Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Annen rahatsızdı onunla mı ilgili? Ya da tüp bebek mi? Neyse sorun ne olursa olsun umarım toparlanmışsındır. Ve bir daha sıkıntı yaşamazsın.
İkisi de ve devamı da var. Daha iyiyim. Kabul etmek zorundayım. Amin canım. Sağol
Diyete bahane uydurmak istemiyorum. Bu hafta iyi olacağım inşallah

Kızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin

Yarın sabah onlar hastaneden cikmadan gidip gelinimizin evini temizliycem çok güzel bir duygu
Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun ınsallah
Bende onceden ınanıyodum baktım onlar aslında yemıyolar sımdı ınanır mıyımmmm onlar oyle dedıkce benım daha az yıyesım gelıyor

Kızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin

Yarın sabah onlar hastaneden cikmadan gidip gelinimizin evini temizliycem çok güzel bir duygu

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

Günaydın kızlar çok şükür 86 dan kurtuldum 3.5 senedir ilk defa tartıda 85i gördüm çok mutluyum

Maşallah ne güzel. Bende 4.5 senedir 7li rakamları görmüyorum. Darısı 8li rakamlardan kurtulduğumuz günlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…