Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvemide içtim akşam a makarna istedi eşim soslu makarna yi çok seviyor. Ben karnabahar yogurtladim onu yicem. Yarın oğlumun doğum günü. Çok heyecanlı.evde kutlicaz güzel bir masa hazirlicam oğlum için. Onun için guzelgiyinip hazirlanacaz inşallah :KK68:
Doğu günü kutlu olsun :KK200:

Geçen cuma 70,3 tüm. Uykusuzluğun üzerine regl darbe vurdu resmen :olamaz:

bende reglim pazar günü oldum ve en son pazar tartılmıştım cuma bana da sürpriz olacak

Yani korunmuyorum. Ama oglumda 3 yıl tedavi gördüğüm için kendiliğinden olacagini düşünmüyorum sadece. Yine tedavi görmem gerek bence

Canım benimde evlendikten 2 yıl sonra laparoskopi sonrası kızım oldu. ikinciye kendiliğinden hamile kalmıştım ama nasip olmadı. İlk hamilelikten sonra vücut hamile kalmayı öğrenirmiş. Her zaman bi ihtimal vardır :KK66:

Ya dün misafirliğe gittim sonunda 6 7 kg ver bencede diyip beni anlayan biri cıktı valla öle diyince mutlu oldum 🤣🤣 herkes bu kadar yeter kilo verme deyince sınır oluyorum sonunda kilo vermem gerektiğini anlayan biri cıktı . Gerizekali diyetisyen kadin vucut kitle inDeksim normal cıktı diye 7 kilo vermem lazım deyince burası guzellik merkezi değil diyo ona da ayrı bi sınır oldum zaten yağ oranım 27 yani baya azaltmak gerek aslında ama pislik karı yardımcı olmadı gerçi ondan yardım beklemeye gitmedimde öneride bulunsaydı bari iyiydi

Aynı duyguları paylaşıyoruz 😂 bende biri kilolusun zayıfla dedi mi mutlu oluyorum. Ya hadi sen neyse baya bi verdin ben yarım dünya duruyorum bana bile iyisin iyi ne işin var diyetle diyen var :işsiz:

bende reglim pazar günü oldum ve en son pazar tartılmıştım cuma bana da sürpriz olacak

Canım benimde evlendikten 2 yıl sonra laparoskopi sonrası kızım oldu. ikinciye kendiliğinden hamile kalmıştım ama nasip olmadı. İlk hamilelikten sonra vücut hamile kalmayı öğrenirmiş. Her zaman bi ihtimal vardır :KK66:

Aynı duyguları paylaşıyoruz 😂 bende biri kilolusun zayıfla dedi mi mutlu oluyorum. Ya hadi sen neyse baya bi verdin ben yarım dünya duruyorum bana bile iyisin iyi ne işin var diyetle diyen var :işsiz:
Cnm sende vereceksin bakma millete banada diyolardi senin kemiklerin iri böyle çok tatlisin diye tatlı dedikleri halimi attım ama ne tatlıymış 🤣🤣🤣

İyi akşamlar Kızlar,
Bugünkü menüm. Yarın büyük gün. Tartıdan önceki son gün. ne yesem de aç kalsam acaba? :KK57:

Sabah 07:30
Sütlü kahve

Kahvaltı 09:00
1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim Peynir, 10 Zeytin, Domates, salatalık ,
üzerine Türk Kahvesi

Ara 11:00
Yeşil Çay

Öğlen 13:00
Salata, ayran

Ara 15:00
1 Mandalina

Ara 16:30
1 Kuru Kayısı, 2-3 Ceviz

Akşam 19:30
Et köftesi, salata , üzerine Türk Kahvesi

Ara 21:00
Yeşil Çay

Nasilsin dünü sormaya korkuyorum 🙄
Küstüm ona çok ısrar etti yalvardı dışarı çıkalım diye kabul etmedim
Bugünde çiçek göndermiş not yazıp....
Ya dün misafirliğe gittim sonunda 6 7 kg ver bencede diyip beni anlayan biri cıktı valla öle diyince mutlu oldum 🤣🤣 herkes bu kadar yeter kilo verme deyince sınır oluyorum sonunda kilo vermem gerektiğini anlayan biri cıktı . Gerizekali diyetisyen kadin vucut kitle inDeksim normal cıktı diye 7 kilo vermem lazım deyince burası guzellik merkezi değil diyo ona da ayrı bi sınır oldum zaten yağ oranım 27 yani baya azaltmak gerek aslında ama pislik karı yardımcı olmadı gerçi ondan yardım beklemeye gitmedimde öneride bulunsaydı bari iyiydi
Ama canım resimlerinde gayet fit ve güzel görünüyorsun senin gibi olsam keske

Menü 6 kasım 2019
Kahvaltı 12 00
1 has.yumurta
7 yeşil zeytin
Sekersz çay
Ara
Türk kahvesi Sekersz
2 ceviz
Öğlen 14 30
1 kase tavuklu tel sehriye corbasi
Akşam 17 00