Kahvaltı 10:00
2 haş yumurta
9 zeytin
Marul
Domates salatalık
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
14:30
1 kase bamya yemeği
1 yk pirinç pilav
16:00 2 si bir arada kahve 1 kare çikolata (komşudaydım)
19;00 1 elma
2 lt su
Sabah(11.30)
2 dilim ekmek
Domates
Az peynir
1 yumurtadan omlet
Birkaç zeytin
İkindi(14.30)
Sütlü kahve
2 kurabiye
Yarım mandalina
Akşam bişey yiyemedim. Canım hiçbirşey istemiyor. Belki yeşil çay içerim.
Hiç aç deilim ama hasta gibiyimİkinizde günü baya erken kapatmışsınız acıkmazsınız inşallah
Hiç aç deilim ama hasta gibiyim
Kıskanclık yapıyor resmenEvde adım atmaya , koşmaya çalışabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Her yere arabayla gidiliyor. Soğuk dışarısı. Küçük çocuk da var. O yüzden en iyisi evde yürüyüş kurtarıyor
Masallah verdıgın kılo cok ıyı. Hayırlı olsun bakalım neler olacak bu haftaİyi akşamlar Kızlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta modum çok düştü. Çoğu kez burda takılmayı bırakmayı düşündüm. Şükür bırakmadım. 700 gr daha verdim. Böylece 15 günde 3.1 kilo vermiş oldum. Şu an hala modum biraz düşük. İnş güzelce dinlenirsem, kendimi dinlersem her şey çok güzel olacak.
@asliayet evet eşler biraz huysuz oluyor çocuk bakımı konusunda. Şansını birkaç kere dene bakalım. Yarışımız hayırlı olsun. Bol bol kilo verelim
Sorun cozuldu galıba dogum gunun kutlu olsun
Keşke 21.30 daki arayı yapmasaydın onun dışında çok güzel bir menü olmuş9 Kasım Menüm
Kahvaltı 10.00
1 yağda yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma bal
2 d tahıllı ekmek
Öğle 13.00
6 yk ıspanak (az pirinçli)
Yarım kase şehriyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurt
1 d kepekli ekmek
Ara 16.30
15 tane üzüm
1 b ayran
Akşam 19.00
2 but 2 kanat tavuk haşlama
Bol salata
1 b ayran
1 d kepekli ekmek
Ara 21.30
1 bardak sütlü kahve
2 gün kurusu
2 ceviz
2 lt su
6000 adımı geçtim
Daha sağlıklı bi öğün olabilirmiş ama yapacak birşey yok erimiştir bence o kdr harekete. Öğünlerinin saatini yazabilirsen değerlendirme yapmak daha kolay olur bir deMenu
Soganlı yumurta
Bır kıbrıt kutusu peynır
Ara
Bı avuc fındıkk
Badem karısık kuruyemıs
Aksam
1 tabak yogurtsuz corba seklınde mantı
Mantı yemıyordum aslında kardesımle hararetlı konusuyorduk nasıl oldu anlamadım yemısım cocuklara yedırırkenkardesımle eltıyız aynı konulardan muzdarıp olunca azcık dedıkodu yapmısız
Bunun ustune 1 saat oynadım kostum zıpladım gerı 3 cocugu yıka gıydır erımıstır ınsallah 150 tanede ıp atladım
Sabah 8.5 kahvaltı ara 14 gıbı aksam da 18 de oldu ☺☺Daha sağlıklı bi öğün olabilirmiş ama yapacak birşey yok erimiştir bence o kdr harekete. Öğünlerinin saatini yazabilirsen değerlendirme yapmak daha kolay olur bir de
Keşke 21.30 daki arayı yapmasaydın onun dışında çok güzel bir menü olmuş
Teşekkür ederim canımKıskanclık yapıyor resmen
Masallah verdıgın kılo cok ıyı. Hayırlı olsun bakalım neler olacak bu hafta
Sorun cozuldu galıba dogum gunun kutlu olsun
Diyetisyen demişse doğru demiştir. Ama benim açımdan o saatte yenilen herşey yol su elektrik olarak geri döner sankiDiyetisyen listesine uyuyorum ben canım. Yatmadan 2 saat önce son ara öğünüm
Bilemiyorum aç geziyorum o dereceSu perisi86 bu hafta geçen haftaki kdr kilo verme olur mu... Ben haftada 500 gr civarı verebiliyorum beni geçme
Kurabiye az olmuş 4 olsaymis iyiyimisSabah(11.30)
2 dilim ekmek
Domates
Az peynir
1 yumurtadan omlet
Birkaç zeytin
İkindi(14.30)
Sütlü kahve
2 kurabiye
Yarım mandalina
Akşam bişey yiyemedim. Canım hiçbirşey istemiyor. Belki yeşil çay içerim.
Geçmiş olsun canım ıhlamur fln icseydinKızlar değişik bir baş ağrım var hasta olacak gibiyim. Adetimde yaklaştı o da vücudumda şişlik yaptı. Kendimi kötü hissediyorm şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?