- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Tartıya 2 gün kala niye yükleniyorsun canım2 gun yapmadim 2 gündür de az yapıyorum da bugün biraz yüklendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıya 2 gün kala niye yükleniyorsun canım2 gun yapmadim 2 gündür de az yapıyorum da bugün biraz yüklendim
Gittim kan vermeye de bizim dr un esnek çalışma gününe denk gelmişim. Yarın verip cuma alacam inşallahSonucun belli oldu mu cnm? Bende heyecanlanıyorm sonuç için.
Ay amannn uykum geldi benim yine![]()
Yediklerimi eritmek icin kalori aciga cikarmak icin spor yapmadigim zaman ben kilo alıyorum daha önce çok kez denedim duraklama donemindede denedim 1.5 ay önce 1 kilo almıştım 10 gün sporu bırakmıştım . Ondan taamamen bırakmaya korkuyorumTartıya 2 gün kala niye yükleniyorsun canım![]()
Araya bi virgül falan koyuver bundan sonra![]()
![]()
guldurdun akşam akşam iyi geldi
![]()
Ne var bu detoks suyunda bakim?Menüm
Sabah
Kahve
Öğle(12.00)
1 tabak nohut
Mevsim salata
Akşam(17.00)
Yoğurtlu çorba 2 kase
Detoks suyu içiyorm ayrıca![]()
Senin diyetisyenin adı neydi kendime diyetisyen arıyorum da06 Kasım Menüm
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor - 1 parça peynir
5 zeytin
Domates - Salatalık
2 d tahıllı ekmek
Öğle 14.30
8 yk taze fasülye
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek
Ara 17.00
1 minik muz
Akşam 19.00
2 köfte- 1 küçük parça et
1 tabak salata (1 tk yağ ile)
1 bardak ayran
Ara 21.00
1 bardak sütlü kahve
2 gün kurusu
2 ceviz
Su 2lt
35 dk tempolu yürüyüş
Senin diyetisyenin adı neydi kendime diyetisyen arıyorum da![]()
Badem sütleri büyük marketlerde satılıyor malum fiyatlar. Evde yapmak isterseniz ; bir bardak bademi suda bekletip robottan çekip süzerseniz badem sütü elde ediliyor diye okumuştum. Ama hiç denemedim
Canım benim çok su icme hastalığım yüzünden eşim evlendigimiz sene taktirmistiKızlaar geçmişi okuyamadım napıyosunuz yoruldum bugun yazlık kışlık işleri market işleri derken .. Bu aralar su sorunum var su içemiyorum hiç özellikle evdeyken çünkü arıtıcı takıldı ama suyun tadına alışamadım diye içmiyorum evde subu da beni kötü etkiliyo