Olur olurİki kilosu ödem olsa
İki kilo da ben versem hedefim 78 bu hafta
Buda yeni mi eskilerdenmiDün nasıl kapanış yaptıysam 71,7 geldim bu gündiyetisyenle başladık bakalım kahvaltım
Aha alay ediyo vallaOlur oluraz daha zorlarsan 70 bile olur
Msjdan sonra 2 felsefe edindim.Günaydın
Bol su içelim. Unutmayalım. Detokslar da yapılsın. Kızlar her gün perşembe gibi düşünelim. Sağlıklı besleniyoruz bu en güzeli diyelim ki, diyet stresi yapmayalım.
Afiyet olsun kaptanım. Güzel bir kahvaltı olmuş yenilesi duruyor. Ben diyet yapmadığım bi zamanda da bu tabakla doyardım.Dün nasıl kapanış yaptıysam 71,7 geldim bu gündiyetisyenle başladık bakalım kahvaltım
Mutlu yıllar kaptanım. Bir tartıl bakalım belki 3 kilo eksik tartar tartıTeşekkür ederim canım
Niye öyle diyorsun 3 kilo daha versem 69 kiloydum
Çok sağol canımmmm
Eski canım Tuğba vardı ya o. En çok o ilgileniyor diğerlerini beğenmedimBuda yeni mi eskilerdenmi
Yok canım alay etmek ne demek hiç tarzım değilAha alay ediyo valla
Şahit olun kızlar
evrennnnnn
sana sesleniyorum
beeeennn 78 olacağıııım
Teşekkür ederim canım
Ne güzel Ben doymadım vallaAfiyet olsun kaptanım. Güzel bir kahvaltı olmuş yenilesi duruyor. Ben diyet yapmadığım bi zamanda da bu tabakla doyardım.
Dün 70,8 dim bu gün 71,7 geldimMutlu yıllar kaptanım. Bir tartıl bakalım belki 3 kilo eksik tartar tartı
Benim 3.olmam gerekmiyornuydu mahamhd benden 100 gr fazla anlamadimEki Görüntüle 2552648
Takım içi durumumuz canlar
Bu etapSu perisi86 1. Oldu
B Baharyagmuru35 2. oldu
madamhd 3. oldu
Tebrik ediyorum kızlar emeklerinize sağlık
@mavimli @asliayet ve ben kilo alarak bitirdik bu etabı
Sagol.cnmAlternatifleri degerlendirebilirsin. Elbiseyi de evde basbasa yemek icin degerlendir derim
Teşekkürler cnmNice mutlu yıllara canim
Çok teşekkür ederimmmm
Yüzdeye bakıyoruz canım. Yüzdesi çok olan kazanıyorBenim 3.olmam gerekmiyornuydu mahamhd benden 100 gr fazla anlamadimAnka ama süpermiş geçen hafta sonunculuktan 2.lige
evet, bu hafta biraz yoğunluk cardı. Pek yazamadım. Kusura bakmayın.Evet harika olacak. Hepimiz kazanmışız tekrardan tebrik ediyorum.Elifcig93 bu hafta çok göremedim seni önümüzdeki hafta daha aktif ol birbirimizi gazlayalım. B Baharyagmuru35 mavişim şeytanın bacağını kırdın sonunda senin adına çok sevindim. @Cordelia_1605 değişmez rakibem 80 lerden 70 lere birlikte terfi edicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?