Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O nasıl diyetisyen mis yaa. Ne kadar ayıp birsey inşallah ordadir da görsün bakalım
Burda şimdi bekliyorum girip 7 ay önce veremezsin demiştiniz iyi niyetle mi kötü niyetle mi dediniz bilmiyorum ama 20 kilo verdim diycem yine aynisini demezsen yardım et o zaman diycem

Acaba bizim menüde ne var:) Acıktım ben de. Akşama yine misafirliğe davetliyim. Dün çok iyi atlattım. Sadece çatalın ucuyla makarna salatasından yedim. Meyve tabağı geldi hiç dokunmadım bile Midem yanıyor geç saatte yiyince dedim yalan söyledim Bugün de inşallah aynı şekil irade gösteririm.

7 ay önce bana asla kilo veremezsin diyen diyetisyenin yanına gidiyorum şuan ins ordadır ona kilo verdigimi gosterecem...
Çıkınca yaz bize :)
Soylediklerinize katılıyorum kızlar. Ben kendi adıma elimden geleni yapacağım. Dün uyurken acliktan midem gurulduyordu Allah im nolur uyuyim diye dua ettim sonra bildiğim bütün duaları okudum uyumuşum oylece
Geceki halimsin 1 saat uyuyamadım acıktım
Haklısın kaptancım yardımcım Mor Vampirella Bu hafta daha çok odaklanalım bu işe. Sağlıklı besinler tüketelim, yaptıklarımızdan ve yapmadıklarımızdan ders çıkaralım.

Birbirimize kolay yapılacak diyet yemekleri, tatlı isteyince yiyebileceğimiz alternatif tatlar için tarif verebiliriz hem motive eder bizi haftada 1-2 kez diyete uygun bir şeyler yenebilir bence bu devam etmemizi kolaylaştırır. (Şekersiz tarifler tabi)

Ben canım çook tatlı isteyince birkaç rutin tarifim var onları yapıyorum. Size de öneririm güzel oluyor.
Elmayı rendeleyip tavaya alın üzerine tarçın kendi suyuyla sulanır biraz ikisini pişirin afiyetle yiyin nasıl tatlı isteğini kesiyor anlatamam.
Süte az kakao atıp içilebilir.
Fit keki tarifim var onu sonra yazcam size :)

Bu güzel fikir, annem keklere şeker yerine keçiboynuzu özü koyuyor. Biraz da tarçın. Tam buğday unu ile yapıyor. Çok güzel oluyor ama tab ölçüleri yok öyle anne işi göz kararı yapıyor. O kekten yapmıştı sabah bir dilim yedim. Aynı kakaolu kek gibi :) Denemek isterseniz bir deneyin.

Bir de kızıma yaptığım çikolata tarifi var. Müthiş bir şey. Hemen yazayım:

Sağlıklı Çikolata

• 3 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı (Ya da tereyağı, hiç tereyağı ile denemedim, ikisi karışık da olabilir bence. Dolaptan çıkmış erimiş olacak)
  • 3 çorba kaşığı keçiboynuzu unu (Ya da kakao-ben kakao alerjisi olduğu için kullanmıyorum ama siz kakaolu yapabilirsiniz daha güzel olur)
  • 1 kaşık bal (Ya da pekmez)
  • 1 avuç öğütülmüş ceviz ya da fındık
Bunların hepsini karıştırıyorsunuz ve buzlukta 1-2 saat donduruyorsunuz.

Hayırlı cumalar gecmısı hıc okuyamadım dun mısafırım vardı bugunde kahveye arkadas geldı bu saat oldu yenı gıttı. Gecen hafta 75.2 ıdım bu hafta 74.9 300 gram vermısım yanı. Bu hafta hastalık mısafır fılan derken zor gectı. Insallah haftaya daha ıyı olacak

Kaydettim bile :)
Arkadaşlar çok özür dilerim. Çok kötü bir hastam vardı fakülteye sevkedip biraz rahatladım. Şuan 87 kiloyum. Geçen hafta 87.5 tum.
Kolay gelsin canım. Kilo için de tebrikler

kaynimgil vardı kek yaptım kola aburcubur hiçbirine el surmedim. İnşallah karşılığını alırız

Kadin benimle tartıştı ben öyle birşey demem d3medim diyo dediniz ben buraya tartışmaya gelmedim dedim neye gelirsen gel ben demedim.diyo . Normalsin sen şuan sana yardım edemem dedi manyak kârı . Neyse yağ kas ölçtü malesef biraz yagli çıktım ben size dedim kızlar ya kas 68 yağ 27.5 cikti

Bence o diyetisyene bir daha gitme :) Başka birini bul en iyisi.

Soyledıgın ıyı olmus bence ıcınde kalmamıs

Kılo bıldırımı saat kaca kadar ben 18 e kadar bılıyırum da yanlıs mı bılıyorum gec yazdıysam kusura bakmayın tam yazacaktım hatta gecmıse bakıp alıntı yaptım bı suru telın sarjı bıttı aksılık aonrada arkadas geldı oylece kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…