Kuzucum uzulmesin diye kalktım yikadim elimi yüzümü. Hicbirsey ondan önemli değilOnu da ılk duyuyorum kollar hep aynı olur benım bıldıgım allah allah ☺
Iyı ılgı olunca ıyı de para ıstıyolar malesef
O bence sana gardını aldı kabul etmek istemedi
Bende cok aglagımdır hemen aglarım ama bu yanlıs cocuklarımız etkılenır uzulurler. koca kışisi yuzunden cocuklarımızı uzmeye degmez degıl mı. Boyle deyıp kendımı rahatlatırım. Olur oyle arada normal hıcte uzulme azcık gamsız ol...
Sorma sorma aynen bi veririm ki haftada 3 kgMavi çok zorlu bir rakip 2 aydır çok hızlı kilo veriyor onu yenemezsin bence. Diimi B Baharyagmuru35 cim
YememBi kere senin menün benim menümü yenmiş bugün. Yarına dikkat ediyorm kazanmana izin vermicem. Akşam olmadan olmaz kalk yemek ye çabuk
Ya bu erkeklerin modeli böyle galiba. Sen canını sıkma. Çocuğunu da üzme. Gerçekten de hiç bir şey çocuklarımızdan önemli değil.Kızlar ben menu vermicemm batirdim. Ağlıyorum hala eşimle çok fena kavga ettik kapıyı vurdu çıktı. Bugunum çöp oldu
Durakladı veremiyorum napicam diyorum duraklayacak diyor . Ideal kilo 65.8 yazıyor ben 71.6 yim gelmiş burası güzellik merkezi değil kilon normal sen benim hastam değilsin diyor manyak mıdır nedir bi garipler cnm ya
Evet maalesef. Birçok diyetisyene gittim ve sıkıldım artık. Şu an yine kendi azmimle ve buranın motivasyonuyla hedefime ulaşacağım inş
madamhd rakibem beni menülerine etiketle
Sabah 10.30
Füme etli omlet
2 dl ekmek
2 tk bal
Çay
Öğle 13.00
8 yk kıymalı semiz otu yemeği
Yoğurt
Ara 16.00
1 salkım üzüm
Akşam 19.00
1/2 kase mantar çorba
1 dalyan köfte
1 yk patates püresi
Su 2 lt
Spor 120 ip + thigh gap 10 dk
Oyyy bir kriz daha yaşadık. Noldu bu çocuğa anlamadım uyumadı da bi türlü.
Yaa ben yarım kete yedim dayanamayıp, profiterolün de üstündeki çikolatasını yedimÜzgünüm şu an Kızım uyusa da biraz sporla telafi etsem
Babası gezdiriyor ya dışarda herkes görüyor.Farklı biri gördü mü bugün canım belki nazara gelmiştir. Benim kız çok çabuk nazar oluyo dışarı çıktık mı o akşam fena oluyo uykusunda ağlıyor falan. Okutuyorum sık sık
Inş cnm temennimiz o yönde ikimizde verelim .Valla ben duraklamadayim ama elimden geleni yapacağım canım ins ikimizde kilo veririz ❤
Ya bu erkekler varya ahh .. adam oluyolar ama bizide bitiriyolar yaa. Çocuktan farksızlar . Bende benimkine kızdım gıcık aptal gerizekalı diye söylene söylene geziyorum evde içimden tabiKızlar ben menu vermicemm batirdim. Ağlıyorum hala eşimle çok fena kavga ettik kapıyı vurdu çıktı. Bugunum çöp oldu
Vardır bi derdi cnm ya biyerimi agrıyor acabaOyyy bir kriz daha yaşadık. Noldu bu çocuğa anlamadım uyumadı da bi türlü.
Aslında normalde hiç yiyeceğim de bir şey değildir kete ama o an bir canım çekti yiyiverdim.Uzun süre diyet yapınca insan bıkıyor bir süre sonra irade azalıyor. Ama sabretmemiz lazım hedefin yakınspor yap mutlaka
Gözünüz aydın, analı babalı sağlıklı mutlu büyüsünInş cnm temennimiz o yönde ikimizde verelim .
Ya bu erkekler varya ahh .. adam oluyolar ama bizide bitiriyolar yaa. Çocuktan farksızlar . Bende benimkine kızdım gıcık aptal gerizekalı diye söylene söylene geziyorum evde içimden tabiyarın düzelir aranız barışırsınız inş
Vardır bi derdi cnm ya biyerimi agrıyor acaba
Sağol canım aminGözünüz aydın, analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün
Hayırlı uğurlu olsun cnm rabbim anneli babalı büyütsünKızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin
Yarın sabah onlar hastaneden cikmadan gidip gelinimizin evini temizliycem çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?