Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yüzüm çok kötü durumda her yeri sivilce içinde ve sis ağrılı sivilceler çıkmaya devam ediyor mahvolmuş durumdayım ne yapicam blmiyorum ilaç aldim kullanıyorum ama hala ise yaramadı .
Daha önce çok kez dermatologa gittim ama çare olmuyor deliricem kızlar Yüzüm de çıkmayan yer kalmadı

Sabah 08.30
2 cb çay
Peynir 3 dl
Zeytin 2 adet
Domates, salatalık
1 tk bal
2 dl ekmek

Öğle 13.00
Ton balıklı salata
1 sb portakal suyu

Akşam 19.00
1 kase yayla çorbası
4 orta boy fırında mücver

Su 1.5 lt
Spor yürüyüş 11 bin adım

Sağdan soldan bi ilaç ismi duyuyordum ama şimdi hatırlayamadım. Sivilceleri kesin yok ediyormuş da biraz ağır bir ilaçmış dudaklar falan yara oluyormuş. Cildiye doktorları en son çare yazıyor sanırım o ilacı belki de kullandın bilmiyorum

O ilacı ben kullandım çok ağır bir ilaç ama müthiş bir çözüm.
Adını söylemek burda doğru olur mu bilemedim imza ile veriyor doktor çünkü.
Yalnız hamilelik durumu olan ya da 6 ay içinde hamile kalacaksanız kullanılmıyor, sakat bebek doğmasına sebep olabilir. Aman dikkat kızlar.

Biliyorum kullanmadim zaten kullanamam onu 6 ay içinde gebelik düşünüyorum o zaman yasak

Aidin Salihin kitabında zararlı ve sık beslenince veya çok fazla makyaj ve kimyasal deyerjan kullanınca metabolizma onları tamamen atamıyor böbrek ve karaciğere gönderiyor onlar da başedemezse ya ciltten sivilce, çiban, vitiligo olarak atıyor ya da damarlara gönderiyor damar tıkanıklığına sebep oluyor diyor. Açlıklarla ve hacamatla karaciğer temizliği yapılması lazım diyor. İlaçlar karaciğerini tamamen mahveder bi yeri düzeltirken başka tarafı bozar sen beslenmeni düzelt makyaj yapıyorsan bırak gerisi kendiliğinden çözülür.

Afiyet olsun canım. Bu hafta biraz karıştırdım ben her şeyi spora devam ediyorsun dimi.

Afiyet olsun. İnşallah sabaha eksi görürsün bakalım merakla bekliyorum

Mücveri nasıl yaptın canım diyete uygunsa detoks yaparken belki olur

afiyet olsun canım inşallah sabaha güzel bi sonuç alırsın. Çok gitmezse bundan sonra Perşembe günleri bulgur yeme öyle deneyelim bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…