Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kesinlikle öyle hep aynı şeyleri yemek de tembellik yapıyor bence . Ben her gün yeşilçay içmek istiyorum mesela ama unutuyorum ya da o sulardan falan yapayım deyip üşeniyorum değişik şeyler lazım
Evet ben diyetisyene giderken bi hafta listeden yumurtayı çıkardı. Ben de ben yumurtasız yapamam kahvaltım sabit kalsın dedim.. hep aynı olursa vücut alışır dedi. Mesela 1 hafta proteini sadece yumurta ve lordan verdi. Sadece sebze yemeği yedirdi. Bir hafta akşam yemeklerinde sadece et veya baklagil verdi sabahları yumurtayı çıkardı lor koydu. Her hafta değiştiriyordu. Bakalım ani bir kararla diyetisyene başlayabilirim tekrar

Bende mi başlasam napsam 7 kilo var 100.gr bile gitmiyor ama bu hafta delirtecegim vücudu

asya_01 70,3 geldim 900 gr. 70 gelirim diyordum olmadı. Haftaya 1,3 gider mi acaba. Regl de olacağım ama gelir inşallah yaa.
Gelir anka hareketli geçir bu haftayı. Menulerin gayet iyi. Spor yapınca kas oranı artıyor tartiya yansimiyor ama adım sayini artır. Eminim ulaşırsın hedefe.

Sen bilirsin canım. Ben bu kadar sabit kalsam başlardım kesin. Haftaya eksi getirmezsen izine ayıracağım bu arada. Aklında olsun. Bu hafta düştü ortalamamız
Bi araştırma yapayım diyetisyen ile ilgili bi de bu hafta büyük değişiklik yapicam bi de bugün baya yoğun adetim bugun daha 3.gunu ilk 3 gun gelir gubi oldu gelmedi . belki ondan artı çıkmıştır belki kas artıyordur bilemiyorum ama tabi ekşi görmek üzücü vermemekte öyle . Liste cikarttim uyacagim. Haftada 2 gün yüksek 4 gün düşük 1 gun çok düşük kalori alıp yüksek ve düşük üst üste gelmeyecek şekilde ayarlayip vücudu sasirtin diyolar . Hem buna uyup hem de farklı şeyler deneyeceğim . Mesela senin dediğin 6 dan 10 a kadar yememe olayı ve kahvaltıda ne yiyorsam haftanın 3 günü onu çıkartarak yani yumurtayı. Cumartesi pazar 1400 pazartesi salı çarşamba cuma 1100 perşembe de 800 kalori ile beslenecegim haftada 4 gün sebze 3 gün protein şeklinde. Ve 6 dan sonra birşey yemiycem 3 4 gün ve ardından detoks niyetine akşam sadece marul salatası olabilir ve hiç kaçamak olmadan ve 1 ara öğün yapicam sadece

Hadi bakalım reglin de şişkinliği gidince 70 leri görürsün inşallah

Tek sorunum canim bazen çok tatlı istiyo 16 kasım evlilik yıldönümüm o zamana bari biraz daha zayiflasaydim
Limonlu su şeker isteğini en iyi kıran şey. Hala canın çekerse muzu kakaoya bulayabilirsin. Hurmanın içine ceviz katıp yiyebilirsin. Ya da 2 kare bitter yiyebilirsin.

Limonlu su şeker isteğini en iyi kıran şey. Hala canın çekerse muzu kakaoya bulayabilirsin. Hurmanın içine ceviz katıp yiyebilirsin. Ya da 2 kare bitter yiyebilirsin.

B Baharyagmuru35 İçinde sadece ceviz, yulaf ezmesi, hurma, muz, badem olan tarifler var ;

Bunu deneyebilirsin.Kalorisi düşük. Tatlı ihtiyacını çok güzel gideriyor.

***12. TAKIM 646. ETAP***

Cordelia_1605 (86.5/) sabit
Elifcig93 (63.1/62,6/0,5/%0,79)
MorVampirella(68/67,2/0,8/%1,18)
fantastikaaa(87.5/)
bildirimde bulunmadı
asya_01 ( 76,9/76,1/0,8/%1,04)
mavimli( 77,9/77,8/0,1/%0,13)
Su perisi86 (85/84/1/%1,18)
Mavi95(71,7/71,9/-0,2/%-0,28)
aslihancngz(65,3/64,5/0,8/%1,23)
yeni üye; B.Tarihi: 17 Ekim; B.kilosu:68; Hedef:58
cemrenil(64,4/63,2/1,2/%1,86) yeni üye; B.Tarihi: 18 Ekim; B.kilosu:66 ;Hedef:58
madamhd(80,1/86,6/-6,5/%-0,35) 623. Etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 23 e bölündü. Extrem durum A/1

12. Takım Ortalama: 0,664

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…