- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Tabi ki canım. Akşam 6-7 den sonra yemeyince acayip zayıflıyor insan.Kızlar akşam yemezsem kilo veriyorum sanki bana öyle geliyor
Geçmiş olsunSabah 10:00
1 tereyağda yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
Öğle 12:00 2 lahana sarması
15:00 2 ceviz.
21:00 1 bardak süt
1 fincan Yeşil çay
1,5 lt su
Aşırı derecede baş ağrım vardı bugünne ev işi yaptım ne yemek yaptım öylesine Elimin altında hazır bişilerden Yedim bugünlük böyle oldu valla
Senin menülerine bayılıyorum bende böyle yapıyordum ama olmuyo bugünlerde başlayacağım inşallah
Sabah 10:00
1 tereyağda yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
Öğle 12:00 2 lahana sarması
15:00 2 ceviz.
21:00 1 bardak süt
1 fincan Yeşil çay
1,5 lt su
Aşırı derecede baş ağrım vardı bugünne ev işi yaptım ne yemek yaptım öylesine Elimin altında hazır bişilerden Yedim bugünlük böyle oldu valla
Bazı bebekler sebepsiz kusabiliyor cnm. Artarak devam ederse bi doktora gösterirsiniz.Slm kızlar güzel bir gün geçirdik kizkardesimlerle gittik ıyi geldi dogayla iç içe olmak
Kızımı yıkadım evi topladim tam buraya yazacaktım
Erkek kardeşim aradi gelinimizin annesi evine gitti haftasonu gelecek (anadolu yakasinda oturuyorlar)
Abla bebek çok kusuyor gelirmisin diye normaldir dedim ama gelmezsen dr goturcez dediler annem grip gidemiyor bana kaldı gitmek
Kostur kostur gittim kuzum melekler gibi uyuyo maşallah ateşi yOk biraz oturdum ağladı kucağıma aldım sevdim annesi emzirdi gazını çıkardı geri uyudu
fantastikaaa fışkırarak kusmus galiba anlatimlarina göre normal mi
Kızımda 40 gün olmadan öyle bi kaç gün kusmustu
Gayet güzel afiyet olsunBugün menüm
Kahvaltı 13:00
4 kaşık menemen
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 KK peynir
1 dilim ç.ekmeği
Yarım kandil simidi ( kalmış canım çekti)
2 şekersiz çay
Ara saat 16:00
1 porsiyon üzüm
Domates salatalıj
1dilim ç.ekmeği
Akşam saat 19:30
1 kase çorba
1 tavuk pirzola
Yeşil salata
1 dilim ç.ekmeği
Gece
Sodalı dereotlu limonlu ayran
Tam gozum donuyor dım dım dımmmm bakıyorum emek vermısım duruyorum sonraBen de buzdolabına astım
Ben dun mantı yedım dereotlu pogaca tırtıkladım ama 6 dan sonra kestım normalde 5 ten sonra bısey yemıyorum yınede 100 gr gıtmıstı dune kadar.. boyle boyle yaklasık 7 kg verdım 3 aydaKızlar akşam yemezsem kilo veriyorum sanki bana öyle geliyor
Sen başladın mı detoksa ? Ben çok memnunum.Gayet güzel afiyet olsun
Hoşgeldin tabi kiMerhabalar arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim dogum kilolarımı verdim ancak tam fit olmak istiyorum dogum kiloları için sıkı diyet yaptım kendim ama şu ara tekrar başlamak istiyorum yarın tartılıp güncel kilomu yazıp başlıycam inşallah emziriyorum bu arada oğlum 15 aylık
1 gun içtim bıraktım. Yarin yeniden basliycamSen başladın mı detoksa ? Ben çok memnunum.
Herşey güzel olacak mı yazdın? Neyi sildin? Merak ettim.İyi geceler kızlar. (Siyasi algilanmasin diye sildim) her şey gönlünüzce olsun
İç mutlaka canım. Çok işe yarıyor.1 gun içtim bıraktım. Yarin yeniden basliycam
Bende yoğurt limon pulbiber kürüne bşladım dün.İç mutlaka canım. Çok işe yarıyor.
Yarın Her şey daha güzel olsun yazmıştım.Herşey güzel olacak mı yazdın? Neyi sildin? Merak ettim.
Siyasi deyince benimde aklıma direk bu geldiHerşey güzel olacak mı yazdın? Neyi sildin? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?