Ben son hedef koydum. Aralarda tartıldıkça yazacağım ara hedeflerim yok. Çünkü her gün tartılıyorum ben mesela cumaya 70 hedef koydum. Çarşamba 71 geldim. Atıyorum tabii burda. Diyorum ki hayatta 70 gelemem. En iyisi bu gün yiyeyim Cuma kaç gelirsem ona göre devam ederim.Ben de böyle bi şema oluşturdum. Bu hafta 62 de olacaktım ama 63.1 de kaldım uyumadım
Hedef 70, nasılsa olmaz diye yersen haftaya o hedef hiç olmaz değil mi kaptanım?Ben son hedef koydum. Aralarda tartıldıkça yazacağım ara hedeflerim yok. Çünkü her gün tartılıyorum ben mesela cumaya 70 hedef koydum. Çarşamba 71 geldim. Atıyorum tabii burda. Diyorum ki hayatta 70 gelemem. En iyisi bu gün yiyeyim Cuma kaç gelirsem ona göre devam ederim.
İnşallah listeye girince kafama göre yiyip bırakma durumu ortadan kalkacak liste sorumluluğuyla daha dikkatli oluyorum.
İşte o yüzden aylardır 69 olamadımHedef 70, nasılsa olmaz diye yersen haftaya o hedef hiç olmaz değil mi kaptanım?
Benim bu hafta hedefim 85. Çarşamba 85,9 çıktım diye yersem cuma 86,5 çıkarım yemezsem 85,5. Bu mantık daha güzel bence
Ben de suan cok sevıyorum 2 3 yıl oncesınde agzıma koymazdımKabak da iyi fikirBen cok severim
Rıca ederım ben bı yemek kasıgı cevızı sote edıp koydum uzerıne cocuklarla bırlıkte kasıkladıkBu kabak salatasını ben normalde de yaparım zaten üzerine dereotu ile birlikte. Tamam yarından itibaren ben de yapayım Teşekkür ederim. İnşallah 3 er kilo veririz
3 gun yapılıyormus vucud alısmasın dıyeBenim evde de kabak var bende yapabilirim aslında. Kaç gün yapacaksınız kızlar?
Bende 2 3 yıl once yemeye basladım sımdı cok sevıyorum sarımsaklı yogurtla super gıdıyorBenim diyetisyen de yazdı onu haftaya 3 gün yapacağım ama ben kabak hiç sevmiyorum
Bende yapayım ya benım neyım eksık fazlam bıle varSağdan soldan çektiğim kopyalardan sonra bunu yaptım
Ben de buzdolabına astımBende yapayım ya benım neyım eksık fazlam bıle varya bende hergun kılomu buzdolabının uzerıne astıgım kagıda yazıyodum mısafır geldı kaldırdım hersey ondan sonra oldu zaten
İnşallah ben de severim bakalımBen de suan cok sevıyorum 2 3 yıl oncesınde agzıma koymazdım
Rıca ederım ben bı yemek kasıgı cevızı sote edıp koydum uzerıne cocuklarla bırlıkte kasıkladık
3 gun yapılıyormus vucud alısmasın dıye
Bende 2 3 yıl once yemeye basladım sımdı cok sevıyorum sarımsaklı yogurtla super gıdıyor
Bende 69 olmak istiyorum 2 aydır 72 den 69 olamadım ya valla bu 70.8 i görünce haftasonu yine biraz bozuldu gibi ama yarın tam tutcam derken yemeğe misafirim var ve eşim pide yaptircam diyo .bari çok az tadımlık yiyip yanina güzel bi çorba yapip karnımı öğlen iyi doyurup pideye tok olayim diyorumİşte o yüzden aylardır 69 olamadım
Bu hafta inş canım 69 ucundan görürürsünBende 69 olmak istiyorum 2 aydır 72 den 69 olamadım ya valla bu 70.8 i görünce haftasonu yine biraz bozuldu gibi ama yarın tam tutcam derken yemeğe misafirim var ve eşim pide yaptircam diyo .bari çok az tadımlık yiyip yanina güzel bi çorba yapip karnımı öğlen iyi doyurup pideye tok olayim diyorum
Hergun tartilma canım motivasyon düşer naptin kaptanim öyleBen son hedef koydum. Aralarda tartıldıkça yazacağım ara hedeflerim yok. Çünkü her gün tartılıyorum ben mesela cumaya 70 hedef koydum. Çarşamba 71 geldim. Atıyorum tabii burda. Diyorum ki hayatta 70 gelemem. En iyisi bu gün yiyeyim Cuma kaç gelirsem ona göre devam ederim.
İnşallah listeye girince kafama göre yiyip bırakma durumu ortadan kalkacak liste sorumluluğuyla daha dikkatli oluyorum.
Çok zor ama insallahBu hafta inş canım 69 ucundan görürürsün
Senin menülerine bayılıyorum bende böyle yapıyordum ama olmuyo bugünlerde başlayacağım inşallah10 Kasım Menüm
Kahvaltı 10.00
2 yağda yumurta
1 parça peynir
3 zeytin
2 d kepekli ekmek
Öğle 14.30
8 yk pırasa
Yarım kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
1 d kepekli ekmek
Ara 16.30
1 mandalina
1 b ayran
Akşam 19.00
5 yk etli nohut
1 tabak salata
1 b ayran
2 d kepekli ekmek
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 gün kurusu
2 ceviz
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?