Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende telefondan giriyorum sıkıntı bendede var kaptanım
Evet 1.lik bi derece şart mekanın sahibi geri döndü diyelim

Günaydın kızlar;
Güzel bir hafta olsun.
Dün gece 12'ye kadar ev işi yaptım, sonra da yattım anca. Spor filan hak getire Belim ağırmış Bugün inşallah biraz adım sayımı artırıyorum. 700 gr koymuştu hedef sanırım kaptancım. Hadi bakalım inşallah diyeyim. Haftasonları hiç iyi olmuyor ya hem yemek açısından hem de spor.

Günaydın kızlar,
Bugün yarım gün çalışıyorum.
Şimdiden Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun

Sabah yine erken kalktım yürüyüşe çıktım. Yaklaşık 11000 adım olmuş

Bugünkü Menüm:

Kahvaltı 8:00
1 Domates, 1 Salatalık, 1 dilim Peynir sonrasında 1 Türk Kahvesi

Ara 11:00
1 Elma Sonrasında Yeşlil Çay (Şimdi Yudumluyorum)

Öğlen 14:00
Bulgur Pilavı, Yoğurt, üstüne 1 Türk Kahvesi

Ara 16:00
1-2 Mandalina

Akşam:
Salata, Ayran Üstüne 1 Türk Kahvesi

Günaydın hanımlar dün hiç ugrayamadim.
Dünkü menüm pek güzel değil ama paylaşayım

Sabah
Omlet
Peynir
Kahvaltılık sos 2 tk kadar
2 DL TB ekmeği

4 gibi
Börek ve kek 1 er dilim

Aksam 1 salkım üzüm

Su 2 lt kadar

Spor yok. Ev temizledim

Günaydın kaptanim. Nasıl bir diyet nereden bakabilirim acaba. Bu ara if diyetine sardım. Onun gibi bir şey mi acaba.
Ayrica ben doğum gunume maalesef 70 lerde gireceğim 4 gün var mümkün değil inemem ama yılbaşı hedefi koymayı düşünüyorum o motive etsin bari

Ooo bir ifci daha, gel gel

Ya ben kahvaltı olayını yapınca aşırı acıkıyorum. If iyi yani bu konuda.

Ben görmedim o görevi. Sayfaları atlamamaya çalışıyorum nasıl kaçtı gözümden
Mor Vampirella yeni bildirim yapan arkadaşları ekledim cnm
Etiket yapayım bari haklısınız

Çok teşekkür ederim ☺. Seni ve topikteki diğer arkadaşları çocuk mevzumla bunaltmayayım. Kaptanım ben ne zaman girebilirim takıma tahmini olarak? Yada girebilir miyim? Gerçi kendime hiç güvenmiyorum

Bizimle oldukça daha çabuk adapte olacaksın. Bana yaşını hedefini yılbaşı hedefini başlangıç ve güncel kilonu yazarsan seni de eklemek istiyorum tabloya

Teşekkürler, senin de eline sağlık.

Günaydın hatunlar... Bugün güne çok motive başladım. İçimde Leslie bacının walk walk diye bağıran sesini duyuyorm sanki
Okurken ritimli okudum. Walk walk walk and five, four ...

Evet ben 1 aydır 68.8 , 68,6 böyle takılmıştım

Tablodaki bilgileri verirsen ben eklemek istiyorum seni de.

Ekleyeceğiz canım hepsini ama ben PC açamıyorum resmen devlet meselesi oldu PC bana sıra gelmiyor

Boy 158 yaş 39 başlangıç 75.2 güncel 75.2 yılbaşı hedef 65

Günlük Spor Listemizdir Yapanlar Karşısına Yaptım Yazıp Konu Cevaplasın Böylece Liste Aktif Şekilde İlerlersin. Alıntı Olarak Değil Cevap Olarak Paylaşın ki Etiketler Gelsin Herkese Güveniyorum

28/10/2019 GÖREV: 100 İp Atlama
(Başka bir şey yapma konusunda serbestsiniz hiç bir şey yapmamak adına günlük görevler var)

@Anka
@MorVampirella + yaptım
@Cordelia_1605
@fantastikaaa
@Elifcig93
@asya_01
@mavimli
@Su perisi86
@zeyas
@Mavi95
@aslihancngz
@asliayet
@Seyyaray
@cemrenil
@suukaa
@Sarayca

Sarayca yitik şifa diye aratırsan bilgi bulabilirsin. İF de yasaklar yok. Oruç olmadığın zaman istediklerini yiyorsun. Bunda yasaklar var. Kan grubuna göre besleniyorsun. Normalde seviyeler falan var ama ben emzirdiğim için çok katı yapamıyorum. Direk kan grubumda serbest olan yiyeceklerle yapıyorum. Mesela 1. Seviyede meyve, ekmek vs her şey yasak ama ben bu şekilde çok zorlandığım için daha esnek yapıyorum. Programımı daha önceden öğrencilerden biri hazırlamıştı.
Sabah yumurta, zeytin ve yeşillerden yapılan salata veya peynir ceviz salata
Arada acıkırsam hurma yoğurt
Akşam köfte salata veya sebze yemeği yoğurt şeklinde.
Baya teferruatı var netten bi bakabilirsin. Facede grup var dedi bi arkadaş geçenlerde. Benim face olmadığı için bilmiyorum varsa face in bak bakalım yitik şifa sanırım adı emin değilim

Ooo bir ifci daha, gel gel

Ya ben kahvaltı olayını yapınca aşırı acıkıyorum. If iyi yani bu konuda.
Merhaba. Ben başlamadım daha cesaret edemiyorum. Araştırıyorum. Sanki bana iyi gelecek bir diyet öğlen 12 aksam 6 arası yemek 18 saat açlık.

Sen yapıyor musun if. Biraz anlatabilir misin

Etiket gelmedi bi sıkıntı var sitede sanırım çok yavaş bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…