- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Cok guzel. Profilinde kı kılonu guncelle kafam karısıyo
Ediyorum kaptanım dün gitmiçtim spora . dün menümü yazarken unutmuşum insanda kafa bırakmıyorlar. Bide bugun yola cıkcaz kafam bi dünya.Afiyet olsun canım. Bu hafta biraz karıştırdım ben her şeyi spora devam ediyorsun dimi.
Kızlar profile nasıl kilo yazılıyo??????Cok guzel. Profilinde kı kılonu guncelle kafam karısıyo
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 74.4 sanırım
Bu hafta 73.7 kg
Fark 0.7 kg
Günaydın Canlar,
Hayırlı cumalar.
Tartı sonucum 61,3 O kadar iyi değil ama, daha yeni regl oldum şişkinlikler tam gitmedi bence.
Öte taraftan hafta sonu geliyo, illaki kaçamak olacak. Önümüzdeki hafta 60 ları görebilirsem çok mutlu olucam.
Geçen Hafta :61,9
Bu hafta :61,3
61,9/61,3/0,6/0,97
Günaydın kızlar Biz kızımla hastanedeyiz gece sabaha kadar oksurdu uyuyamadi öğretmenine msj attım hasta çocukları sinifa almayın diye
Daha bi hafta oldu antibiyotik iğnesi biteli iyilesmisti dünle bu gün yine grip öksürük
Yine igne verdi alerji için ilaç verdi ıgnesini yapilirken sesi yikti hastaneyi
Kızlar profile nasıl kilo yazılıyo??????
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar Biz kızımla hastanedeyiz gece sabaha kadar oksurdu uyuyamadi öğretmenine msj attım hasta çocukları sinifa almayın diye
Daha bi hafta oldu antibiyotik iğnesi biteli iyilesmisti dünle bu gün yine grip öksürük
Valla zorladım da olmadı yatebrikler canım gayet iyi
hey maşallahbiraz daha zorlasan 78 olacakmış
eksi görmene sevindim
Maşallah canım çok iyi
Tebrikler canım
Çok geçmiş olsun yaGünaydın kızlar Biz kızımla hastanedeyiz gece sabaha kadar oksurdu uyuyamadi öğretmenine msj attım hasta çocukları sinifa almayın diye
Sağol canım gerçekten çok yoruldum kendimde aynıyım alerjik ilaç verdi kkbÇok geçmiş olsun ya
Bilemedim bende demir hapı kullaniyorumKızlar balık yağı kilo aldırır mı yaaaaaŞimdi aklıma geldi 2 haftadır balık yağı kullanıyorum ben
Canım kızın için balık yağı ve d vitamini kullanıyor musun? Bağışıklık için önerdi bize doktor.Sağol canım gerçekten çok yoruldum kendimde aynıyım alerjik ilaç verdi kkb
Psikiyatrisi saymıyorum
Sizler sayesinde motivasyonum artıyor
Sağol canım aynen elim kolum bağlanıyor 10gunde hastaneye verdigimiz para 500milyonu geçti ıyi olsa anaokulundan kaynaklı dedi drçok geçmiş olsun canımçocuklar hasta olunca hayat duruyor
Valla zorladım da olmadı ya
Bağışıklık güçlendirici hepsinin icinde bulunduğu bitkisel şurup kullaniyor bi haftadir bütün vitaminler var içindeCanım kızın için balık yağı ve d vitamini kullanıyor musun? Bağışıklık için önerdi bize doktor.
Olsun canım her şerde bir hayır vardır insan kıyamıyor ama belli ki böylesi hayırlı rabbim şifalar versinSağol canım aynen elim kolum bağlanıyor 10gunde hastaneye verdigimiz para 500milyonu geçti ıyi olsa anaokulundan kaynaklı dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?