Bu hafta biraz karışık oldu. Bir gün iyi bir gün kötüSen nasılsın canım ya senle de konuşamadık kaç gündür
İnşallah görmezsin canım. Görürsen acilen detoks yapacaksın artık.En azından 71.7 görmesem çok iyi olacak yoksa artık ben nasıl toparlanirim blmiyorum
Menü paylaşmadığın için bilemiyorum canım. Listeye alayım mı seni iyi gelecekse sanaBu hafta biraz karışık oldu. Bir gün iyi bir gün kötü
Baya baya aç gezmişsin yaa böyle de metabolizma yavaşlamasın.Menüm
Sabah saat 09:30
1 elma
Çeyrek armut
Ara 11:30
2 yumurta
2 zeytin
Yarım KK peynir
Öğlen 15:00
1 kase çorba
1 büyük patates haşlama
Akşam 20:30
5 ad üzüm
1 muz
1 mandalina
Bol su
2 sade türk kahvesi
Bilmiyorum aç hissetmiyorum ama şiştim sanki. Bakalım yarın tartı ne diyecek.Baya baya aç gezmişsin yaa böyle de metabolizma yavaşlamasın.
bu hafta değil de önümüzdeki hafta ve sonrasi listede olsam çok iyi olurMenü paylaşmadığın için bilemiyorum canım. Listeye alayım mı seni iyi gelecekse sana
Afiyet olsun canım. Aksam meyve fazla gibiBaya baya aç gezmişsin yaa böyle de metabolizma yavaşlamasın.
Sen izinde olduğun için yüzden bölünecek takımın ortalaması düşecek. Bence listeye girmeyi düşünüyorsan yarınki ortalamamıza göre gir. Zaten derece gelecek olursa haftaya alırm ama geçen haftaki gibi falan olursak gir bence. Asliayet i alacaktım ama aktif değil fazla. Deneme süresini uzatacağım onun. 1 kişilik yer var şimdi.bu hafta değil de önümüzdeki hafta ve sonrasi listede olsam çok iyi olur. Bu hafta çok dikkatli olmalıyım. Yoksa kendime güvenim de kalmayacak.
Bana mı dedin? Misafirlik te yemek yemedim. Sohbet sırasında meyveleri yedim. Normalde yemem bu kadar.Afiyet olsun canım. Aksam meyve fazla gibi
Tamam kaptanım gerçekten kilo vermem lazım ve liste beni baya baya kamçılar.Sen izinde olduğun için yüzden bölünecek takımın ortalaması düşecek. Bence listeye girmeyi düşünüyorsan yarınki ortalamamıza göre gir. Zaten derece gelecek olursa haftaya alırm ama geçen haftaki gibi falan olursak gir bence. Asliayet i alacaktım ama aktif değil fazla. Deneme süresini uzatacağım onun. 1 kişilik yer var şimdi.
Afiyet olsun canım.Bana mı dedin? Misafirlik te yemek yemedim. Sohbet sırasında meyveleri yedim. Normalde yemem bu kadar.
Böyle birşey nasıl oldu ben anlamadım.onu da ama neyse bence kıymalı pide ve cig köftenin ödemi bianda 7200 kalori almis olmam imkansız o kdr spor da yaparkenİnşallah görmezsin canım. Görürsen acilen detoks yapacaksın artık.
Uyku Nasıl birşeyHerkese hayırlı geceleryatın siz de sabaha ödem olacak uykusuzluktan
kız 2013de konu açmıştın evlendınmı o cocukla sen ?Kolum yandı yemek kaynayan sicak tencereye yapisti cok aciyor baya kizardi au topladi
Eltim bende hala o sırada arkadaş ve ev sahibim oturmaya geldi 2 kere otururken nohut yanma tehlikesi geçirdi filan falan kızlar öylemenüyü birazdan paylascam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?