ankam ben iştahımı kontrol edemiyorum, elim ayağım titriyo, kh alma ihtiyacı hissediyorum, emzirmeden mi yoksa insülin direnci falan mı oldu sence?Günaydın
İnşallah bu gün hareketlenir takımımız
Yanına sebze ve ekmek koysaydın canım. Hemen ekmeği kesme bence. Emziriyorsun sen hatta 1 tatlı kaşığı tahin pekmez de yiyebilirsin.Günaydınlaar, haşlanmış yumurta ve şekersiz çay ile güne merhaba
KH almazsan istersin canım. Onu tamamen kesmek çok yanlış. Tam buğday ekmekği, hurma, meyve mutlaka olmalı menülerinde tatlı krizi yaşamaman içinankam ben iştahımı kontrol edemiyorum, elim ayağım titriyo, kh alma ihtiyacı hissediyorum, emzirmeden mi yoksa insülin direnci falan mı oldu sence?
yarın getireyim yanımda inşallah, ekmekte nebilim yemesem daha iyi gibi ama ondan da bi dilim koyayım. sanırım ara ögünlü yapmam gerekecek.Yanına sebze ve ekmek koysaydın canım. Hemen ekmeği kesme bence. Emziriyorsun sen hatta 1 tatlı kaşığı tahin pekmez de yiyebilirsin.
ben her şeyi unutmuşum, şu porsiyonlama işini de halletmem lazım artık.KH almazsan istersin canım. Onu tamamen kesmek çok yanlış. Tam buğday ekmekği, hurma, meyve mutlaka olmalı menülerinde tatlı krizi yaşamaman için
Bi anda hepsini kesince beyin panik yapıyor kriz gönderiyor canım. Yavaş yavaş acele etmeden gideceğiz. Yavaş yavaş kilo aldık. 50 li kilolardayken bir sabah kalksan 75 kilo bulsan kendini ne kadar panik yaparsın dimi ama biz alışa alışa kilo aldık beynimiz çok büyük tepki vermedi. Öyle de vereceğiz.yarın getireyim yanımda inşallah, ekmekte nebilim yemesem daha iyi gibi ama ondan da bi dilim koyayım. sanırım ara ögünlü yapmam gerekecek.
Sorabilirsin her zaman canım bildiğim anladığım kadarıyla yardım ederim ben sanaben her şeyi unutmuşum, şu porsiyonlama işini de halletmem lazım artık.
Var tabii dün K Kosantosbaa paylaştıŞu an adayımız var mı? menü spor yazmaya başlayalım bence artık?
Bi anda hepsini kesince beyin panik yapıyor kriz gönderiyor canım. Yavaş yavaş acele etmeden gideceğiz. Yavaş yavaş kilo aldık. 50 li kilolardayken bir sabah kalksan 75 kilo bulsan kendini ne kadar panik yaparsın dimi ama biz alışa alışa kilo aldık beynimiz çok büyük tepki vermedi. Öyle de vereceğiz.
İnşallah
bi duruma bakayım olmazsa diyetisyene de gidicem (beceremezsem)Sorabilirsin her zaman canım bildiğim anladığım kadarıyla yardım ederim ben sanaolmazsa diyetisyen yardımı alırsın.
Aynen takım açınca ben de bi gaza geldim bütün bilgiler ve motivasyon yeniden yüklendi sanki gitmez inşallahinşallah
bi duruma bakayım olmazsa diyetisyene de gidicem (beceremezsem)
bak buraya yazınca gaza geldim bile.
Hayır canım %5 inden fazlaysa dönersin istediğin zaman.1 yılı geçti galiba seninsüper, ben eksi kiloyla dönücem sanırım dönersemneyse liste dışı takılırım bende.
Hayır canım %5 inden fazlaysa dönersin istediğin zaman.1 yılı geçti galiba se
Ayrı kaldığın etaplara bölüyoruz ya çok etkilemiyor. Sen kilo ver gerisi hallolurgeçti geçti ama o kilodan giriş olunca -% olmuyo mu işte?
Bende bi tartilcam bekliyorum biraz sabah şişkinliği gitsinBen tam 72 kilo geldim bu gün.
harikasın eksi yolunda ilerlemişsinBen tam 72 kilo geldim bu gün.
Galiba.Eskisi kadar gruplara girmek isteyen yok herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?