Kızlar çok rahatsizim bugün. İstifra ettim ateşim var. Migren ağrısından ölüyorum. Akşam acile giderim bir daha istifra edersem.
Selam kızlar şuraya yorgunluktan bitmiş bir anka bırakayım. Tabanlarım sızlıyor resmen.
Haftasonu durgunlugu var takimda :) ben de yorulmusum canim hiic elime telefon almak istemiyor
Sabah
3 dl ekmek
cay
2 zeytin
1 yumurta sahanda
Bal az kaymak
Peynir
Domates salatalik
Öğle
1 kase et çorbası
5 yk arpa sehriye pilavi
Aksam
2 haslanmis but
Yoğurt
Su 1.5 lt
Spor 150 ip
madamhd
Kızlar çok rahatsizim bugün. İstifra ettim ateşim var. Migren ağrısından ölüyorum. Akşam acile giderim bir daha istifra edersem.
En azindan istifra etmedim bir daha. Şu an biraz daha iyiyim. Sabah kursa giderken rüzgarı yedim başım tuttuAllah sıfa versın sımdı nasılsın
Bu hafta çok sıkı geliyon heeeeeeHayırlı aksamlar
Menu
Sabah
2 yumurtadan omlet
Zeytın peynir
Domates
Ara
1 kase asure
Aksam
Karnabahar yemegı (patatessız etsız)
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun yaa havalar soğudu herkes hastaasya_01 çookk geçmiş olsun. Kafamı kaldıramıyorum kızlar iyi olsam gelcem ..
Yok ya cokta sıkı degılBu hafta çok sıkı geliyon heeeeee
Ben de öyleyimBen artık haftada 0.5 kilo verebiliyorm. Tekrar hızlanır mı bilmem inş daha da yavaşlamaz ama.
Hayatta o kdr süre izinsz çalışamam.Ben de öyleyim kaptan ya 15 aydir izin kullanmadim benim biraz isten uzaklasmaya ihtiyacim var
Ben de bugün yemek yaparken tadına baka baka yaptım hepYok ya cokta sıkı degılçocuklara yedırırken mınık mınık yıyorum laf aramızda
Bu kocalar yuzunden sısmanız zaten moralımızı bozmasalar olmazSelam kızlar bugün aşırı motivasyonsuzdum, eşime sinirlendim cezasını kendim çektim. Kendimi toparlamam lazım.
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
4 ceviz
1 lokma bal ekmek
1 dilim limonlu avokado
Atıştırma 17.00
1 küçük muz
Yeşillik
Akşam 18.00
2 dilim somon balığı fırında
3 mantar fırında
3 dilim pırasa keki
Yeşillik
Atıştırma 20.00
1 kase çerez
Spor yapamadım
4400 adım kızımı gezmeye çıkardım
Su içemedim sanırım doğru düzgün
1 lt etmiştir
Tadına mı baktın kasıkladın mı hahahBen de bugün yemek yaparken tadına baka baka yaptım hep
Sorma ya sinir etti beni, bir hafta sonumuz var onu da değerlendiremiyoruz. Çok canımı sıkıyor. İşte olmak bana iyi geliyor valla. Dediğin gibi kaçamak olmuyor iş yerinde. :)Bu kocalar yuzunden sısmanız zaten moralımızı bozmasalar olmaz
Tadına mı baktın kasıkladın mı hahahyanlız olsam var ya hıc kacamak yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?