Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın
İnşallah bu gün hareketlenir takımımız
ankam ben iştahımı kontrol edemiyorum, elim ayağım titriyo, kh alma ihtiyacı hissediyorum, emzirmeden mi yoksa insülin direnci falan mı oldu sence?

ankam ben iştahımı kontrol edemiyorum, elim ayağım titriyo, kh alma ihtiyacı hissediyorum, emzirmeden mi yoksa insülin direnci falan mı oldu sence?
KH almazsan istersin canım. Onu tamamen kesmek çok yanlış. Tam buğday ekmekği, hurma, meyve mutlaka olmalı menülerinde tatlı krizi yaşamaman için

Yanına sebze ve ekmek koysaydın canım. Hemen ekmeği kesme bence. Emziriyorsun sen hatta 1 tatlı kaşığı tahin pekmez de yiyebilirsin.
yarın getireyim yanımda inşallah, ekmekte nebilim yemesem daha iyi gibi ama ondan da bi dilim koyayım. sanırım ara ögünlü yapmam gerekecek.

KH almazsan istersin canım. Onu tamamen kesmek çok yanlış. Tam buğday ekmekği, hurma, meyve mutlaka olmalı menülerinde tatlı krizi yaşamaman için
ben her şeyi unutmuşum, şu porsiyonlama işini de halletmem lazım artık.

Şu an adayımız var mı? menü spor yazmaya başlayalım bence artık?

yarın getireyim yanımda inşallah, ekmekte nebilim yemesem daha iyi gibi ama ondan da bi dilim koyayım. sanırım ara ögünlü yapmam gerekecek.
Bi anda hepsini kesince beyin panik yapıyor kriz gönderiyor canım. Yavaş yavaş acele etmeden gideceğiz. Yavaş yavaş kilo aldık. 50 li kilolardayken bir sabah kalksan 75 kilo bulsan kendini ne kadar panik yaparsın dimi ama biz alışa alışa kilo aldık beynimiz çok büyük tepki vermedi. Öyle de vereceğiz.
İnşallah

inşallah
Sorabilirsin her zaman canım bildiğim anladığım kadarıyla yardım ederim ben sana olmazsa diyetisyen yardımı alırsın.
bi duruma bakayım olmazsa diyetisyene de gidicem (beceremezsem)

bak buraya yazınca gaza geldim bile.

inşallah

bi duruma bakayım olmazsa diyetisyene de gidicem (beceremezsem)

bak buraya yazınca gaza geldim bile.
Aynen takım açınca ben de bi gaza geldim bütün bilgiler ve motivasyon yeniden yüklendi sanki gitmez inşallah

Eskisi kadar gruplara girmek isteyen yok herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…