ben burda acayip motive oluyorum. Çok teşekkür ederim hepinize. İşe başlamadan hedefime ne kadar yaklaşırsam kardır. O yüzden arkanızdayımValla şunu söyleyim size liste evet önemli hep birlikte çabalıyoruz ama daha çok dikkat etmemizi gerektiren sey listenin ötesinde amacımız. Kilo vermek, sağlıklı olmak, zayiflamak, alisverise çıkınca 42 beden degil 36 beden eline gelen her guzel seyi denemeden alabilmekse eger istenen herkes elini tasin altina daha cok koyacak. Ben samimi söyleyim gece aç çalışıyorum su ile cay ile bastiriyorum. Aman bugun cuma deyip cumalari abartip son 2 gün toplamaya çalışmıyorum uyurken mide sesimi duyuyorum. Bunlara ragmen ahım şahım kilo vermedim isterdim 1 kilo eksik görmek ama eldeki bu yani. Nobetten çıkıp sabah eve yuruyerek gidiyorum şunu görünce üzülmek yerine sevinmeye odakliyorum kendimi. Siz de elimden geleni yaptim diyebilmek adına daha cok caba gosterin. Bu demek degil ki takim cok kotu hayir degil ama kacamaktan uzak durun en buyuk takilma ve kilo verememe sebebi bence kacamak. Biraz uzun ve sert olmus olabilir ama silkelenip kendimize gelelim. Bu takımı çok seviyorum lütfen yanlışlarımızı birlikte düzeltelim ❤
20 dk LeslieGörev 120 ip ip atlayicilar hadi kalkin bakalim kimse spor yok yazmasın bu haftaAnka Çok anlayışlı bir kaptan sopasini almiyo diye kacmasin kimse ben spor yapmayana ceza vericem
Ne cevap verecek çok merak ediyorum7 ay önce bana asla kilo veremezsin diyen diyetisyenin yanına gidiyorum şuan ins ordadır ona kilo verdigimi gosterecem...
Bence de başkasına gitmen daha sağlıklı olur.Kadin benimle tartıştı ben öyle birşey demem d3medim diyo dediniz ben buraya tartışmaya gelmedim dedim neye gelirsen gel ben demedim.diyo . Normalsin sen şuan sana yardım edemem dedi manyak kârı . Neyse yağ kas ölçtü malesef biraz yagli çıktım ben size dedim kızlar ya kas 68 yağ 27.5 cikti
Bence çok başarılısınBen kendi adıma yazayım bu haftaki uyguladığım şeyler. Bir kere ara atıştırmaları bıraktım. Ben gelip gidip ağzıma meyve çerez kek kurabiye ne varsa elimin altında ağzıma atıyordum. Akşam yemekten sonra kahve yanına felan mutlaka tatlı bir şey yaparım çocuklar için özellikle abur cubur almayalım diye ama en çok ben yiyordum. Onları bıraktım. Çok canım isterse öğlen küçük bir dilim yiyorum. Ama akşam yemeğinden sonra sadece yeşil çay çok dayanamazsam gün kurusu bir iki tane. Ve adımları 10 bine tamamlamak için elimden geleni yapıyorum. Genelde evde tamamlıyorum adımlarımı. Tempolu olsun diye. Dışarda çocuklarla çok tempolu olmuyor. Kendimi çok aç bırakmıyorum ama dediğim gibi sadece öğünlerim var atıştırmalar yok artık ☺Bu haftaki hedefim 62 ye düşebilmek bakalım başarabilecek miyim?
Bu tempoyla başarırsın bence. Bende senin programına yakın besleniyorum. Sadece atıştırmalarım yok. Full konsantreyim şu anBen kendi adıma yazayım bu haftaki uyguladığım şeyler. Bir kere ara atıştırmaları bıraktım. Ben gelip gidip ağzıma meyve çerez kek kurabiye ne varsa elimin altında ağzıma atıyordum. Akşam yemekten sonra kahve yanına felan mutlaka tatlı bir şey yaparım çocuklar için özellikle abur cubur almayalım diye ama en çok ben yiyordum. Onları bıraktım. Çok canım isterse öğlen küçük bir dilim yiyorum. Ama akşam yemeğinden sonra sadece yeşil çay çok dayanamazsam gün kurusu bir iki tane. Ve adımları 10 bine tamamlamak için elimden geleni yapıyorum. Genelde evde tamamlıyorum adımlarımı. Tempolu olsun diye. Dışarda çocuklarla çok tempolu olmuyor. Kendimi çok aç bırakmıyorum ama dediğim gibi sadece öğünlerim var atıştırmalar yok artıkBu haftaki hedefim 62 ye düşebilmek bakalım başarabilecek miyim?
12. takım olarak kurallarda 12'ye kadar yazıyor ama bilmiyorum genel kurallar nedir.Kılo bıldırımı saat kaca kadar ben 18 e kadar bılıyırum da yanlıs mı bılıyorum gec yazdıysam kusura bakmayın tam yazacaktım hatta gecmıse bakıp alıntı yaptım bı suru telın sarjı bıttı aksılık aonrada arkadas geldı oylece kaldı
Zaten hastam değilsin normalsin diyorBence de başkasına gitmen daha sağlıklı olur.
yok canım normalde 20:00 ye kadar vaktimiz var ama bizim ev çok karışık her an her şey olabiliyor liste ortada kalıyor o yüzden ben erkenden pylaşayım diye 12 ye kadar toplamak istiyorum kiloları. Rabbim şifa versin tabii ki doğru olmazdı. Dedim zaten çok önemli bi sebebi olması lazım diye ki bu gerçekten çok önemli bir sebep.Kilo veren herkesi tbrk ederim arkadaşlar.Anka seni zor duruma soktuysam özür dilerim cnm. Ama malesef bebeğime öncelik vermem gerekti. Orda doktorlar onunla uğraşırken telefonla uğraşmam doğru olmazdı.
Aaa neden ki acaba yaaOğlum tam 1,5 saat bağıra bağıra ağladı zor sakinleştirdim
Genel bildirim 20:00 ye kadar ama ben o saate kalamam. 4 çocuk evin işi yemek vs derken erkenden paylaşıyorum. 18 de ben yemekleri hazırlamaya başlıyorum oğlum 19:00 da okuldan geliyor mümkün değil o saatte araya sıkıştırmam. Sıkıştırsam bile hata yaparım. O sebeple 12 den sonraya bırakmamak lazım.Kılo bıldırımı saat kaca kadar ben 18 e kadar bılıyırum da yanlıs mı bılıyorum gec yazdıysam kusura bakmayın tam yazacaktım hatta gecmıse bakıp alıntı yaptım bı suru telın sarjı bıttı aksılık aonrada arkadas geldı oylece kaldı
Bilgisayar istiyor. Açtım yarım saat dedim. Yarım saati doldu kapattım diye çıldırdı. 3 yaşındaki çocuk bile bilgisayar istiyor. O yüzden çok çıkaramıyorum PC yiAaa neden ki acaba yaa
Çok iyi hep beraber zaten herşeyBu tempoyla başarırsın bence. Bende senin programına yakın besleniyorum. Sadece atıştırmalarım yok. Full konsantreyim şu an
Allah kolaylık versinGenel bildirim 20:00 ye kadar ama ben o saate kalamam. 4 çocuk evin işi yemek vs derken erkenden paylaşıyorum. 18 de ben yemekleri hazırlamaya başlıyorum oğlum 19:00 da okuldan geliyor mümkün değil o saatte araya sıkıştırmam. Sıkıştırsam bile hata yaparım. O sebeple 12 den sonraya bırakmamak lazım.
Ay kötü olmuş yaBilgisayar istiyor. Açtım yarım saat dedim. Yarım saati doldu kapattım diye çıldırdı. 3 yaşındaki çocuk bile bilgisayar istiyor. O yüzden çok çıkaramıyorum PC yi
Benimkide ayni telefonu eline verme nasil ağlıyoBilgisayar istiyor. Açtım yarım saat dedim. Yarım saati doldu kapattım diye çıldırdı. 3 yaşındaki çocuk bile bilgisayar istiyor. O yüzden çok çıkaramıyorum PC yi
Yaa baya gec yazdım ben o zaman12. takım olarak kurallarda 12'ye kadar yazıyor ama bilmiyorum genel kurallar nedir.
Bı daha olmaz kaptanımGenel bildirim 20:00 ye kadar ama ben o saate kalamam. 4 çocuk evin işi yemek vs derken erkenden paylaşıyorum. 18 de ben yemekleri hazırlamaya başlıyorum oğlum 19:00 da okuldan geliyor mümkün değil o saatte araya sıkıştırmam. Sıkıştırsam bile hata yaparım. O sebeple 12 den sonraya bırakmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?