Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eşimle pek ii değiliz. Çocuklar yüzünden kavga ediyoruz.
Hep eş desteği olmayınca oluyor bunlar zaten.. Doğum sonrası en önemlisi bu kocalar işlerin içinden sıyrılıp sadece sorgulamaya başlıyor bu da annede stres sıkıntı ortaya çıkarıyor. Konuşmayı denediniz mi ? Tabi sakince.

Ayy ben de görünce diyorum biri tamam üçüne nasıl bakılır falan diye sonumuz hayrolsun

Benim ilk bebeğim 6 aylıkken ben 3 aylık hamile olduğumu öğrendim.Daha hamile olduğumu kabullenemeden şoku atlatamadan 7 aylıkken doğum yaptım. bu durumda 2 çocuk arasında ne kadar oluyor hesapla sana matematik sorusu bi de prematüre bebek. Üzerine engelli
Yani kafa yenmiyor her şey geliyor geçiyor. :)) Şikayet etmek istersen çok sebep var. Şükretmek istersen daha çok sebep. Şükürleri görenlerden olalım biz.
Son ikisinin arasında da 2 yaş var. Kızım zaten 10 yaşında ama 3 yaşındaki oğlum kadar anlayamıyor bizi. Ama her halimize elhamdulillah

Çok güZel anlattın valla. Aynen çocuk olduktan sonra sorgulamaya başlıyorlar. Ya allah aşkına ya çözüm üret ya da sus. Hafta içi bakıcımız bar. Çok şükür o destek oluyor. Ama hafta sonları gelmesin istiyorum. Konuşuyoruz. Konuşurken çok anlayışlı zaten. Teorik iyi yani Olay pratikte bitiyor.

Bi de bakıcı mı var

Benim eşim yardım eder sağolsun her şeye. Ama biz de Cuma baya şiddetli kavga ettik konuşmuyoruz normal sadece çocukların yanında konuşuyoruz.. o yüzden bişey yapmıyor ona muhtaç olayım da yardım istiyim diye bekliyor çok bekler

Bi de bakıcı mı var
Arada sana göndersin
Sen ki 4 çocuğa bakmışsın muhtaç olur musun hiiçç
Ben bugün uzun zamadir hic yurumedigim kadar yurudum
Harrrikasın

Kizlar bugünkü menümü paylasayim misafirlerimle disardaydik biraz cok yedim bugün.
Kahvalti 9da yagda sucuklu yumurta, peynir, bir dilim tahilli ekmek, cevizli sucuk, cay
Ara kahve
Öglen 2 gibi etli peynirli panini, latte ve bir dilim yogurtlu kek
Aksam 5 te külahta bir top dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…