Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Mor Vampirella yeni bildirim yapan arkadaşları ekledim cnm

10 ay arayla iki çocuk. Sonra da 2 yaş arayla 2 çocuk. Maşallah eli öpülesi insansın. Evet kızınla ilgili yazdıklarını okudum önceki yaZılarında. Çok çok geçmiş olsun canım. Haklısın bende hep böyle stres olduğumda pozitif düşünmeye çalışırım. Tek zayıf noktam eşim. Ondan beklentim çok fazla. Aslında beklentimi sıfıra indirsem rahatlıcam. Ama sonrada çocuk onunda çocuğu diyip tekrar gaza geliyorum

Bi de bakıcı mı var
İlk oğlumun bakıcısı hala devam ediyor. Sadece hafta içi geliyor. Hafta sonu 2 günü idare edemiyoruz ona sinirleniyorum.
Valla bencede eşin çok bekler gibi.

Menü
3 yk menemen
Çeyrek simit
1 bardak çay
Domates
Ara
Türk kahvesi
Cay
Öğlen
Yok
Akşam
150 gr firinda kıymalı yemek
4 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
Ara
Çeyrek ayva
Çeyrek elma
3 brdk skrsz çay
Spor
6000 adim

Daha çok yeni canım zamanla düzenini kurarsın sen de alışırsın. Benim en büyük oğlum 11 yaşında bebeğe bakıver azcık diyorum o arada işlerimi hallediyorum. Senin ikisi de küçük. Mesela şimdi 3 yaşına girdi oğlum bebek 11 aylık oldu.büyük oğlum okuldayken Bi tuvalete gireceğim zaman dikkat et annecim diyorum o bile yanında bekliyor. Evde güvenliği de sağladığın zaman sıkıntı olmuyor. Zamanla sen de bi düzen oturtursun sıkma canını hiç.

Misafirlerin gitti mi nasıl geçti zamanınız
Gitmedi canım yarın gidecekler iyiydi gezdik eun mangal yaptik bugünde mac vardı akşam eltimdeydim ama baya yoruldum ya yemek vs bi ton hazırlık hergün hemde sabah öğlen akşam baya yorgunum ama iyiydi

Son düzenleme:
Bugün baya yoğun geçti pek giremedim .sabah kahvaltı hazırla vs kalabalık oluncada mecbur çeşit yaptım bi de tek başına yapınca herseyi baya yoruldum ordan annemle buluştum gezdik sonra tayt aldim bi mağazadan 2 tane xl giyiyordum taytta large olmuşum . Pantolondada 33 bu 31 olmuş hatta 30 bild olurdu .
Ordan eltime geçtik eltimde yemeğe çağırdı ama herseyi beraber yaptık 7 8 kişilik sofra kur et bulaşık yıka ikram hazırla et derken saat 7 den akşam 10 a kadar mutfakla bogustuk baya yorgunum

Çok teşekkür ederim . Seni ve topikteki diğer arkadaşları çocuk mevzumla bunaltmayayım. Kaptanım ben ne zaman girebilirim takıma tahmini olarak? Yada girebilir miyim? Gerçi kendime hiç güvenmiyorum

Çok teşekkür ederim ☺. Seni ve topikteki diğer arkadaşları çocuk mevzumla bunaltmayayım. Kaptanım ben ne zaman girebilirim takıma tahmini olarak? Yada girebilir miyim? Gerçi kendime hiç güvenmiyorum
Kilo vermeye başlamadan önce kendine güvenmeye başla cnm. Ben yapabilirim demeyi öğrenmezsen başaramazsın çünkü.

Çok teşekkür ederim ☺. Seni ve topikteki diğer arkadaşları çocuk mevzumla bunaltmayayım. Kaptanım ben ne zaman girebilirim takıma tahmini olarak? Yada girebilir miyim? Gerçi kendime hiç güvenmiyorum
Hiç yerimiz yok ki canım. Yer açılınca önce Sarayca sonra seni alırım inşallah. O zamana kadar sen de tam toparlanırsın tam motive olursun diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…