Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de böyle bi şema oluşturdum. Bu hafta 62 de olacaktım ama 63.1 de kaldım uyumadım
Ben son hedef koydum. Aralarda tartıldıkça yazacağım ara hedeflerim yok. Çünkü her gün tartılıyorum ben mesela cumaya 70 hedef koydum. Çarşamba 71 geldim. Atıyorum tabii burda. Diyorum ki hayatta 70 gelemem. En iyisi bu gün yiyeyim Cuma kaç gelirsem ona göre devam ederim.
İnşallah listeye girince kafama göre yiyip bırakma durumu ortadan kalkacak liste sorumluluğuyla daha dikkatli oluyorum.

10 Kasım Menüm

Kahvaltı 10.00
2 yağda yumurta
1 parça peynir
3 zeytin
2 d kepekli ekmek

Öğle 14.30
8 yk pırasa
Yarım kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
1 d kepekli ekmek

Ara 16.30
1 mandalina
1 b ayran

Akşam 19.00
5 yk etli nohut
1 tabak salata
1 b ayran
2 d kepekli ekmek

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 gün kurusu
2 ceviz

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş

Hedef 70, nasılsa olmaz diye yersen haftaya o hedef hiç olmaz değil mi kaptanım?
Benim bu hafta hedefim 85. Çarşamba 85,9 çıktım diye yersem cuma 86,5 çıkarım yemezsem 85,5. Bu mantık daha güzel bence

Kabak da iyi fikir Ben cok severim
Ben de suan cok sevıyorum 2 3 yıl oncesınde agzıma koymazdım
Bu kabak salatasını ben normalde de yaparım zaten üzerine dereotu ile birlikte. Tamam yarından itibaren ben de yapayım Teşekkür ederim. İnşallah 3 er kilo veririz
Rıca ederım ben bı yemek kasıgı cevızı sote edıp koydum uzerıne cocuklarla bırlıkte kasıkladık
Benim evde de kabak var bende yapabilirim aslında. Kaç gün yapacaksınız kızlar?
3 gun yapılıyormus vucud alısmasın dıye
Benim diyetisyen de yazdı onu haftaya 3 gün yapacağım ama ben kabak hiç sevmiyorum
Bende 2 3 yıl once yemeye basladım sımdı cok sevıyorum sarımsaklı yogurtla super gıdıyor

Eveet gelelım menuye
Bugun degısıktı
Sabah 9 da
3 4 tane mınık pankek cok severım dayanamadım ıcınede kavrulmus susam atmıstım sımıt tadı vardı ıstegım gectı
2 yemek kasıgı kadar mantarlı yumurta
Kıbrıt kutusu kadar peynır

Ara 13 gıbı
Turk kahvem bıtmıs nescafeye 3/1 oranında sut 3/2 su olacak sekılde su katıp ıctım bı kupa

Ogle 15 de
Kabak
Sarımsaklı yogurt eslıgınde ıkızlerde ortak cıktılar
Hersey cok guzeldı cocukları parka çıkardım acıktım saat gec oldu eve gelınce hazırda patates kekı vardı mınık ınce bı dılım ondan yedım baska da bısey yok
Yanı kabagı bı ogun yemıs oldum bakalım bugun kac gıdecek

Sımdı bol su yesılcay
Spor 3 km yurumusumdur evdede 100 ıp atladım

İnşallah ben de severim bakalım

İşte o yüzden aylardır 69 olamadım
Bende 69 olmak istiyorum 2 aydır 72 den 69 olamadım ya valla bu 70.8 i görünce haftasonu yine biraz bozuldu gibi ama yarın tam tutcam derken yemeğe misafirim var ve eşim pide yaptircam diyo .bari çok az tadımlık yiyip yanina güzel bi çorba yapip karnımı öğlen iyi doyurup pideye tok olayim diyorum

Slm kızlar güzel bir gün geçirdik kizkardesimlerle gittik ıyi geldi dogayla iç içe olmak

Kızımı yıkadım evi topladim tam buraya yazacaktım
Erkek kardeşim aradi gelinimizin annesi evine gitti haftasonu gelecek (anadolu yakasinda oturuyorlar)

Abla bebek çok kusuyor gelirmisin diye normaldir dedim ama gelmezsen dr goturcez dediler annem grip gidemiyor bana kaldı gitmek

Kostur kostur gittim kuzum melekler gibi uyuyo maşallah ateşi yOk biraz oturdum ağladı kucağıma aldım sevdim annesi emzirdi gazını çıkardı geri uyudu

fantastikaaa fışkırarak kusmus galiba anlatimlarina göre normal mi

Kızımda 40 gün olmadan öyle bi kaç gün kusmustu

Bu hafta inş canım 69 ucundan görürürsün

Hergun tartilma canım motivasyon düşer naptin kaptanim öyle

Bugün yediklerim
Sabah 09:00 serpme kahvaltı su böreği fln yemedim digerlerinin tadına baktim

12:00 sade soda

16:00 4 parça ızgara et salata bi dilim ekmek ayran

18:00 bi muz

21:00 4 ceviz yeşil çay

İyi akşamlar kızlar bugün pikniğe gittik yeni geldik eve . kafa dinlemeye gittik ama 4 cocukla yorulup geri geldik.
Sabah 9.00
1 hamur kızartması minikti
5 Zeytin
Domates
Salatalık
Tavada 1 yumurta

Ara:12.00
1 öandalina

Akşam15.30
1 tavuk but
2 avuc içi kadar kırmızı et
Salata bolca

Ayy kızlar kusura bakmayın ya menümü yazayım da, hiç fırsat olmadı girmeye çok üzgünüm Hafta içi epey yazıyorum da haftasonu maalesef.

Sabah 9.30
1 dilim ekmek üzeri bal, tereyağ
3 kaşık soğanlı peynirli omlet

Öğlen 13.00
Detoks suyu

Akşam 17.00
1 levrek ızgara
Salata

Senin menülerine bayılıyorum bende böyle yapıyordum ama olmuyo bugünlerde başlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…