Canım her an burada olamazsın elbette. Kolaylıklar dilerimSelam kızlar bakamadım hiç. Çok yoğun geçti gün. Şimdi de kayınvalidemler yemeğe gelecek. Alel acele bi yemek yaptım. Onlar gelene kadar size yazayım dedim. Ne kadar ilgisiz bi kaptan oldum yaa kusura bakmayın
Eline sağlık. Güle güle kullanşuraya bitmiş bir madam bırakayım
oturma odasının camlarını koltukları ve halısını sildim toz aldım süpürüp sildim. Yatak odasının camlarını aynalarını sildim toz alıp yerleri süpürüp sildim. Kalan yerleri de süpürüp sildim. Temizlik bitti ama bende bittim. Daha mutfakta işlerim var sabah da kahvaltıya misafirim var
Rakibem hiç görünmüyorsun diye yazacaktım temizlik yapmışsın kolay gelsin ❤şuraya bitmiş bir madam bırakayım
oturma odasının camlarını koltukları ve halısını sildim toz aldım süpürüp sildim. Yatak odasının camlarını aynalarını sildim toz alıp yerleri süpürüp sildim. Kalan yerleri de süpürüp sildim. Temizlik bitti ama bende bittim. Daha mutfakta işlerim var sabah da kahvaltıya misafirim var
Kolay gelsin canım ❤Selam kızlar bakamadım hiç. Çok yoğun geçti gün. Şimdi de kayınvalidemler yemeğe gelecek. Alel acele bi yemek yaptım. Onlar gelene kadar size yazayım dedim. Ne kadar ilgisiz bi kaptan oldum yaa kusura bakmayın
Inş canım bu sefer hep birlikte basaririzBu hafta yalnızım ben bol bol tembellik yapıyorum :)
Bu hafta nispeten daha iyi diyete adapte oluyorum nihayet.
Ay inşallah bu sefer basarayim.
İnşallahRakibem hiç görünmüyorsun diye yazacaktım temizlik yapmışsın kolay gelsin ❤
Kolay gelsin canım ❤
Inş canım bu sefer hep birlikte basaririz
Selam kızlar bakamadım hiç. Çok yoğun geçti gün. Şimdi de kayınvalidemler yemeğe gelecek. Alel acele bi yemek yaptım. Onlar gelene kadar size yazayım dedim. Ne kadar ilgisiz bi kaptan oldum yaa kusura bakmayın
Rakibem hiç görünmüyorsun diye yazacaktım temizlik yapmışsın kolay gelsin
Valla almanyada antibiyotik yasak gibi bisey o kadar az tercih ediliyor. Hele bebek ve cocuklara yok gibi bisey, asla verilmiyor desem yeridir. Biz enfeksiyonlari sogan kürleriyle falan gecirdik doktor veriyor bu kürleri.Sabah kahvaltı sonrası bebeğinizi kontrole götürdük çok şükür her şeyi iyi
Gitmisken hastaneye kizimada kontrol açtırdım ayni dr öksürüğü hafifledi ama devam ediyor dr muayene etti enfeksiyonu tam geçmemiş dedi
Yine antibiyotik şurup yazdı bu ay antibiyotik iğnesi yapıldı 8 gün zaten ama dr yazdı kullan artmasin öksürüğü diyorum ama bi ikilem icindeyim
Ne detoksu yapacaksin basit malzemeleri olan bisey tercih etsene.Detoks malzemelerini bulamadim
Bıde bu kadar saf oldugumuza sasırıyorum esım eve geldı anlattım ses duydugumu. Ikımızınde hırsız olabılecegı gelmedı aklımıza. Insanlar nıye bu kadar kotu oldu ahlak duygularımızı ne ara kaybettık saskınım... cocuklarım uyuyordu ısık kapalıydı ya evde yokuz zannedıp bızım eve gelseydı ayy muge anlıda boyle oldurulen kac kısı oldu allahım sen koru... neysekı maddı kayıp yok acamamıslar serefsizler2 gun once aksam 8 gıbı kapı seslerı duymustum ust katta ben alt katta ev sahıbım oturuyor evde yoklardı. Bugun eve geldıler. Kapılarını acmaya calısmıs hırsızlar. Kapıları zara gormus. Hıcte farketmedık zedelenmelerı. Resmen ben evde tek basımayken merdıven daıresınde hırsız varmıs. Cok cok korktum tedırgın oldum. Ilk kez boyle bıseyle karsılastım bı suru senaryo geldı ya hırsız yukarı cıksaydı napardım... sehrın kotu yuzunu bugun gordum resmen... 4 ay once koyden sehır merkezıne tayın olduk
Şaştım canım geçmiyor öksürüğü boğazında enfeksiyon geçmemiş dedi yazdıValla almanyada antibiyotik yasak gibi bisey o kadar az tercih ediliyor. Hele bebek ve cocuklara yok gibi bisey, asla verilmiyor desem yeridir. Biz enfeksiyonlari sogan kürleriyle falan gecirdik doktor veriyor bu kürleri.
Korkularınızda haklısınız Allah korusunBıde bu kadar saf oldugumuza sasırıyorum esım eve geldı anlattım ses duydugumu. Ikımızınde hırsız olabılecegı gelmedı aklımıza. Insanlar nıye bu kadar kotu oldu ahlak duygularımızı ne ara kaybettık saskınım... cocuklarım uyuyordu ısık kapalıydı ya evde yokuz zannedıp bızım eve gelseydı ayy muge anlıda boyle oldurulen kac kısı oldu allahım sen koru... neysekı maddı kayıp yok acamamıslar serefsizler
Allah korusun canımBıde bu kadar saf oldugumuza sasırıyorum esım eve geldı anlattım ses duydugumu. Ikımızınde hırsız olabılecegı gelmedı aklımıza. Insanlar nıye bu kadar kotu oldu ahlak duygularımızı ne ara kaybettık saskınım... cocuklarım uyuyordu ısık kapalıydı ya evde yokuz zannedıp bızım eve gelseydı ayy muge anlıda boyle oldurulen kac kısı oldu allahım sen koru... neysekı maddı kayıp yok acamamıslar serefsizler
Benım ıkızlerımın premature oldugu ıcın cok cabuk hastalanırlar cok oksururler. Dogal cozumu buldum tık dıye kesıyor oksurugu. Adı gunluk sakız aktardan alın 2 sekılde kullanımı var. 1.sı kullanmayacagınız mınık bı tencereye gunluk sakızı koyup yakmak. Cıkan dumanı bı pamuga toplayın bırgun sırtına bı gün gogsune koyun beklesın. Bu bıraz zahmetlı geldı bana. 2. Sı ıse pamugun (pamuk yoktu pamuklu bı bezı kullandım) arasına gunluk sakızı havanda dovup pamugun arasına koyacaksınız. Utuyle ıyıce erıyene kadar ısıtacaksınız sakızın kokusu cıkıyor zaten. Bıraz sogutup yıne bı gun gogsune bı gu sırtına koyacaksın kontrol et eger erımemısse aynı pamugu ısıtıp ısıtıp koyabılırsın. Oglum sıddetlı oksuruyordu yenı. Hemen ısıttım gogsune koydum sımdı mısıl mısıl uyuyor ınsallah anlatabılmısımdırŞaştım canım geçmiyor öksürüğü boğazında enfeksiyon geçmemiş dedi yazdı
Benimde aynı geniz akintisi hiç durmuyo kbb alerji için gece yatarken ilaç verdi bütün gün baş dönmesi yapıyordu bıraktım zaten psikiyatrisin verdiği ilaçlarda eklenince kafamı kaldıramıyordum
Sogan kürü nasıl canım yazarmisin pazartesi okul başlıyor antibiyotik bitince bi hafta sonra yine tekrarlar hasta cocuklardan geçer
Deniyim
Amın allah butun ıyı ınsanları şerlılerden korusun ınsallah...Korkularınızda haklısınız Allah korusun
Amın vallahı cok korktum ben bıraz tırsagım sanırım azıcık sogukkanlı olmak lazımAllah korusun canım
Denerim canım kaydettim yazıyı çok tşk ederimBenım ıkızlerımın premature oldugu ıcın cok cabuk hastalanırlar cok oksururler. Dogal cozumu buldum tık dıye kesıyor oksurugu. Adı gunluk sakız aktardan alın 2 sekılde kullanımı var. 1.sı kullanmayacagınız mınık bı tencereye gunluk sakızı koyup yakmak. Cıkan dumanı bı pamuga toplayın bırgun sırtına bı gün gogsune koyun beklesın. Bu bıraz zahmetlı geldı bana. 2. Sı ıse pamugun (pamuk yoktu pamuklu bı bezı kullandım) arasına gunluk sakızı havanda dovup pamugun arasına koyacaksınız. Utuyle ıyıce erıyene kadar ısıtacaksınız sakızın kokusu cıkıyor zaten. Bıraz sogutup yıne bı gun gogsune bı gu sırtına koyacaksın kontrol et eger erımemısse aynı pamugu ısıtıp ısıtıp koyabılırsın. Oglum sıddetlı oksuruyordu yenı. Hemen ısıttım gogsune koydum sımdı mısıl mısıl uyuyor ınsallah anlatabılmısımdır
Amın allah butun ıyı ınsanları şerlılerden korusun ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?