Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sır kabakta. Turşu suyundan sonra (bir de lahana ) 2 gün resmen 100 kg gibi hissettim kendimi
Ayy ne yapsam bu hafta da kabak mı denesem Şaka maka ya benim porsiyonlarım çok galiba akşam yemeğinde. Dün dedim ya arkadaş sadece yarım tabak yiyormuş

gayet iyi bir sonuç canım

Kaptanım yaa haklısın valla ama bu hafta ben de anlamadım ne oldu hiç kaçamak yapmadım bile 64.6 kilo olmuşum O kadar detoks suyu içtim iğrenç iğrenç Aşırı mutsuz bir Cuma. Günaydın.

kaptan dolunay etkiliyor diyor ya belki ondandır bu hafta canım moral bozma. Haftaya daha dikkatli ol bakalım eksiye geçersin inşallah.

Gecen hafta 75.6 ıdım bu hafta 74.9 eskı kıloma dondum bakalım bu hafta gercek kılo verebılırım

tebrikler canım

Günaydın canım merakla bildirim bekliyorum

hiç umduğum gibi olmadı ne yazık ki salı günü çook güzel bir eksi gördüm cumaya kadar artar diye umut ettim kaçamak da yok ama salı günkü rakamdan artıyım. Bekliyorum bakalım birazdan tekrar tartılacam.

Geçen hafta azıcık gitmişti yine, bu hafta artı geldi resmen Neyse bozmuyorum, tavsiyelerinize açığım :) Bakalım bu hafta da elimden geleni yapacağım.

Bende her kilo yarışmamda 7 lerden 6 lara geçerken illa kaldım 70 de bir hafta valla gıcık bişi

Bak seninle üçüncü kez aynı takımdayız. sen diyete başlayınca güzel kilo veriyorsun o konuda başarılısın. Ama sonra kısa zamanda geri alıyorsun. Bence bu sefer hedefi daha aşağılarda tut 64-65 falan mesela sonra da korumayı dene zayıfladın diye hemen salma kendini. Verdiğin kiloya vücut alışsın benimsesin sonra bu kadar hızlı aynı kiloları almazsın bence.

Ayy ne yapsam bu hafta da kabak mı denesem Şaka maka ya benim porsiyonlarım çok galiba akşam yemeğinde. Dün dedim ya arkadaş sadece yarım tabak yiyormuş

Ya öyle ömür mü geçer arkadaş. Kulağa hiç zevkli gelmiyor Senin menülere kaptan bir baksın bakalım ne yorum yapacak. Kaptanın tecrübelerine kulak ver bence.

De mi bana da öyle geldi, resmen yemeden yaşıyor Ama demek ki 50 kilo dolaşmanın sırrı orada Evet kaptancımın yorumlarını bekliyorum. Aslında diyetisyene gidip listeye uyabilsem daha süper olur ama benim için imkansız

Bir süre sonra sıkılıyorum diyetten bir tüm beyAz ekmeği yiyip kiloları geri alıyorum , bilmiyorum canım bakalım vereyim de korumak için de çabalayacağım inşallah

Geçen hafta :82
Güncel : 79.3
Fark: 2.7 kg

Anka evren 78 mesajımı duymamış valla
Ben geçen hafta regldim, onun ödemi gitti
Diyette de ilk haftam onun için böyle oldu sanırım
Bi de ben bu fazla 12 kiloyu Mayıs ayından bu yana aldım daha yeni yani kızlar .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…