim o kadar.Spor yapmaya başladığın zaman hayatındaki değişime inanamayacaksın. Hem psikolojik hem fiziksel çok faydası var canım. Hemen gözünde büyütme 5 dakikayla başla mesela. Yatmadan 20 saniye plank yapsan 10 squat yapsan yeter şimdilik.
Hoşgeldin canımBuarada birden muhabbete daldım ama davet için çok teşekkürler. Motivasyona çok ihtiyacım var.
Bence düzene oturtmak için de bana ihtiyacın varFarkındayım çok da ihtiyacım var aslında bu zamana kadar bir dönem zumbaya gitmiştim o kadar.
Plankı denedim bi kaç gün her yerim çok ağırdı ki bıraktım. İp aldım aylayacağım diye fırsat bulamıyorum. Bi de squat a bakayım, düzene oturtursam kısa zaman da yazarım
Harikasın canımÇok teşekkür ederimAkşama günün değerlendirmesini yazıcam. Bugün çok motiveydim
Çok güzel canım menün. Çikolatayı çok seviyorsan günde 2-3 kare bitter yemende sakınca yok. 3 sarmada çok olmaz. Benim de 10 aylık bebeğim var ben de emziriyorum. Beraber destek oluruz birbirimizeMenü bildirimi:
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet , iki kibrit kutusu kadar ezine peyniri, 5-6 yeşil zeytin , 1 dilim ekmek , domates - salatalık ve 1 şekersiz çay
Ara: 1 şekersiz nescafe
Öğlen: 2 hurma , 1 bardak kefir
Ara: şekersiz Türk kahvesi
Akşam : 1 kase sebzeli mercimek çorbası , patates- havuç-brokoli salatası , 2-3 kaşık yoğurt, 3 tanezeytinyağlı yaprak sarma
Ara: 1 elma
Ben resmen bir çikolata düşkünüyüm ve bugün hiç yemedim. Kahvaltımı genelde çok sağlam yaparım. Çünkü öğlen genelde bu şekilde atıştırma ile geçer. Akşamda 3 sarma çok gözükmedi gözümebuarada 9 aylık bebem var ve emziriyorum. Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum. Tatlıya olan bu düşkünlüğümü aşarsam hedefime ulaşacağım inş. Hedef 57 kg
Spora gelince zaten çok hareketli biriyimdir. Ama az az başlayacağım. Bebeyi ve diğer koca bebeyi( 5 yaşında kızım) uyutunca 5 dakika bacak hareketleri ile başlangıç yapacağım. Yavaş yavaş arttıracağım inş. Hepinize iyi akşamlar
Tabii öyle sorunun varsa hiç bulaşmamak daha iyi. Ben de başlayınca duramayanlardanım maalesef.2-3 kare ile kalamıyorum bir türlü. O paket bitiyor ne yazık kio yüzden hiç bulaşmayacağım yeni yeni tarifler buldum yulaflı- kuru meyveli onları yaparım arada tatlı niyetine. Ne güzel dedin destek olalım birbirimize diye Hem emzirirken daha hızlı gider değil mi ?
İnstagramda mutfakta yusuf var diye bi sayfa var çok güzel şekersiz tarifler veriyor2-3 kare ile kalamıyorum bir türlü. O paket bitiyor ne yazık kio yüzden hiç bulaşmayacağım yeni yeni tarifler buldum yulaflı- kuru meyveli onları yaparım arada tatlı niyetine. Ne güzel dedin destek olalım birbirimize diye Hem emzirirken daha hızlı gider değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?