O nasıl diyetisyen mis yaa. Ne kadar ayıp birsey7 ay önce bana asla kilo veremezsin diyen diyetisyenin yanına gidiyorum şuan ins ordadır ona kilo verdigimi gosterecem...
Burda şimdi bekliyorum girip 7 ay önce veremezsin demiştiniz iyi niyetle mi kötü niyetle mi dediniz bilmiyorum ama 20 kilo verdim diycem yine aynisini demezsen yardım et o zaman diycemO nasıl diyetisyen mis yaa. Ne kadar ayıp birseyinşallah ordadir da görsün bakalım
Çıkınca yaz bize :)7 ay önce bana asla kilo veremezsin diyen diyetisyenin yanına gidiyorum şuan ins ordadır ona kilo verdigimi gosterecem...
Geceki halimsin 1 saat uyuyamadım acıktımSoylediklerinize katılıyorum kızlar. Ben kendi adıma elimden geleni yapacağım. Dün uyurken acliktan midem gurulduyordu Allah im nolur uyuyim diye dua ettimsonra bildiğim bütün duaları okudum uyumuşum oylece
Haklısın kaptancım yardımcımMor Vampirella Bu hafta daha çok odaklanalım bu işe. Sağlıklı besinler tüketelim, yaptıklarımızdan ve yapmadıklarımızdan ders çıkaralım.
Bu güzel fikir, annem keklere şeker yerine keçiboynuzu özü koyuyor. Biraz da tarçın. Tam buğday unu ile yapıyor. Çok güzel oluyor ama tab ölçüleri yok öyle anne işi göz kararı yapıyor. O kekten yapmıştı sabah bir dilim yedim. Aynı kakaolu kek gibi :) Denemek isterseniz bir deneyin.Çıkınca yaz bize :)
Geceki halimsin 1 saat uyuyamadım acıktım
Birbirimize kolay yapılacak diyet yemekleri, tatlı isteyince yiyebileceğimiz alternatif tatlar için tarif verebiliriz hem motive eder bizi haftada 1-2 kez diyete uygun bir şeyler yenebilir bence bu devam etmemizi kolaylaştırır. (Şekersiz tarifler tabi)
Kaydettim bile :)Bir de kızıma yaptığım çikolata tarifi var. Müthiş bir şey. Hemen yazayım:
Sağlıklı Çikolata
Bunların hepsini karıştırıyorsunuz ve buzlukta 1-2 saat donduruyorsunuz.
- 3 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı (Ya da tereyağı, hiç tereyağı ile denemedim, ikisi karışık da olabilir bence. Dolaptan çıkmış erimiş olacak)
- 3 çorba kaşığı keçiboynuzu unu (Ya da kakao-ben kakao alerjisi olduğu için kullanmıyorum ama siz kakaolu yapabilirsiniz daha güzel olur)
- 1 kaşık bal (Ya da pekmez)
- 1 avuç öğütülmüş ceviz ya da fındık
Kolay gelsin canım. Kilo için de tebriklerArkadaşlar çok özür dilerim. Çok kötü bir hastam vardı fakülteye sevkedip biraz rahatladım. Şuan 87 kiloyum. Geçen hafta 87.5 tum.
Canımm çok sağol.Kaydettim bile :)
Kolay gelsin canım. Kilo için de tebrikler
Çıkınca yaz bize :)
Geceki halimsin 1 saat uyuyamadım acıktım
Birbirimize kolay yapılacak diyet yemekleri, tatlı isteyince yiyebileceğimiz alternatif tatlar için tarif verebiliriz hem motive eder bizi haftada 1-2 kez diyete uygun bir şeyler yenebilir bence bu devam etmemizi kolaylaştırır. (Şekersiz tarifler tabi)
Bence o diyetisyene bir daha gitme :) Başka birini bul en iyisi.Kadin benimle tartıştı ben öyle birşey demem d3medim diyo dediniz ben buraya tartışmaya gelmedim dedim neye gelirsen gel ben demedim.diyo . Normalsin sen şuan sana yardım edemem dedi manyak kârı . Neyse yağ kas ölçtü malesef biraz yagli çıktım ben size dedim kızlar ya kas 68 yağ 27.5 cikti
Soyledıgın ıyı olmus bence ıcınde kalmamısKadin benimle tartıştı ben öyle birşey demem d3medim diyo dediniz ben buraya tartışmaya gelmedim dedim neye gelirsen gel ben demedim.diyo . Normalsin sen şuan sana yardım edemem dedi manyak kârı . Neyse yağ kas ölçtü malesef biraz yagli çıktım ben size dedim kızlar ya kas 68 yağ 27.5 cikti
Bende bana boyle dıyen bı dıyetısyene tekrar gıtmezdım sahsen guvenmem yanıBence o diyetisyene bir daha gitme :) Başka birini bul en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?