Böyle ağlama nöbetlerinde bende deliriyorum ama içimdenOğlum tam 1,5 saat bağıra bağıra ağladı zor sakinleştirdim
Yaa süperrr.Eki Görüntüle 2550318
Bu da takım içi sonuçlarımız arkadaşlar.
cemrenil 1,2 kilo vererek 1. Oldu
Ben ikinci olmuşum inanmıyorum
G gunesli gunler de 3. Oldu
Artık birinci olanlar için resim hazırlayıp 1. sayfaya eklicem 1. Hafta boyunca orda duracak
Yaa bu cocuklar boyle benım oglumda sureklı tv ızlemek ıstıyor baya krız yasıyoruzBilgisayar istiyor. Açtım yarım saat dedim. Yarım saati doldu kapattım diye çıldırdı. 3 yaşındaki çocuk bile bilgisayar istiyor. O yüzden çok çıkaramıyorum PC yi
Teşekkür ederim haftaya daha iyi sonuçlarımız olur inşallah. Bu arada B Baharyagmuru35 diyetisyende 71.6 çıkmış üzerinde kıyafetleri varken puanı da yükseltirdi belki güncellenmiyor mu son kilosu baktıkça kendisini de motive ederdiEki Görüntüle 2550318
Bu da takım içi sonuçlarımız arkadaşlar.
cemrenil 1,2 kilo vererek 1. Oldu
Ben ikinci olmuşum inanmıyorum
G gunesli gunler de 3. Oldu
Artık birinci olanlar için resim hazırlayıp 1. sayfaya eklicem 1. Hafta boyunca orda duracak
Tartı farklı olduğu için alamam canım. İtiraz eden olur çok da yükselmiyor zatenTeşekkür ederim haftaya daha iyi sonuçlarımız olur inşallah. Bu arada B Baharyagmuru35 diyetisyende 71.6 çıkmış üzerinde kıyafetleri varken puanı da yükseltirdi belki güncellenmiyor mu son kilosu baktıkça kendisini de motive ederdiAnka
Çok çok geçmiş olsun. İnş bir an önce iyileşsin kuzucuklar. Bende moralim bozukken çok yerim. Seni çok ii anlıyorum. Zararın neresinden dönsen kardır
Geçmiş olsun cnm böyle sık sık tıkanıp hırıltı oluşuyorsa terledikleri için olabilir . Termal atlet satılıyor ondan alıp giydirmeni tavsiye ederim. Terledipinde teri üzerinde soğumuyor böylece hasta olmuyor.
Canim ihlamur icir limonlu balli mümkünse. Bir de burun damlasi rahatlatiyor. Ates düsürücü de ver mutlaka. Cok gecmis olsun.
Sen de yeme sikintidan. Su ic su onun yerineyapabilirsin inaniyorum.
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versinyemeğe gelince cıss diyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Bu arada gecmıs olsun dıyen ( gormedıgım mesaj da olabılır) arkadaslar allah razı olsun hepınızden suan hepımız ıyıyız cok sukur ınsallah bu kışı az hastalıkla gecırırızÇok geçmiş olsun.
İnşallah haftaya sizi kutlarız
Haftaya çok iyi olacak emek veriyorsunuz sonuçtaEki Görüntüle 2550319
Yag kas degerim
Hepımız istediğimiz kıloya ınerız ınsallah. Valla gayret eden cabalayan eksılıyor bu hafta yedım tam uyamadım 300 gr gıttı yıne gayet ıyı dıye bakıyorumİnşallah haftaya sizi kutlarız ☺
Yağ oranın çok ideal aslında.Eki Görüntüle 2550319
Yag kas degerim
Çok heyecanlııııııKura için kağıtlarım hazır
Doktor bi tık fazla dedi aynenYağ oranın çok ideal aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?