Evet çok şükürharikasın eksi yolunda ilerlemişsin
Çok almamışsın canım verirsin yineAnka 58.2 olmuşum
Ah canım ya üye bulabilirsem hemen başlayacağız ama üye bulamadım ben bulana kadar sen hedefine ulaşacaksın böyle giderseBuarada ben başladım ama takımca bu cuma mı başlıyoruz ?
Çok geçmiş olsun canım. 65 kiloydun dimi geldiğinde maşallah iyi gitmişMerhabalarGüne küçüğün ateşi ile başladık. Üst dişler çıkıyor kafa sıcacık. Sabahtan dersim vardı okula gittim. Öğlen bir geldim hala yapışık takılıyoruz. Hep ağlamaklı bakıyor yavrum. Bu saate kadar iyi gittim sayılır. Sabah mecburiyetten 7.000 adım bile attım. Bu arada sabah dayanamadım tartıldım. Ödem mi gitmiş nolmuş 63 kg gösterdi.
Canım dişler için tetagil şase kullanıyorum biraz da olsa faydası oluyor sanki.Çok teşekkür ederim. Bir an önce çıksa şu dişler. O sızlandıkça benim canım yanıyor.Yok 64 kg dım.bir de son zamanlarda çok abartmıştım. Oturmamış kiloydu. 60 ile 2. Hamileliğim başlamıştı. Ama hedef 57 kg inş. İlk hamilelik başlangıç kilom ve kendimi en iyi hissetttiğim kilom 57.
Evet canım en az 3 kişi olmamız gerekiyorSağol bir bakayım. Buarada başlamak için belli bir sayı var mı?
Tabii ki gel canım bizim de üyelere ihtiyacımız var hoş geldinHerkese iyi gecelerBen de katılmak isterim size. Aslında daha önceden 10. takımda onun öncesinde de sanırım 7. takımdaydı yarıştım. Tekrar 10. takıma dönmeye çabaladım ama orda yapamadığım için takıma girmeden ayrıldım biraz kendimi toparlayıp öyle başka bir gruba girmek istiyordum ama yeni açılmış bir grup yeni bir heyecan belki motive eder iyi gelir diye düşündüm. Anka kaptanım ne dersin geleyim mi ben de ?
Böyle günlerde strese girip kaçamak yapmamak önemli. İnşallah rahatlar kuzu onlara da çok zor.Menü bildirimi:
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 2 kibrit kutusu kadar peynir , 3-4 zeytin , domates salatalık ve 1 dilim ekmek
Ara: 1 nescafe şekersiz
Öğlen: yarım simit ve 1 bardak kefir ( bebenin dişinden anca bu kadar oldu)
Ara: 2 hurma Türk kahvesi
Akşam: dünden kalan brokoli patates havuç salatası ve 1 lahmacun ( yemek yapamadım bebe kucağımdan inmedi)
Ara: 1 hurma , ekinezya çayı
Bence menü fena değil. Ama çok az su içtim. Şuan baş ağrım var .spor olarak da 7000 adım attım ve bütün öğleden sonra bebe gezdirdim evde. Benden bugünlük bu kadar. Resmen pilim bitti. Bir de iki arada kıza sonbahar kostümü yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?