Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar bakamadım hiç. Çok yoğun geçti gün. Şimdi de kayınvalidemler yemeğe gelecek. Alel acele bi yemek yaptım. Onlar gelene kadar size yazayım dedim. Ne kadar ilgisiz bi kaptan oldum yaa kusura bakmayın
Canım her an burada olamazsın elbette. Kolaylıklar dilerim

Eline sağlık. Güle güle kullan

Rakibem hiç görünmüyorsun diye yazacaktım temizlik yapmışsın kolay gelsin ❤
Selam kızlar bakamadım hiç. Çok yoğun geçti gün. Şimdi de kayınvalidemler yemeğe gelecek. Alel acele bi yemek yaptım. Onlar gelene kadar size yazayım dedim. Ne kadar ilgisiz bi kaptan oldum yaa kusura bakmayın
Kolay gelsin canım ❤
Bu hafta yalnızım ben bol bol tembellik yapıyorum :)
Bu hafta nispeten daha iyi diyete adapte oluyorum nihayet.

Ay inşallah bu sefer basarayim.
Inş canım bu sefer hep birlikte basaririz

Herkesin dönem dönem yoğunluğu olur canım biz seni biliyoruz sen işlerini hallet

Rakibem hiç görünmüyorsun diye yazacaktım temizlik yapmışsın kolay gelsin

Bu aralar benimde günlerim yoğun geçiyor

20 Kasım Menüm

Kahvaltı 10.30 (misafirlikteydim)
patates kızartması- peynir - yağda yumurta - haşlanmış yumurta- reçel (hepsinden bikaç çatal aldım)
1,5 dilim de beyaz ekmek

Öğle 14.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek

Ara 17.00
1 muz

Ara 18.00
1 minik elma
2 ceviz

Akşam 20.00
4 köfte
1 dolu kase cacık
2 d tahıllı ekmek

Su 2 lt olur
Spor yok bool bol temizlik var spordan etkiliydi bence cam koltuk halı vs silindi

Valla almanyada antibiyotik yasak gibi bisey o kadar az tercih ediliyor. Hele bebek ve cocuklara yok gibi bisey, asla verilmiyor desem yeridir. Biz enfeksiyonlari sogan kürleriyle falan gecirdik doktor veriyor bu kürleri.

Kizlar menümü yazayim
Kahvalti 8de bir adet haslanmis yumurta, kahve
Ara sütlü kahve ve kücük bir dilim kek
Öglen 2de bir simit, birkac tatli kasigi tahin pekmez ve cay
Aksam 5te bir kase mercimek corbasi

Hayırlı geceler kızlar 2 3 gundur hesabıma gıremedım ya sorun oldu galıba sımdı ugrastım oldu sukur. Gecmısı gırıs yapmadan takıp ettım. Adet benı kotu etkıledı kacamak yaptım ama artı yok sukur Anka kurutma makınan hayırlı olsun bende cok ıstıyorum bana da nasıp olur ınsallah. Hasta ve hastası olanlara acıl sıfalar dılerım ❤

Menu
Sabah 10 da
2 pogaca
Ara 13 gıbı
Sade nescafe
2 kare bıtter
Aksam 16 da
Tavuklu patlıcanlı fılan uydurmasyon fırın yemegı
Spor yok okullar acılınca yuruyus yapmaya baslayacagım ınsallah tekrar

2 gun once aksam 8 gıbı kapı seslerı duymustum ust katta ben alt katta ev sahıbım oturuyor evde yoklardı. Bugun eve geldıler. Kapılarını acmaya calısmıs hırsızlar. Kapıları zara gormus. Hıcte farketmedık zedelenmelerı. Resmen ben evde tek basımayken merdıven daıresınde hırsız varmıs. Cok cok korktum tedırgın oldum. Ilk kez boyle bıseyle karsılastım bı suru senaryo geldı ya hırsız yukarı cıksaydı napardım... sehrın kotu yuzunu bugun gordum resmen... 4 ay once koyden sehır merkezıne tayın olduk

Bıde bu kadar saf oldugumuza sasırıyorum esım eve geldı anlattım ses duydugumu. Ikımızınde hırsız olabılecegı gelmedı aklımıza. Insanlar nıye bu kadar kotu oldu ahlak duygularımızı ne ara kaybettık saskınım... cocuklarım uyuyordu ısık kapalıydı ya evde yokuz zannedıp bızım eve gelseydı ayy muge anlıda boyle oldurulen kac kısı oldu allahım sen koru... neysekı maddı kayıp yok acamamıslar serefsizler

Valla almanyada antibiyotik yasak gibi bisey o kadar az tercih ediliyor. Hele bebek ve cocuklara yok gibi bisey, asla verilmiyor desem yeridir. Biz enfeksiyonlari sogan kürleriyle falan gecirdik doktor veriyor bu kürleri.
Şaştım canım geçmiyor öksürüğü boğazında enfeksiyon geçmemiş dedi yazdı

Benimde aynı geniz akintisi hiç durmuyo kbb alerji için gece yatarken ilaç verdi bütün gün baş dönmesi yapıyordu bıraktım zaten psikiyatrisin verdiği ilaçlarda eklenince kafamı kaldıramıyordum

Sogan kürü nasıl canım yazarmisin pazartesi okul başlıyor antibiyotik bitince bi hafta sonra yine tekrarlar hasta cocuklardan geçer
Deniyim

Korkularınızda haklısınız Allah korusun

Allah korusun canım

Benım ıkızlerımın premature oldugu ıcın cok cabuk hastalanırlar cok oksururler. Dogal cozumu buldum tık dıye kesıyor oksurugu. Adı gunluk sakız aktardan alın 2 sekılde kullanımı var. 1.sı kullanmayacagınız mınık bı tencereye gunluk sakızı koyup yakmak. Cıkan dumanı bı pamuga toplayın bırgun sırtına bı gün gogsune koyun beklesın. Bu bıraz zahmetlı geldı bana. 2. Sı ıse pamugun (pamuk yoktu pamuklu bı bezı kullandım) arasına gunluk sakızı havanda dovup pamugun arasına koyacaksınız. Utuyle ıyıce erıyene kadar ısıtacaksınız sakızın kokusu cıkıyor zaten. Bıraz sogutup yıne bı gun gogsune bı gu sırtına koyacaksın kontrol et eger erımemısse aynı pamugu ısıtıp ısıtıp koyabılırsın. Oglum sıddetlı oksuruyordu yenı. Hemen ısıttım gogsune koydum sımdı mısıl mısıl uyuyor ınsallah anlatabılmısımdır
Korkularınızda haklısınız Allah korusun
Amın allah butun ıyı ınsanları şerlılerden korusun ınsallah...

Denerim canım kaydettim yazıyı çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…