Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah 10:00
1 tereyağda yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal

Öğle 12:00 2 lahana sarması

15:00 2 ceviz.

21:00 1 bardak süt

1 fincan Yeşil çay
1,5 lt su

Aşırı derecede baş ağrım vardı bugün ne ev işi yaptım ne yemek yaptım öylesine Elimin altında hazır bişilerden Yedim bugünlük böyle oldu valla

Geçmiş olsun

Senin menülerine bayılıyorum bende böyle yapıyordum ama olmuyo bugünlerde başlayacağım inşallah

İlk başlarda zor geliyo gün boyu yemek yiyormuşsun gibi ama zamanla alışıyosun. Şuan listeye uymakta pek sorun yaşamıyorum. Sadece her gün hem sebze hem protein çeşit yapmak gerekiyor

Geçmiş olsun canım. Kahvaltıdan sonra pek bişey yememişsin bişeyler yesen baş ağrına da iyi gelirdi belki

Bazı bebekler sebepsiz kusabiliyor cnm. Artarak devam ederse bi doktora gösterirsiniz.

Bugünkü menüm:

Kahvaltı (10.30)
3 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates

Ara(14.30)
Yarım avuç balık kraker

Akşam (17.30)
Ev yapımı hamburger(tam buğday unundan yaptım ekmeğini)

Spor:6 bin adım, 100 ip
Su :1,5 lt
Arada içtiğim yeşil çayları yazmıyorum

Merhabalar arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim dogum kilolarımı verdim ancak tam fit olmak istiyorum dogum kiloları için sıkı diyet yaptım kendim ama şu ara tekrar başlamak istiyorum yarın tartılıp güncel kilomu yazıp başlıycam inşallah emziriyorum bu arada oğlum 15 aylık

Gayet güzel afiyet olsun

Ben de buzdolabına astım
Tam gozum donuyor dım dım dımmmm bakıyorum emek vermısım duruyorum sonra
Kızlar akşam yemezsem kilo veriyorum sanki bana öyle geliyor
Ben dun mantı yedım dereotlu pogaca tırtıkladım ama 6 dan sonra kestım normalde 5 ten sonra bısey yemıyorum yınede 100 gr gıtmıstı dune kadar.. boyle boyle yaklasık 7 kg verdım 3 ayda

Hoşgeldin tabi ki
Kaptanımız ilgilenir. Kilon nedir? Hedefin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…