Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhabalar Güne küçüğün ateşi ile başladık. Üst dişler çıkıyor kafa sıcacık. Sabahtan dersim vardı okula gittim. Öğlen bir geldim hala yapışık takılıyoruz. Hep ağlamaklı bakıyor yavrum. Bu saate kadar iyi gittim sayılır. Sabah mecburiyetten 7.000 adım bile attım. Bu arada sabah dayanamadım tartıldım. Ödem mi gitmiş nolmuş 63 kg gösterdi.

Çok geçmiş olsun canım. 65 kiloydun dimi geldiğinde maşallah iyi gitmiş

Çok teşekkür ederim. Bir an önce çıksa şu dişler. O sızlandıkça benim canım yanıyor .Yok 64 kg dım.bir de son zamanlarda çok abartmıştım. Oturmamış kiloydu. 60 ile 2. Hamileliğim başlamıştı. Ama hedef 57 kg inş. İlk hamilelik başlangıç kilom ve kendimi en iyi hissetttiğim kilom 57.

Canım dişler için tetagil şase kullanıyorum biraz da olsa faydası oluyor sanki.
Hedefine de ulaşırsın çok uzak değilsin

Menü bildirimi:
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 2 kibrit kutusu kadar peynir , 3-4 zeytin , domates salatalık ve 1 dilim ekmek
Ara: 1 nescafe şekersiz
Öğlen: yarım simit ve 1 bardak kefir ( bebenin dişinden anca bu kadar oldu)
Ara: 2 hurma Türk kahvesi
Akşam: dünden kalan brokoli patates havuç salatası ve 1 lahmacun ( yemek yapamadım bebe kucağımdan inmedi)
Ara: 1 hurma , ekinezya çayı

Bence menü fena değil. Ama çok az su içtim. Şuan baş ağrım var .spor olarak da 7000 adım attım ve bütün öğleden sonra bebe gezdirdim evde. Benden bugünlük bu kadar. Resmen pilim bitti. Bir de iki arada kıza sonbahar kostümü yaptım.

Herkese iyi geceler Ben de katılmak isterim size. Aslında daha önceden 10. takımda onun öncesinde de sanırım 7. takımdaydı yarıştım. Tekrar 10. takıma dönmeye çabaladım ama orda yapamadığım için takıma girmeden ayrıldım biraz kendimi toparlayıp öyle başka bir gruba girmek istiyordum ama yeni açılmış bir grup yeni bir heyecan belki motive eder iyi gelir diye düşündüm. Anka kaptanım ne dersin geleyim mi ben de ?

Ben bir de form doldurayım hazır olsun

ADINIZ: vampir
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 155
KİLONUZ: 68.5 (bu sabah güncel)
HEDEF KİLONUZ: öncelikle 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı
MESLEGINIZ: Ebe
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz çalışma saatleri / düzensiz yemek saatleri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Anemi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha sağlıklı olmak, tontik gelin olmamak, mutlaka gebelik öncesi 55li kiloları görmek vs vs ileriki yaşama yatırım

@Anka

Tabii ki gel canım bizim de üyelere ihtiyacımız var hoş geldin

Böyle günlerde strese girip kaçamak yapmamak önemli. İnşallah rahatlar kuzu onlara da çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…