Pis gaffur anca yiyo
Hayırlı sabahlar herkeseilk işim tartılmak oldu geçen hafta 64.4 bu hafta 63.2 1.2 kg gitmiş. Bu haftaki hedefim 63 tü. Dün o sütlacı yemesem tutturacaktım sanırım neyse buna da şükür
Günaydın Kızlar. 91 den 89.9a inmişim. Şükürler olsun
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.
Geçen hafta 75.2 kg
Bu hafta 74.6 kg
Fark 0.6
Hiç beğenmedim sonucu ama ağlamak yok. önümüze bakacağız.
Günaydın herkese :)
Ben de 65.3'den 64.5'e düşmüşüm. 800 gr gitmiş. Öyle uzun zaman olmuştu ki 64'leri görmeyeli. Şimdi biraz patlatacağım müsaadenizleCuma cortlatması
Günaydın Güzeller,
Hayırlı cumalar
Tartıldım sabah 62,6 Pek sevinemedim.Sadece 0,5 kg vermişim.
Dün yürüdüm ve koştum. Toplam 11,000 adım olmuştu.
Geçen hafta 85
Bu hafta 84
Çok şükür ama uzun süre takildigim kilolar 84,78,74
Inş sizler sayesinde bunlarida yenecegim
Anka
Saka gibi cünkü ayni kilolarda ben de takildim84ü atlattim ama bu hafta 77,8 daha bu bandi atlatamadim. Haftaya insallah.
Anka 77.8 nerdeyse sabitim
Geçen hafta: 86.6
Bu hafta: 86.0
Aradaki fark: 600 gram
Ben bi halta yaramiycam galiba listeye de girdim ama morallerim baya bozuk .. 71.9 Cikti.Kızlar çocukların kahvaltısını yaptırıp bakacağım hemen
Öyle deme yaBen bi halta yaramiycam galiba listeye de girdim ama morallerim baya bozuk .. 71.9 Cikti.
Şaşırdım artık ben bu durum iyice kisir döngü oldu 7 haftadır 72.1 72.3 71.8 71.9 biktim ya
Son kilolar zor gidiyor cnm seninkide direniyor belli zaten boyun çok uzun bu kilo aslında senin için tetlei değilmi. Benim 58 kilo olmam gibi bişey mükemmel bir görüntüm olurdu seninde resimlerde görüyoruz gayet iyisin moralini bozma benceKeşke bende yemedigim ve spor yaptığım halde sevinsem ama 200 gram artıdayım . 71.9
7 haftadır bu durumdan kurtulamadım kisir döngü oldu iyice adetim zaten hiçbirşey yemedenmi yasamam lazım diye düşünmeye basladim
Cnm bozma moralini, bende 3-4 hafta 64 lerde kalmıştım. Detoks yaptım ben. Kabak detoksu. Üstelik hiç bi şey yemezsen vücut daha çok yağ yapar.Ben bi halta yaramiycam galiba listeye de girdim ama morallerim baya bozuk .. 71.9 Cikti.
Şaşırdım artık ben bu durum iyice kisir döngü oldu 7 haftadır 72.1 72.3 71.8 71.9 biktim ya
Herhalde serüvenim buraya kadarmış demeye başladım .Öyle deme yaBak biz de üzülüyoruz. Elbet gidecek. Amma da inatciymis kiz senin kilolar
Ben bi halta yaramiycam galiba listeye de girdim ama morallerim baya bozuk .. 71.9 Cikti.
Ama vermem lazım idealim 67 ve uğraştığım kendimi tutup yemedigim ve spor yaptığım.halde aynı hala .Son kilolar zor gidiyor cnm seninkide direniyor belli zaten boyun çok uzun bu kilo aslında senin için tetlei değilmi. Benim 58 kilo olmam gibi bişey mükemmel bir görüntüm olurdu seninde resimlerde görüyoruz gayet iyisin moralini bozma bence
Vi arkadaş daha sormuş yağ kas oranın nasıl bakılmıyormu. Yağdan verirken kastanda aldigin için tartı değişmiyor olabilirAma vermem lazım idealim 67 ve uğraştığım kendimi tutup yemedigim ve spor yaptığım.halde aynı hala .
Ve gerçekten fazlalıklarım var hala . Avuç avuç yağ Mide üstüm.
Doğru değil ordaki ölçüm cnm o yüzden olcturcek yer bulamadım ama cidden yağ da fazla bende hala ole incecik durmuyorum malesefCanım sen spor salonunda yağ kas ölçümü yaptırıyormusun? senin kas ağırlığın fazladır gayet fit duruyorsun.
zayıflamaya devam etmek istiyorsan birazAnka ya kulak ver. Söyledikleri işe yaramazsa bildiğin gibi yapmaya devam edersin
Malesef bakılmıyor bildiğim.yer yok burda keşke olsaVi arkadaş daha sormuş yağ kas oranın nasıl bakılmıyormu. Yağdan verirken kastanda aldigin için tartı değişmiyor olabilir
Ya bence senin gibi ideal kiloya yaklaştıktan sonra tartıya çok takılmamak gerekiyor . Göbeğinin üstü yağ demişsin mesela göbek için hareketler yap sürekli erisin kaslansın. Okadar spora hiç fark olmazmi benim bile kollarım bacaklarım inceldi omuz başlarımda kaslarımı hissetmeye başladım. İllaki görüntünde fark vardır tartıya takılma benceVi arkadaş daha sormuş yağ kas oranın nasıl bakılmıyormu. Yağdan verirken kastanda aldigin için tartı değişmiyor olabilir
Yaa tüh bende üzüldüm şimdi kaptanım 1 gün yüzünden 1 hafta daha bekliycem yani . Neyse önümüzdeki hafta daha güzel bi sonucla girerim inş. 600 gramı çok begendim sinirimi bozan niye 85.9 değil 86.0 :)Geldim kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bildirim yapmayan 2 kişi kaldı. Onlar da eksi gelirse sonucumuz güzel olacak
Mor Vampirella benim senden beklediğim 67,3 tü sen 100 gr daha verdin çok emek veriyorsun canım gece çalışıp iradeye hakim olmak çok zor sen bunu çok iyi yaptın teşekkür ederim emeklerin için
Elifcig93 500 gramın nesini beğenmiyorsun canım. Eksi olarak gelmek çok güzel benim sizden beklediğim 500-800 arası en az zaten. Ben sevdim emeklerine sağlık
asya_01 hedefi tam 12 den vurdun
Su perisi86 1 kilo muhteşem. Verdiğim hedefi aştın zaten emeklerine sağlık Artık şu kiloda duraklıyorum şöyle oluyor böyle oluyor duymayacağım. Beynini şartlama duraklamayacağın varsa da duraklayacaksın. Çıkar aklından bunları
G gunesli gunler geçen hafta çok verdiğin için açıkcası bu hafta sabit bekliyordum ama sen 800 gr verdin. Hedefi bile aştın geçtin. Emeklerine sağlık teşekkür ederim veee listedesin
cemrenil senin verdiğin kilo zaten muhteşem. Şimdiye kadar yapılan bildirimlere göre takım içi birincimiz sensin tebrik ederim senin de emeklerine sağlık sen de listedesin
Z zeyas 600 gr çok iyi. Nesini beğenmiyorsun bak aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. Seni de tebrik ederim ben beğendimneden 18 Ekimde gelmedin 1 gün yüzünden listeye alamıyorum seni.
Sarayca sen de 600 gr beğenmemişsin. Ben sevdim her eksi candır tebrik ederim.
Gelelim sabit arkadaşlara
Cordelia bu hafta neredeyse hiç aktif olmadın. Ve sabit geldin. Bu saate kadar aç kalıp en azından sabit geldiğin için teşekkür ederim. Regl durumun ve kişisel problemlerin nedeniyle bişey diyemiyorum. Ama bu hafta her gün 10 bin adım ya da 3 mil leslie yapacaksın. Kesinlikle kaçamak görmeyeceğim ve mutlaka her gün aktif olacaksın. Anlaştık mı? Haftaya senden 85,5 mutlaka bekliyorum
mavimli sen de arkadaşların geldi üzerine regl oldun. Artı gelmediğin için sevindim. Bu hafta kesinlikle kaçamk hakkın yok. Haftaya küsuratları atıyorsun ve 77 ile geliyorsun anlaştık mı. Liste sizin omuzlarınızda.
B Baharyagmuru35 inan ki geldiğinden beri takıldım diyen birisini kimse listeye almazdı. Ben bu takılmayı kırarız diyordum ama bu hafta hem sporu azalt dedikçe artırdın hem de kaçamak çok yaptın.napcaz seni
olsun o 100 gr da haftaya kalsın yüzden çoğalsın listeye girerken. Bana kalsa ben alırım canım da genel kurallardan dolayı uyarı alırız çıkarttırırlar listeden. Aslında senin 600 gramıj listemize çok faydası olacaktı.Yaa tüh bende üzüldüm şimdi kaptanım 1 gün yüzünden 1 hafta daha bekliycem yani . Neyse önümüzdeki hafta daha güzel bi sonucla girerim inş. 600 gramı çok begendim sinirimi bozan niye 85.9 değil 86.0 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?