Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben burda acayip motive oluyorum. Çok teşekkür ederim hepinize. İşe başlamadan hedefime ne kadar yaklaşırsam kardır. O yüzden arkanızdayım
Görev 120 ip ip atlayicilar hadi kalkin bakalim kimse spor yok yazmasın bu hafta Anka Çok anlayışlı bir kaptan sopasini almiyo diye kacmasin kimse ben spor yapmayana ceza vericem
20 dk Leslie
2.5 lt su
100 ip atlama
Adım sayımı Evde 10000e tamamlayacağım. Dışarı çıkamıyorum bugün
7 ay önce bana asla kilo veremezsin diyen diyetisyenin yanına gidiyorum şuan ins ordadır ona kilo verdigimi gosterecem...
Ne cevap verecek çok merak ediyorum

Ben kendi adıma yazayım bu haftaki uyguladığım şeyler. Bir kere ara atıştırmaları bıraktım. Ben gelip gidip ağzıma meyve çerez kek kurabiye ne varsa elimin altında ağzıma atıyordum. Akşam yemekten sonra kahve yanına felan mutlaka tatlı bir şey yaparım çocuklar için özellikle abur cubur almayalım diye ama en çok ben yiyordum. Onları bıraktım. Çok canım isterse öğlen küçük bir dilim yiyorum. Ama akşam yemeğinden sonra sadece yeşil çay çok dayanamazsam gün kurusu bir iki tane. Ve adımları 10 bine tamamlamak için elimden geleni yapıyorum. Genelde evde tamamlıyorum adımlarımı. Tempolu olsun diye. Dışarda çocuklarla çok tempolu olmuyor. Kendimi çok aç bırakmıyorum ama dediğim gibi sadece öğünlerim var atıştırmalar yok artık Bu haftaki hedefim 62 ye düşebilmek bakalım başarabilecek miyim?

Bence de başkasına gitmen daha sağlıklı olur.

Bence çok başarılısın

Bu tempoyla başarırsın bence. Bende senin programına yakın besleniyorum. Sadece atıştırmalarım yok. Full konsantreyim şu an

12. takım olarak kurallarda 12'ye kadar yazıyor ama bilmiyorum genel kurallar nedir.

Kadına gittim dedim 7 ay önce gelmiştim kilo veremezsin rüyanda bile göremezsin demistin dedim ben öyle birşey demedim dedi bende kafamdan uydurup gelmedim dedim o da ben 22 yıllık meslek hayatimda hicbir hastamla böyle konusmam dedi ben de ama söyledin dedim baktım baya sınırlı ben buraya tartışmaya gelmedim dedim neye gelirsen gel kendine zayıflamışsın dedi Bna bende siz bunu bunu söylediniz ben yalan söylemiyorum dedim ben mi söylüyorum diyor . Neyse uzatmadım . Baktı herşey normal yag 27.5 kas 68.5 cıktı kilo 71.6 cıktı kızlar ya acaba degisebiliyirsa degissekmi?@Anka kaptanım?? 71.6 çıktım hemde üst baş . Öyle sen benim hastam değilsin normalsin dedi yolladı beni

Kilo veren herkesi tbrk ederim arkadaşlar. Anka seni zor duruma soktuysam özür dilerim cnm. Ama malesef bebeğime öncelik vermem gerekti. Orda doktorlar onunla uğraşırken telefonla uğraşmam doğru olmazdı.
yok canım normalde 20:00 ye kadar vaktimiz var ama bizim ev çok karışık her an her şey olabiliyor liste ortada kalıyor o yüzden ben erkenden pylaşayım diye 12 ye kadar toplamak istiyorum kiloları. Rabbim şifa versin tabii ki doğru olmazdı. Dedim zaten çok önemli bi sebebi olması lazım diye ki bu gerçekten çok önemli bir sebep.

Genel bildirim 20:00 ye kadar ama ben o saate kalamam. 4 çocuk evin işi yemek vs derken erkenden paylaşıyorum. 18 de ben yemekleri hazırlamaya başlıyorum oğlum 19:00 da okuldan geliyor mümkün değil o saatte araya sıkıştırmam. Sıkıştırsam bile hata yaparım. O sebeple 12 den sonraya bırakmamak lazım.

Allah kolaylık versin

Bilgisayar istiyor. Açtım yarım saat dedim. Yarım saati doldu kapattım diye çıldırdı. 3 yaşındaki çocuk bile bilgisayar istiyor. O yüzden çok çıkaramıyorum PC yi
Ay kötü olmuş ya Tutturdular mı tutturuyorlar vallahi.

Bilgisayar istiyor. Açtım yarım saat dedim. Yarım saati doldu kapattım diye çıldırdı. 3 yaşındaki çocuk bile bilgisayar istiyor. O yüzden çok çıkaramıyorum PC yi
Benimkide ayni telefonu eline verme nasil ağlıyo
Pazara gittim geldim çok mizmiz grip
Mutfaga girip balik aldım onu temizliycem

Sonra evcilik oynayacakmisiz
Hadi bitir ışını oturma diyo

Bı daha olmaz kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…